2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S6 edge Plus

Samsung Galaxy S6 edge Plus cikkek

Még a 2015-ös Samsung csúcsmobilok is megkaphatják az Android 8.0-t

Korábban már volt olyan hír, miszerint a Galaxy S6 modellek is frissülhetnek Android Oreóra, most pedig egy nagy szolgáltató erősítette ezt meg. Az amerikai T-Mobile weboldalán tűnt fel az információ, miszerint a Galaxy S6, a Galaxy S6 edge, a Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 is megkapja az Android 8.0 frissítést. Egész pontosan a készülékek támogatási oldalán írják, ... Tovább »

Megindult a Samsung Galaxy S6 edge+ Nougat frissítése Európában

A Samsung Galaxy S6 edge+ még a mai napig megállja a helyét a felsőkategóriában, így érthető azok igénye, akik szeretnének friss operációs rendszert tudni mobiljukon. A jó hír az, hogy a Samsung szintén osztja ezt a nézetet, így elkezdte a frissítés terítését az említett okostelefonra. Törökország után végre az európai S6 edge+ felhasználók is örülhetnek a Nougat rendszer újdonságainak.  Az ... Tovább »

Újabb Samsung mobilokra indult meg az Android 7.0 frissítés

Folytatja a Nougat frissítéseket a Samsung, és a kisebb Galaxy S6 modellek után végre a Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 is sorra került. Egyelőre Törökországban bukkant fel az S6 edge+ és a Note 5 Android 7.0-s frissítése, ami OTA-n keresztül érhető el, és durván 1.3 GB-nyi adat letöltését igényli. A telepítés után rengeteget változik a rendszer, megújul ... Tovább »

Kártyatartós Samsung Galaxy tokok

Előfordult már veled, hogy reggel sietve kellett munkába vagy suliba indulnod, és ennek eredményeképpen a személyid és a bérleted is otthon maradt? Ilyenkor két opció áll fenn: visszafordulsz és elkésel vagy nem rendülsz meg, továbbhaladsz és vállalod annak kockázatát, hogy esetleg megbüntetnek. Mutatok Neked egy egyszerű, mégis hatékony módszert arra, hogyan kerülheted el az ilyen kellemetlen szituációkat. Úgy gondoltam, készítek ... Tovább »

Lángra lobbant egy Samsung Galaxy S6 edge+

Mai bulvárhírünk akár a “Füstbe ment terv” címet is kaphatta volna a híres költemény nyomán. És, hogy mégis mitől égett el fáklyaként egy tavalyi Samsung csúcsmodell? Aki a silány, harmadik féltől származó töltő használatára tippel, csalódni fog. A mostani lángoló főszereplő egy Samsung Galaxy S6 edge+, ami csak úgy fogta magát, és kigyulladt, mindenféle gyanús előjel nélkül. A sztori egy ... Tovább »

Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Korábban már közöltünk egy ütemtervet a Samsung mobilok Marshmallow frissítéséről, most azonban frissebb hírek érkeztek. A mostani információk alapján történt egy kis csúszás az eredeti tervhez képest, ami mondjuk nem is túlzottan meglepő. A legfrissebb ütemterv szerint elsőként a Note 5 és az S6 edge+ kerül majd sorra, de január helyett februárban. Az S6 és az S6 edge februárban vagy ... Tovább »

Egyre biztonságosabbak a Samsung csúcskészülékei

Úgy néz ki a Samsung komolyan gondolta, és tartja is magát az ígéretéhez, miszerint készülékei egyre biztonságosabbak lesznek a havonta érkező biztonsági frissítéseknek köszönhetően. Elsőként a Galaxy S6 edge+ kapta meg a decemberi javítócsomagot, majd a Note 5 és az S6 is csatlakozott a sorhoz. A decemberi frissítés növeli az eszközök biztonságát, valamint javítja a hanghívások minőségét. A javítócsomag mérete ... Tovább »

Frissült a Samsung Galaxy Note 5 és az S6 edge+

A Samsung az idei év második felében mutatta be két legújabb csúcsmodelljét, a Galaxy Note 5-öt és a Galaxy S6 edge+-t, amelyekre októberben érkezett az első szoftverfrissítés. A gyártó most újabb javítást adott ki az eszközökre. Egyelőre még nem az Android 6.0-ról van szó, hanem egy kisebb frissítőcsomagról, ami jobb üzemidőt és némi teljesítménybeli javulást ígér, valamint tartalmazza az Android novemberi biztonsági csomagját. ... Tovább »

Ekkor frissülnek a Samsung mobilok Android 6.0-ra

Eddig csak viszonylag kevés készülék kapta meg a legújabb Androidot, de több gyártó is már gőzerővel dolgozik a saját 6.0-s rendszerén. A Samsung mobilok frissítése decemberben indulhat. Nemrég kiszivárgott egy állítólagos ütemterv, ami alapján két fázisban történik majd a Samsung készülékek Android 6.0-s frissítése. Az első fázis decemberben indul, ekkor természetesen a legújabb csúcsmobilok, a Note 5 és az S6 ... Tovább »

Frissültek a Samsung legújabb csúcsmobiljai

A napokban a Samsung két bivalyerős újdonsága, a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge+ is megkapta első szoftverfrissítését. Nézzük a részleteket! A Galaxy Note 5 egy kisebb, nagyjából 144 MB-os frissítést kapott, ami nagyrészt hibajavításokat, teljesítménybeli növekedést és biztonsági javításokat ígér. Az üzemidőn szintén csiszoltak a Samsung mérnökei, így a javítócsomag telepítése után talán még tovább bírja majd a szeretett mobilunk ... Tovább »