2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Razer Phone

Razer Phone cikkek

Ősszel érkezik a Razer Phone 2 és egy különleges kiegészítő

Tavaly a Razer bemutatta első okostelefonját, ami többek között 120 Hz-es kijelzővel, brutális hardverrel, valamint méretes akkumulátorral igyekezett kitűnni a többi termék közül. A legújabb pletykák szerint a leginkább gamer eszközök gyártásáról híres vállalat már dolgozik a következő készüléken. A vélhetően Razer Phone 2 néven debütáló okostelefon valamikor szeptemberben kerülhet bemutatásra, ez akár egy IFA kiállításon tartott rendezvény is lehet ... Tovább »

Laptoppá alakítja a Razer Phone-t a Project Linda dokkolója

A leginkább gamer eszközök gyártásáról híres Razer egy különleges koncepcióval rukkolt elő, amelyet leleplezett a nyilvánosság előtt is. A Project Linda egy a Razer Phone-hoz szánt kiegészítőt takar, melynek segítségével a tavaly bemutatott okostelefon egy laptoppá alakítható. A Linda kiegészítő kijelzője QHD felbontású, 13.3 hüvelykes, a képfrissítési rátája 120 Hz, ráadásul a megjelenítő rendelkezik HDR támogatással is. A telefon kijelzője ... Tovább »

Ezek az Android játékok támogatják a 120 Hz-es kijelzőket

A Razer Phone lett első közismert okostelefon, ami 120 Hz-es kijelzőt kapott, és a gyártó most kiadott egy hivatalos listát azokról a játékokról, amelyek kihasználják az újfajta panel előnyeit. A Razer szerint az alábbi játékok vannak a 120 Hz-es képfrissítésre optimalizálva (persze nem mind fog 120 FPS-sel futni): A Razer Phone egy valódi gamer csúcsmobil lett, és nem mellesleg ez ... Tovább »

Strapateszten járt a Razer Phone

A Razer Phone ennek a hónapnak az elején debütált, majd nem sokkal később meg is jelent. A telefon erényeiről és esetleges hátulütőiről most nem értekeznénk, viszont górcső alá vesszük a telefon strapabírását. A készülék ellenálló képességet természetesen ezúttal is Zack Nelson tesztelte, aki a JerryRigEverything YouTube-csatornát igazgatja. A szokásos karc, hajlítási, valamint égetési próba után arra a megállapításra juthatunk, hogy ... Tovább »

Bemutató videón a Razer Phone

A napokban hivatalosan is bemutatták a Razer első telefonját, a Razer Phone-t, ami egy igazi “gamer mobil” lett. Ha szeretnéd látni a készüléket működés közben is, akkor görgess tovább! Megérkeztek az első videók a Razer Phone-ról, és most az egyik legismertebb techvideós által készített felvételt szeretnénk megmutatni nektek. Remekül látszik rajta, hogy hogyan is néz ki a valóságban az újdonság, ... Tovább »

Megérkezett a Razer Phone

Végre hivatalosan is bemutatták a Razer Phone-t amely a népszerű gamer perifériagyártó első okostelefonja. A Razer Phone sokban hasonlít a gyártó által felvásárolt Nextbit telefonjára, ennek megfelelően elég szögletes sarkakat kapunk, lekerekítésnek nyoma sincs, ez viszont egy komolyabb megjelenést ad a mobilnak. A ház fémből készült, és az előlapon egy 5.7 colos, QHD felbontású Sharp IGZO megjelenítőt találunk. Ennek a ... Tovább »

Megvan mitől lesz különleges a Razer gamer mobilja

Kiszivárgott jó néhány friss részlet a Razer hamarosan érkező telefonjáról, és bizony lesz pár érdekes fícsör, amelyek miatt mindenképpen kijár a “gamer” jelző. Egy brit szolgáltató buktatta le a Razer Phone nevű készüléket nem sokkal a bemutató előtt, és az egyik legnagyobb érdekesség a kijelző lehet. Egy 5.72 colos Sharp IGZO panel kerül majd a mobilba a hírek szerint, mégpedig ... Tovább »