2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 4 megjelenés

Samsung Galaxy Note 4 megjelenés cikkek

Samsung Galaxy Note 4 – mától nálunk is kapható!

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

A Samsung új csúcsmobilja, a Galaxy Note 4 sok más országhoz hasonlóan hazánkban is a mai napon, azaz október 17-én jelenik meg. Az 5.7 colos QHD Super AMOLED kijelzővel szerelt készülék hivatalosan 240 ezer forintos áron vásárolható meg a legtöbb helyen, azaz nagyjából annyiba kerül, mint egy éve az elődje. Érdemes megjegyezni, hogy mostanra a Note 3 ára jelentősen lecsökkent, ... Tovább »

Jelentősen növeli az üzemidőt az első Galaxy Note 4 frissítés!

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

A Samsung Galaxy Note 4 még nem jelent meg világszerte, de néhány országban már kapható, és most ki is adták a készülék első szoftverfrissítését. A frissítés (XXU1ANJ4) mindössze 36 MB-nyi adat letöltését teszi szükségessé, és az ígéretek szerint javítja a készülék stabilitását, illetve jelentősen megnöveli az üzemidőt. Mindez már elérhető a Note 4 tulajok számára, és természetesen a jövőbeli vásárlók ... Tovább »

Kiválóan teljesít a Samsung Galaxy Note 4 akksija!

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

A legfrissebb hírek szerint a Samsung új phablete maga mögé utasítja a legtöbb versenytársát üzemidő terén. A koreai PlayWare tesztje alapján a Note 4 jobban bírja többek között az LG G3-nál és az iPhone 5S-nél is. Az üzemidőt több módon is letesztelték. Folyamatosan fehér képet vetítve 8 órát és 30 percet bírt a Note 4 akkumulátora, ami kifejezetten jó, hiszen ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 hazai árak és megjelenés

note-4-1

A szeptember elején bemutatott Samsung Galaxy Note 4 nem lett egy forradalmi készülék, de azért az elődjéhez képest szinte minden területen tudott valamit javulni, és ez már elég indok lehet arra, hogy beruházzunk rá. A Note 4 elsőként Dél-Koreában jelent meg szeptember végén, és bár nem sikerült teljesen zökkenőmentesre az indulás, hamarosan egyre több helyen válik elérhetővé a készülék. November ... Tovább »

Itt a Samsung Galaxy Note 4 hivatalos kicsomagóló videója!

Samsung-Galaxy-Note-4-unboxing-1

A Samsung szeptember elején leplezte le új csúcsmobilját, a Galaxy Note 4-et, ami hamarosan 140 országban válik elérhetővé, és nagyjából annyiba fog kerülni, mint tavaly ilyenkor a Note 3. Most a Samsung közzétette a készülék hivatalos kicsomagoló videóját, amiből kiderül, hogy mi is található a Note 4 dobozában. Jelen van természetesen az 5.7 colos készülék, és van hozzá többek között ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – egy hónapon belül szinte az egész világon kapható lesz!

note-4-3

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy előrehozzák a Galaxy Note 4 megjelenését, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy az új iPhone-ok kifejezetten nagy sikert arattak. Mindez azt eredményezi, hogy a Note 4 október végéig 140 országban fog megjelenni, azaz kicsit több, mint egy hónapon belül szinte az egész világon kapható lesz a készülék. Az első biztos dátum szeptember 26., ami Dél-Koreára ... Tovább »

A Samsung előrehozza a Galaxy Note 4 megjelenését az új iPhone-ok sikere miatt!

note-4-1

A Samsung nagy reményeket fűz a Galaxy Note 4-hez, hiszen a Galaxy S5 már nem fogy olyan jól, mint eleinte. Aggodalomra adhat okot azonban az a tény, hogy a nemrég megjelent új iPhone-ok kifejezetten sikeresek lettek. A nyitóhétvégén 10 millió iPhone 6 fogyott, ami rekordmennyiségnek számít. Mindez komolyan aggasztja a Samsung vezetőit, és az egyik nyilatkozat szerint előrébb is hozzák ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 árak és megjelenés

galaxy-note-4-header

Végre bemutatták a Samsung Galaxy Note 4-et, ami szinte minden szempontból tudott egy kicsit újítani a korábbi Note 3-hoz képest. Az új modell biztosan nagy siker lesz, és valószínűleg rengetegen kíváncsiak rá, hogy mikortól és mennyiért lehet majd beszerezni. Az már korábban kiderült, hogy a szeptemberi megjelenés nem túl valószínű, az árral kapcsolatban pedig olyan híreket hallhattunk, hogy az új modell nagyjából ... Tovább »

Bemutatták a Samsung Galaxy Note 4-et!

note-4-1

A Samsung végre leleplezte új csúcsmobilját, a Galaxy Note 4-et, ami szinte minden téren fejlődött a korábbi Note 3-hoz képest. Röviden: szebb, gyorsabb, okosabb és energiatakarékosabb lett. A kijelző maradt 5.7 colos, de a felbontás full HD-ről QHD-re nőtt, és ez azt eredményezi, hogy a Note 4 80%-kal több képponttal rendelkezik az elődjénél. A panel természetesen Super AMOLED, de van egy kis ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 bemutató – kövesd élőben!

Samsung_Galaxy_Note_4_leak

Hamarosan kezdődik a Samsung Galaxy Note 4 bemutatója, amit élőben is követhetsz itt a Napidroidon. Frissítés: véget ért a bemutató, és el is készült az összefoglaló cikkünk a Note 4-ről. Kezdés: szeptember 3. szerda, 15:00 De mire is lehet számítani? A kezdés előtt még olvasd el rövid összefoglalónkat! A Galaxy Note 4 több szempontból is előrelépést jelent majd a Note 3-hoz ... Tovább »