2017. november 19.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 cikkek

Már javában készül a Samsung Galaxy Note 9

A Samsung Galaxy Note 7 bukása után a Galaxy Note 8 előtt hatalmas feladat áll, hiszen feledtetnie kell elődjének keserű emlékét. A készülék startja óta azonban úgy tűnik, hogy ez nagy valószínűséggel sikerülni is fog. Nem csoda tehát, hogy a dél-koreai gyártó már a következő generáción dolgozik. Néhány apróbb pletyka már elkezdett szállingózni a készüléket illetően – lehet majd benne ... Tovább »

A Galaxy Note 9-ben debütálhat a régóta várt új technológia

Jövőre a Samsung Galaxy Note 9 egy olyan funkcióval gazdagodhat amelyet már több idei készüléknek is megjósoltak, de aztán végül mégsem lett a dologból semmi. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról van szó, ami kimaradt a Galaxy S8, a Galaxy Note 8, de még az Apple iPhone X megjelenítőjéből is. Az új jóslat miért hihetőbb a korábbiaknál? Azért, mert a forrása a ... Tovább »

Hivatalos: jövőre jön a Samsung hajlítható telefonja

A Samsung még az új iPhone-ok bemutatója előtt tett egy nagy bejelentést, miszerint jövőre jön az első valódi hajlítható telefonjuk! Sok pletykát hallhattunk már arról, hogy mikor érkezhet a dél-koreai gyártó első hajlítható kijelzős mobilja, viszont ez az első alkalom, hogy hivatalosan is szó esik a Samsung ilyen irányú terveiről. A mobilos részleg vezetője, DJ Koh árulta el egy sajtótájékoztatón, ... Tovább »

Még a Galaxy S9 sem kapja meg a sokak által várt újítást

A Samsung eredetileg a Galaxy S8-ba szerette volna beépíteni a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót, de a technológia állítólag annyira gyerekcipőben jár, hogy még az utódból is ki fog maradni ez a fícsör. A Galaxy S8 hátlapi ujjlenyomat-olvasója sokaknak nem nyerte el a tetszését, hiszen egy elég szerencsétlen helyre, a kamera mellé került a szenzor. A Note 8-nál is hasonló lesz a ... Tovább »