2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S6 megjelenés

Samsung Galaxy S6 megjelenés cikkek

Samsung Galaxy S6 és S6 edge – megjelentek Magyarországon is

A Samsung március elején bemutatott új zászlóshajóinak árusítása egy hete (április 10.) indult meg a nagyobb országokban, most pedig hozzánk is eljutott a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge. A készülékekről korábban már részletesen is beszámoltunk, de röviden annyit érdemes tudni róluk, hogy bizony a legdurvább jelenlegi csúcsmobilokról van szó, amik immáron minden szempontból az élen járnak. A fém ... Tovább »

Itt a Galaxy S6 első hivatalos TV reklámja

Hatalmas a felhajtás a Galaxy S6 és az S6 edge körül, ami nem is véletlen, hiszen tényleg remek csúcsmobilokat rakott le a Samsung az asztalra. A megjelenés már meg is történt egyes helyeken, így itt az ideje az első TV reklámnak. Érdemes meglesni az egy perces videót! A Galaxy S6 készülékek hivatalosan április 10-én jelentek meg, legalábbis a szerencsésebb országokban, ... Tovább »

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge – árak, megjelenés

Tegnap bemutatták a Samsung új csúcsmobiljait, a Galaxy S6-ot és a Galaxy S6 Edge-et. Mindkét modell kifejezetten prémium külsőt kapott, de ez az árazáson is meglátszik majd. Nézzük, hogy mennyibe fognak kerülni az új zászlóshajók, és hogy mikor jelennek meg! A SamMobile derített fényt a készülékek várható európai áraira. Ezek alapján a Galaxy S6 32 GB-os verziója 699 euróba, a 64 GB-os ... Tovább »

Bemutatták a Samsung Galaxy S6-ot

A rengeteg pletyka és kiszivárgott információ után a Samsung végre hivatalosan is leleplezte legújabb csúcsmobilját, a Galaxy S6-ot, valamint a készülék hajlított kijelzővel szerelt variánsát, a Galaxy S6 Edge-et. Nézzük, hogy mit is tud a “sima” S6! Kezdjük is mindjárt a külsővel. A korábbi hírek arra engedtek következtetni, hogy egy megújult külsőt kapunk, és ez részben teljesült is. Műanyagnak nyoma ... Tovább »

Első hivatalos képeken a Galaxy S6 Edge

A Galaxy S6 körvonalait nemrég tekinthettük meg a Samsung jóvoltából, most pedig a hajlított kijelzős Galaxy S6 Edge első hivatalos képei is felbukkantak. A T-Mobile és a AT&T is közzétette nagyjából ugyanazt a képet, leginkább csak a szín különbözik. Bár a készüléknek szinte csak az oldala látszik, azért elég sok mindenre következtethetünk. Egyértelműen látszik a vékony kialakítás. Az S6 a hírek szerint csak 6.9 mm-es, ... Tovább »

Hivatalos kedvcsináló képeken a szupervékony Galaxy S6

A rengeteg találgatás, koncepció és állítólagos kiszivárgott fotó után most végre hivatalos képeken (és videókon) is megcsodálhatjuk a Galaxy S6-ot. Persze túlzottan nem kell örülni, hiszen maximum csak készülék körvonalai látszódnak, de azért már ez is valami. Az első videón a prémium anyaghasználat van a középpontban, és a végén oldalról láthatjuk a Galaxy S6 körvonalát. Hasonlóképpen oldalról mutatkozik be a készülék ... Tovább »

6.9 mm vékony lesz a Samsung Galaxy S6

Már rengeteg mindent tudunk/sejtünk a Samsung Galaxy S6-ról, többek között azt is, hogy kifejezetten vékony lesz az új csúcsmodell. Most megerősítést nyert a dolog, mégpedig az egyik tokgyártó jóvoltából. A GSMArena tette közzé a OBLIQ-től származó képeket és információkat, amik szerint a Galaxy S6 mindössze 6.9 mm vékony lesz, akárcsak az iPhone 6. Ez persze kamera nélkül érvényes, mivel az valamelyest kiáll ... Tovább »

Profi kamerával érkezhet a Samsung Galaxy S6

Megérkezett a Samsung Galaxy S6 első hivatalos előzetes videója, ami leginkább csak egy kedvcsináló, azaz kevés konkrétumot tartalmaz, de azért találunk benne érdekes utalást. A videóban elhangzó “Great vision” és “Unique view” kifejezések egyértelműen arra utalnak, hogy nagyon komoly fotózási képességekkel érkezik a Galaxy S6. Ez persze nem is annyira meglepő, hiszen a Samsung csúcsmobilok eddig is az élen jártak, ... Tovább »

Renderelt képeken a Samsung Galaxy S6

A Galaxy S6-ról már rengeteg információ kiderült, szinte biztosan tudjuk például a hardveres részleteket, ráadásul a kinézet is egyre inkább körvonalazódni látszik. Több tokgyártó is kiszivárogtatta már a készülék dizájnját, most pedig ezek alapján elkészült egy teljes, renderelt látványterv. A kétkedők ne is olvassák tovább a cikket, hiszen még mindig nincs hivatalos információ a Galaxy S6-ról. Akit azonban érdekel a készülék ... Tovább »

Ez lehet a Galaxy S6 fém háza

Egyre közeledik a Samsung új csúcsmobiljának bemutatója, és a legtöbb hardveres részlet már ki is szivárgott, de a pontos kinézet még nem ismert. Most kikerült pár kép, amik állítólag a Galaxy S6 fém házát ábrázolják. (Aki nem szereti a pletykákat, és csak a hivatalos információkra kíváncsi, az ne olvassa tovább a cikket, inkább várjon március 1-ig.) Azt nem tudjuk biztosan, ... Tovább »