2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy A5 (2018)

Samsung Galaxy A5 (2018) cikkek

Ennyi volt, nem lesz több Galaxy A3, A5 és A7 mobil

Arról már beszámoltunk néhányszor, hogy Infinity kijelzőt kapnak a Galaxy A (2018) modellek, a legfrissebb hírek szerint azonban annyira megváltozhat a széria, hogy eltűnik az eddig ismert A3, A5 és A7 elnevezés. Nemrég megkapta a Bluetooth tanúsítványát a Galaxy A5 (2017) és A7 (2017) utódja, de teljesen más néven bukkantak fel a mobilok. Az új “A5” Galaxy A8 (2018) néven ... Tovább »

Fotókon a 2018-as Galaxy A sorozat legnagyobb tagja

Már többször írtunk róla, hogy teljesen megújul a Galaxy A széria, hiszen a 2018-as kiadások egyes tagjai már Infinity Display megjelenítőt kapnak vékony kávával. Most megérkeztek az első fotók, érdemes vetni rájuk néhány pillantást. Az alábbi képeken a Galaxy A8+ (2018) látható, ám érdekes módon a modellszám SM-A730F, tehát valójában a Galaxy A7 kapott egy új nevet. Ez azonban kevésbé ... Tovább »

Lefotózták a Galaxy A8 (2018) előlapját

Hamarosan bemutatkozhat a Samsung 2018-as Galaxy A sorozata, amely komoly dizájnbeli változásokat hoz az elődökhöz képest, és most kiszivárgott pár állítólagos kép, amik elárulnak néhány érdekes részletet a legnagyobb modellről. Már többször feljött a hír, hogy a Galaxy A (2018) modellek megkapják a Galaxy S8-ban debütált Infinity Display megjelenítőt, azaz ezek is vékony kávával és lekerekített sarkakkal érkeznek. Az alábbi ... Tovább »

Kiderült még egy érdekesség a Galaxy A (2018) sorozatról

Hála @Onleaks és MySmartPrice tevékenységének, friss renderek készültek a Samsung Galaxy A széria 2018-as kiadásának modelljeiről, vagyis pontosítva a Galaxy A5 (2018) és Galaxy A7 (2018) készülékekről. A már eddig is pletykált Infinity Display kijelző mellett egy másik érdekességre lehetünk figyelmes a képeket böngészve: duál előlapi kamerakészlet van a mobilokon. Vajon tényleg ilyen újítást tervez a Samsung ezekre a prémium középkategóriás ... Tovább »

Képeken az Infinity kijelzős Samsung Galaxy A5 (2018)

A Galaxy S8 modellek leglátványosabb újítása a szinte keret nélküli Infinity Display megjelenítő, amely minden bizonnyal a következő Galaxy A sorozat néhány tagjába is belekerül. Az A5 (2018)-ról már képeink is van, amelyeket nektek is megmutatunk. Már szivárognak a tokgyártóktól érkező képet, amelyek elég jó betekintést adnak a mobil végleges dizájnjába. A Galaxy A5 (2018) valahogy így festhet majd: Az ... Tovább »

Ilyenek lehetnek az Infinity kijelzős Galaxy A (2018) mobilok

A Samsung Galaxy A széria páratlan népszerűségének az egyik oka biztosan az, hogy a készülékek mindig kapnak valamit az előző év zászlóshajóinak extrái, különlegességei közül. A jövőre érkező telefonok többek között olyan Infinity Display kijelzővel fognak bírni, mint az idén bemutatott Galaxy S8 vagy Galaxy Note 8. És hogy ez miként is fog festeni a Galaxy A5 és a Galaxy ... Tovább »

Tesztkörön járt a Samsung Galaxy A5 (2018)

A Samsung Galaxy A széria népszerűsége hozzásegíti a telefoncsaládot az évenkénti megújuláshoz, ami jövőére sem fog elmaradni. A Galaxy A5 2018-as változatát nemrég valaki letesztelte, és több érdekes információt felfedett a készüléket illetően. Például egy még be sem mutatott Exynos lapka dolgozik a belsejében… A mobil a Geekbench adatbázisában tűnt fel nemrégiben, ami egyébként az egyik legfelkapottabb szintetikus tesztalkalmazás manapság. ... Tovább »

6 GB RAM-mal jöhet az új Galaxy A5 (2018)

Egy újabb Samsung okostelefon tűnt fel a színen, mégpedig  a GeekBench elnevezésű, olvasóink által vélhetően már jól ismert szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában. Az ilyen applikációk sokszor buktatnak le idő előtt olyan mobilokat, amelyek még meg sem jelentek. A mostani készülék a Samsung Galaxy A5 2017-es kiadásának az utóda lehet. A letesztelt eszköz modellszáma SM-A5300 volt, és az eredmények szerint a lelke ... Tovább »