2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 cikkek

Nézd meg mit épített a Samsung 40 darab Galaxy S5-ből!

Mire jó egy rakat régi Galaxy S5? A Samsung most mutatott egy igen érdekes felhasználási módot! A Samsung C-Lab nevű részlege különféle kreatív projektekre fókuszál, és nemrég építettek egy Bitcoin bányász gépet 40 darab Galaxy S5-ből. Ennek a légyege ugyebár, hogy bonyolult matematikai számításokat old meg az eszköz, amiért cserébe kriptopénzt kap a tulajdonosa. A Samsung szerint már 8 darab Galaxy ... Tovább »

Egy telefon túlélte a 300 méteres zuhanást, miközben végig ment a kamera!

Ha egy telefon leesik akár csak a kezünkből, ijedten nyúlunk érte, félve az esetleges töréstől. Ennek ellenére előfordulnak különleges esetek is, mint például cikkünk alanyával, amiben a hatalmas zuhanás sem tett kárt. A telefon egy Samsung Galaxy S5, melynek tulajdonosa, egy bizonyos Blake Henderson éppen egy kisebb méretű repülőgépen ült. Ekkor úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz lekamerázni egy tőle nem messze repülő ... Tovább »

Ezért nem kap egy rakat korábbi csúcsmobil Android 7.0-t

A legtöbbször a gyártókon múlik, hogy mely készülékeikre adják ki a legújabb szoftvert, de van, amikor nem őket kell hibáztatni a frissítés elmaradása miatt. Az Android 7.0 esetében is ez lehet a helyzet, ugyanis állítólag a Qualcomm elég komoly gátat szabott az új verzió terjedésének. Egyes híresztelések szerint a Qualcomm nem fogja kiadni a szükséges grafikai drivereket a Snapdragon 800 ... Tovább »

Egy Galaxy S5 túlélt 7 hónapot a szabadban

Egy érdekes hír látott napvilágot, ami arról tanúskodik, hogy a két éves Samsung Galaxy S5 akár hosszabb távon is kibírja a természet viszontagságait. Egy 70 éves dél-koreai férfi, Bae Gyu-ryong arról számolt be, hogy 7 hónap után talált rá elhagyott Galaxy S5 mobiljára, és a készülék teljesen működőképes maradt. A telefont még szeptemberben veszítette el, miközben a gyümölcsöskertjében dolgozott, és mivel ... Tovább »

Samsung Galaxy S5 Android 6.0-s frissítés Magyarországon

Néhány napja számoltunk be róla, hogy megindult az Európában is forgalmazott, SM-G900F modellszámú Samsung Galaxy S5 készülékek Marshmallow frissítése, és már meg is jelent hazánkban az új szoftver. Többen is jelezték, hogy a Vodafone már kiadta az Android 6.0.1-es rendszert a Galaxy S5-re Magyarországon, ami egy 936 MB méretű csomag letöltése után telepíthető az érintett készülékekre. Arról egyelőre nincs információnk, ... Tovább »

Megindult az európai Galaxy S5 (SM-G900F) Android 6.0-s frissítése

Samsung-Galaxy-S5-design

A Samsung két éves csúcsmodellje, a Galaxy S5  nagyjából egy hónapja kapta meg a Marshmallow frissítést Dél-Koreában, amit nem sokkal utána más régiók követtek. Most pedig az Európában is forgalmazott SM-G900F frissítése indult meg. Elsőként Sri Lankán bukkant fel az SM-900F modellszámú készülék Android 6.0.1-es szoftvere, ami azért nagy dolog, mert nagyrészt ez a verzió kapható Európában is, és ez azt ... Tovább »

Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés

A Samsung Galaxy S5 frissítése nemrég indult meg Dél-Koreában, és most újabb régiókban vált elérhetővé a szoftver. Ezen kívül a Galaxy Note 4 frissítése is már javában folyik. A Galaxy S5 SM-G900M modellszámú variánsára érkezett meg most az Android 6.0.1-es rendszerfrissítés, ami nagyjából 1.47 GB-nyi adat letöltése után települ. A tulajok megkapják a márciusi biztonsági csomagot, és természetesen a Marshmallow ... Tovább »

A Samsung Galaxy S5-re is megindult az Android 6.0-s frissítés

Glam_Galaxy-S5_Blue_02

Néhány nagyon szerencsés Samsung Galaxy S5 tulajdonos már eddig is élvezhette az aktuális Android rendszert, ám ezek az izolált esetek csak arra voltak jók, hogy tudassák a világgal: a két évvel előtti zászlóshajót sem hagyták magukra a dél-koreai vállalatnál. A várva várt frissítés azonban végre megérkezett, igaz, első körben a Samsung anyaországának lakói örülhetnek. Jelen pillanatban az SM-G900L modellszámú példányok ... Tovább »

Újabb Samsung Galaxy S5 kapta meg az Android 6.0.1-et

Előző hónapban a dél-koreai Samsung sokakat meglepett azzal, hogy hozzáférhetővé tette az Android 6.0.1-es frissítést néhány Samsung Galaxy S5 készüléken. Bár az akkori eset valószínűleg egy véletlennek volt köszönhető, most újabb S5-re jutott el az update, igazolva, hogy a régebbi zászlóshajót birtoklók sem maradnak le a legújabb rendszerről.  A Samsung ebben a percben is gőzerővel teszteli a Marshmallow rendszert az ... Tovább »

Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Korábban már közöltünk egy ütemtervet a Samsung mobilok Marshmallow frissítéséről, most azonban frissebb hírek érkeztek. A mostani információk alapján történt egy kis csúszás az eredeti tervhez képest, ami mondjuk nem is túlzottan meglepő. A legfrissebb ütemterv szerint elsőként a Note 5 és az S6 edge+ kerül majd sorra, de január helyett februárban. Az S6 és az S6 edge februárban vagy ... Tovább »