2018. március 19.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 7 frissítés

Samsung Galaxy Note 7 frissítés cikkek

Itt a legújabb lista a Samsung Android 8.0-ra frissülő készülékeiről

Kiszivárgott egy újabb lista azokról a Samsung mobilokról és tabletekről, amelyek megkapják az Android 8.0 Oreo szoftvert, és érdekes módon olyan készülékek is szerepelnek rajta, amik a korábbi hírek szerint már nem frissülnek tovább. Szériák szerint csoportosítva láthatjuk, hogy mely Samsung eszközök kaphatják meg az Android 8.0-t. Állítólag az S8 és S7 modellek mellett az S6 készülékek is frissülni fognak, ... Tovább »

Frissítéssel korlátozza a Samsung az európai Galaxy Note 7-eket

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan egy új frissítést adnak ki az összes európai Galaxy Note 7 modellre, amely 60%-ra korlátozza az akkumulátor maximális töltöttségét. A Samsung számára felhasználói biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítés a vállalat legújabb intézkedése annak érdekében, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel ... Tovább »

Ezek a Samsung és HTC mobilok biztosan megkapják az Android 7.0-t

A Google nemrég indította útjára az Android 7.0-s frissítéseket az újabb Nexus készülékekre, de ez azért viszonylag kevés embert érint. Most azonban érkezett egy hivatalos frissítési lista az amerikai T-Mobile-tól, amelyben Samsung és HTC készülékek szerepelnek. A T-Mobile USA a következő modelleket sorolta fel, amelyek biztosan megkapják az Android 7.0-t: HTC 10 HTC One M9 Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy ... Tovább »

Hamar Android 7.0-ra frissül a Galaxy Note 7

A Galaxy Note 7 gyárilag Android 6.0.1-es rendszerrel jött, hiszen a Google még ki sem adta az Android 7.0 végleges verzióját, de a Samsung nem tervezi túlzottan sokáig húzni a frissítést az új csúcsmodell esetében. A The Korea Times beszámolója szerint a Samsung megerősítette, hogy a Note 7 2-3 hónapon belül megkapja az Android 7.0-s szoftvert, azaz valamikor október-november folyamán. A ... Tovább »