2017. június 27.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 cikkek

Ezért nem kap egy rakat korábbi csúcsmobil Android 7.0-t

A legtöbbször a gyártókon múlik, hogy mely készülékeikre adják ki a legújabb szoftvert, de van, amikor nem őket kell hibáztatni a frissítés elmaradása miatt. Az Android 7.0 esetében is ez lehet a helyzet, ugyanis állítólag a Qualcomm elég komoly gátat szabott az új verzió terjedésének. Egyes híresztelések szerint a Qualcomm nem fogja kiadni a szükséges grafikai drivereket a Snapdragon 800 ... Tovább »

Egy Galaxy S5 túlélt 7 hónapot a szabadban

Egy érdekes hír látott napvilágot, ami arról tanúskodik, hogy a két éves Samsung Galaxy S5 akár hosszabb távon is kibírja a természet viszontagságait. Egy 70 éves dél-koreai férfi, Bae Gyu-ryong arról számolt be, hogy 7 hónap után talált rá elhagyott Galaxy S5 mobiljára, és a készülék teljesen működőképes maradt. A telefont még szeptemberben veszítette el, miközben a gyümölcsöskertjében dolgozott, és mivel ... Tovább »

Samsung Galaxy S5 Android 6.0-s frissítés Magyarországon

Néhány napja számoltunk be róla, hogy megindult az Európában is forgalmazott, SM-G900F modellszámú Samsung Galaxy S5 készülékek Marshmallow frissítése, és már meg is jelent hazánkban az új szoftver. Többen is jelezték, hogy a Vodafone már kiadta az Android 6.0.1-es rendszert a Galaxy S5-re Magyarországon, ami egy 936 MB méretű csomag letöltése után telepíthető az érintett készülékekre. Arról egyelőre nincs információnk, ... Tovább »

Megindult az európai Galaxy S5 (SM-G900F) Android 6.0-s frissítése

Samsung-Galaxy-S5-design

A Samsung két éves csúcsmodellje, a Galaxy S5  nagyjából egy hónapja kapta meg a Marshmallow frissítést Dél-Koreában, amit nem sokkal utána más régiók követtek. Most pedig az Európában is forgalmazott SM-G900F frissítése indult meg. Elsőként Sri Lankán bukkant fel az SM-900F modellszámú készülék Android 6.0.1-es szoftvere, ami azért nagy dolog, mert nagyrészt ez a verzió kapható Európában is, és ez azt ... Tovább »

Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés

A Samsung Galaxy S5 frissítése nemrég indult meg Dél-Koreában, és most újabb régiókban vált elérhetővé a szoftver. Ezen kívül a Galaxy Note 4 frissítése is már javában folyik. A Galaxy S5 SM-G900M modellszámú variánsára érkezett meg most az Android 6.0.1-es rendszerfrissítés, ami nagyjából 1.47 GB-nyi adat letöltése után települ. A tulajok megkapják a márciusi biztonsági csomagot, és természetesen a Marshmallow ... Tovább »

A Samsung Galaxy S5-re is megindult az Android 6.0-s frissítés

Glam_Galaxy-S5_Blue_02

Néhány nagyon szerencsés Samsung Galaxy S5 tulajdonos már eddig is élvezhette az aktuális Android rendszert, ám ezek az izolált esetek csak arra voltak jók, hogy tudassák a világgal: a két évvel előtti zászlóshajót sem hagyták magukra a dél-koreai vállalatnál. A várva várt frissítés azonban végre megérkezett, igaz, első körben a Samsung anyaországának lakói örülhetnek. Jelen pillanatban az SM-G900L modellszámú példányok ... Tovább »

Újabb Samsung Galaxy S5 kapta meg az Android 6.0.1-et

Előző hónapban a dél-koreai Samsung sokakat meglepett azzal, hogy hozzáférhetővé tette az Android 6.0.1-es frissítést néhány Samsung Galaxy S5 készüléken. Bár az akkori eset valószínűleg egy véletlennek volt köszönhető, most újabb S5-re jutott el az update, igazolva, hogy a régebbi zászlóshajót birtoklók sem maradnak le a legújabb rendszerről.  A Samsung ebben a percben is gőzerővel teszteli a Marshmallow rendszert az ... Tovább »

Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Korábban már közöltünk egy ütemtervet a Samsung mobilok Marshmallow frissítéséről, most azonban frissebb hírek érkeztek. A mostani információk alapján történt egy kis csúszás az eredeti tervhez képest, ami mondjuk nem is túlzottan meglepő. A legfrissebb ütemterv szerint elsőként a Note 5 és az S6 edge+ kerül majd sorra, de január helyett februárban. Az S6 és az S6 edge februárban vagy ... Tovább »

Néhány szerencsés Samsung Galaxy S5 tulajnak Android 6.0.1-re frissült a mobilja

Samsung-Galaxy-S5-design

Nemrég megindult a Galaxy S6 és S6 edge Android 6.0-s szoftverének bétatesztelése, de már néhány korábbi modellre is készül a frissítés… Korábban már feltűnt a Galaxy Note 4-en a Marshmallow egy előzetes verziója, amit valószínűleg csak tesztelési célból adott ki a Samsung. Most hasonló eset történt a Galaxy S5-tel, a beszámolók szerint ugyanis valaki már kapott egy Android 6.0.1-es frissítést ... Tovább »

Készül az Android 5.1.1 a Samsung Galaxy S5-re

Samsung-Galaxy-S5-design

A Sony mellett a Samsung is keményen dolgozik, hogy kiadja a készülékeire a jelenlegi legfrissebb Android verziót, azaz az 5.1.1-et. A Galaxy S6 és a Note 4 után most a Galaxy S5-re is elkezdték fejleszteni az új szoftvert. A Galaxy S6 és S6 edge modellekre már megindult az 5.1.1-es frissítés, de ez Európát egyelőre még érte el, a Note 4 ... Tovább »