2018. február 22.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 cikkek

Kártyatartós Samsung Galaxy tokok

Előfordult már veled, hogy reggel sietve kellett munkába vagy suliba indulnod, és ennek eredményeképpen a személyid és a bérleted is otthon maradt? Ilyenkor két opció áll fenn: visszafordulsz és elkésel vagy nem rendülsz meg, továbbhaladsz és vállalod annak kockázatát, hogy esetleg megbüntetnek. Mutatok Neked egy egyszerű, mégis hatékony módszert arra, hogyan kerülheted el az ilyen kellemetlen szituációkat. Úgy gondoltam, készítek ... Tovább »

Fontos Samsung Galaxy Note 4 frissítés érkezett

Azok az európai Samsung Galaxy Note 4 készülékek, amelyek belsejében Snapdragon lapka ketyeg, új firmware frissítést kaptak. Az update ugyanarra az Android 6.0.1 Marshmallow rendszerre épül, amit májusban tettek a mobilra elérhetővé.  A build dátuma május 25., a szoftver pedig a következő hasznos újdonságokkal kecsegtet: akkumulátorhasználat optimalizálás, megnövelt teljesítmény, effektívebb memóriakihasználás és megnövelt stabilitás. A frissítés körülbelül 340 MB-ot emészt ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 Android 6.0 frissítés Magyarországon

Hosszú várakozás után végre hazánkban is megindult a Samsung Galaxy Note 4 Android 6.0-s frissítése. Több olvasónk is jelezte, hogy frissült a független Galaxy Note 4 készüléke Magyarországon. A telepítéshez 1,58 GB-nyi adat letöltése szükséges, ezt célszerű Wifi-n keresztül elvégezni. A frissítés tartalmazza az áprilisi biztonsági javítást is. A szolgáltatói készülékekről egyelőre nincs információnk, de minden bizonnyal ezeknél sem kell már sokat ... Tovább »

Kisebb frissítési csomag érkezett a Galaxy Note 4-hez

Miután pár hete beszámoltunk a hírről, miszerint a Galaxy Note 4 egyes régiókban már megkapta az Android 6.0-s szoftvert, és remélhetőleg hamarosan minden felhasználóhoz eljut az új rendszer, a Samsung közben kiadta az áprilisi biztonsági frissítést. Így a Galaxy Note 5 és az S6 edge+ mellet ezen a készüléken is a legújabb biztonsági fejlesztések lesznek elérhetők. A biztonsági csomag mérete 360 ... Tovább »

Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés

A Samsung Galaxy S5 frissítése nemrég indult meg Dél-Koreában, és most újabb régiókban vált elérhetővé a szoftver. Ezen kívül a Galaxy Note 4 frissítése is már javában folyik. A Galaxy S5 SM-G900M modellszámú variánsára érkezett meg most az Android 6.0.1-es rendszerfrissítés, ami nagyjából 1.47 GB-nyi adat letöltése után települ. A tulajok megkapják a márciusi biztonsági csomagot, és természetesen a Marshmallow ... Tovább »

Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Korábban már közöltünk egy ütemtervet a Samsung mobilok Marshmallow frissítéséről, most azonban frissebb hírek érkeztek. A mostani információk alapján történt egy kis csúszás az eredeti tervhez képest, ami mondjuk nem is túlzottan meglepő. A legfrissebb ütemterv szerint elsőként a Note 5 és az S6 edge+ kerül majd sorra, de január helyett februárban. Az S6 és az S6 edge februárban vagy ... Tovább »

Ez a 11 Samsung mobil kaphat először Android 6.0-t

Valószínűleg már sokan várják az új Galaxy S7 modelleket, amik pár hónapon belül érkeznek Android 6.0-val a fedélzeten, de szerencsére a Samsung a korábbi csúcsmobiljait sem hanyagolja el. Most friss részletek szivárogtak ki a gyártó frissítési terveiről. A Samsungviet nevű weboldal nemrég közzétett egy állítólagos listát, amin azok a Samsung mobilok szerepelnek, amelyek az esők között fognak frissülni. Ez alapján ... Tovább »

Videón a Samsung Galaxy Note 4 új, Android 6.0-s rendszere

Nemrég számoltunk be arról, hogy egyik szerkesztőnk, Áron váratlanul kapott egy Android 6.0-s frissítést a Galaxy Note 4 készülékére. A hír bejárta a világsajtót, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a screenshotok után most egy videót is mutatunk a tavalyi zászlóshajó új szoftveréről. Elöljáróban annyit mindenképpen meg kell említeni, hogy valószínűleg az Android 6.0-s rendszer egy korai verziójáról van szó, ... Tovább »

Exkluzív: Android 6.0-t kapott a Galaxy Note 4

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

Úgy néz ki, hogy a Samsung máris megindította a Galaxy Note 4 Android 6.0-s frissítését, ami azért elég meglepő. Nézzük a részleteket! Egyik szerkesztőnk, Ardai Áron jelezte, hogy nemrég frissült a független Galaxy Note 4 (SM-N910F) készüléke, mégpedig Android 6.0-ra, amire egyáltalán nem számítottunk, hiszen még a Note 5 és az S6 modellek sem kapták meg az új rendszert, és ... Tovább »

Friss infók a Samsung mobilok Android 6.0-s frissítéséről

Nemrég megírtuk, hogy mely Samsung mobilokra mikor várható a legújabb Android érkezése, most azonban frissült, illetve bővült a lista. Sajnos azonban nem mindenki örülhet… A Samsung készülékek frissítése három fázisban fog történni, az elsőben természetesen leginkább az újabb csúcsmodellek szerepelnek. Most úgy néz ki, hogy ebben az évben egyedül a Note 5 kapja meg az Android 6.0-t, valamikor decemberben. Az ... Tovább »