2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » Razer Phone

Razer Phone cikkek

Bemutató videón a Razer Phone

A napokban hivatalosan is bemutatták a Razer első telefonját, a Razer Phone-t, ami egy igazi “gamer mobil” lett. Ha szeretnéd látni a készüléket működés közben is, akkor görgess tovább! Megérkeztek az első videók a Razer Phone-ról, és most az egyik legismertebb techvideós által készített felvételt szeretnénk megmutatni nektek. Remekül látszik rajta, hogy hogyan is néz ki a valóságban az újdonság, ... Tovább »

Megérkezett a Razer Phone

Végre hivatalosan is bemutatták a Razer Phone-t amely a népszerű gamer perifériagyártó első okostelefonja. A Razer Phone sokban hasonlít a gyártó által felvásárolt Nextbit telefonjára, ennek megfelelően elég szögletes sarkakat kapunk, lekerekítésnek nyoma sincs, ez viszont egy komolyabb megjelenést ad a mobilnak. A ház fémből készült, és az előlapon egy 5.7 colos, QHD felbontású Sharp IGZO megjelenítőt találunk. Ennek a ... Tovább »

Megvan mitől lesz különleges a Razer gamer mobilja

Kiszivárgott jó néhány friss részlet a Razer hamarosan érkező telefonjáról, és bizony lesz pár érdekes fícsör, amelyek miatt mindenképpen kijár a “gamer” jelző. Egy brit szolgáltató buktatta le a Razer Phone nevű készüléket nem sokkal a bemutató előtt, és az egyik legnagyobb érdekesség a kijelző lehet. Egy 5.72 colos Sharp IGZO panel kerül majd a mobilba a hírek szerint, mégpedig ... Tovább »