2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active cikkek

Ez volt a 10 legjobb üzemidejű mobil 2017-ben

Persze nagyon fontos az erős processzor, a szép kijelző vagy a jó kamera is egy okostelefonnál, de a legtöbb esetben mégis az üzemidő bizonyul a legkritikusabb tényezőnek, amelynél rengeteg mobil elvérzik, ártól és kategóriától függetlenül. Éppen ezért most mutatunk 10 olyan készüléket, amelyeknél egész biztosan nem kell aggódni a gyenge aksi miatt! A GSMArena rendszeresen teszteli az új telefonok üzemidejét, ... Tovább »

Mégsem olyan strapabíró a Galaxy S8 Active kijelzője

A Galaxy S8 Active egy igazi csúcskategóriás strapatelefon, azonban valamit nem árt tudni, ha ilyen készüléket választ valaki. Az S8 Active a tökéletes mobil lehetne sokak számára, hiszen a Galaxy S8-cal megegyezik a tudása, de jóval nagyobb aksival és törésálló házzal bír, ráadásul maga a kijelző is törésálló – és nem hajlított. Azt azonban már többször megtapasztalhattuk, hogy a törésállóság ... Tovább »

Igen masszív lett a Samsung Galaxy S8 Active

Végre hivatalosan is bemutatták a Samsung Galaxy S8 Active-ot, ami a gyártó szerint “az eddigi legkeményebb Galaxy telefon” lett. A fő különbség a Galaxy S8-hoz képest a masszív külső borítás, amelynek köszönhetően nem csak IP68-as vízállóságot, hanem katonai szabvány szerinti ellenállást kapunk, ami a törésállóságot is magában foglalja. A kijelző maradt 5.8 colos és QHD+ felbontású, ám ezúttal egy egyenes panelt ... Tovább »

Kiszivárgott a Samsung új, strapabíró csúcsmobilja

Már többször írtunk a hamarosan érkező Samsung Galaxy S8 Active-ról, most azonban napvilágra kerültek a készülék legfontosabb jellemzői néhány hivatalos sajtókép társaságában. Kezdjük is mindjárt a képekkel! Így néz majd ki az S8 Active: A mobil hardveresen megegyezik majd az S8 modellekkel, a legfőbb különbség a masszív külső borítás, illetve az egyenes kijelző lesz. Az IP68-as por- és vízállóság mellett ... Tovább »

Valódi fotókon és videón a Samsung Galaxy S8 Active

Lapunk hasábjain egy párszor már volt főszerepben a Samsung Galaxy S8 Active, ami hol szóbeszédek szárnyán, hol képeken tűnt fel. A Samsung idei S szériás csúcstelefonjának strapabíró változatát ismét lencsevégre kapta valaki, és úgy látszik ezek az eddigi legjobb fotók a mobilról. A készülék természetesen sok mindenben hasonlít az eredeti modellre, de azért akadnak különbségek is bőven. Maga a burkolat leginkább ... Tovább »

Ismét feltűnt a Samsung Galaxy S8 Active

A Samsung Galaxy S8 strapabíró változata ismét feltűnt a színen. Ezúttal az Amazonon lehetett belebotlani az S8 Active-ba egy render formájában, a hozzá alkotott kijelzővédő fólia társaságában. Már többször szemrevételezhettük a készüléket, és ha visszaemlékezünk a korábban kiszivárgott képekre, akkor láthatjuk: a mostani render összhangban van azokkal. A kijelzővédő alkalmatosság forgalmazása augusztus elsején indul, ami erőteljesen arra utal, hogy valamikor akkor ... Tovább »

Tesztelték a Samsung Galaxy S8 Active-ot

A Samsung keményen dolgozik a jelenlegi csúcsmodell, a Galaxy S8 strapabíró változatán. A Galaxy S8 Active bemutatója már nagyon közel van, ezt bizonyítja az is, hogy a készüléken lefuttatták az egyik népszerű benchmark programot, és az eredmények nyilvánosságra kerültek. Az SM-G892A modellszámú okostelefonon a Geekbench applikációt futtatta a dél-koreai vállalat valamilyen belsős munkatársa, és a folyamat hozadéka az, hogy most mindannyian ... Tovább »

Egyenes kijelzős Galaxy S8 modell bukkant fel

Korábban már írtunk arról, hogy a Samsung valószínűleg idén is készít egy strapabíró variánst az aktuális csúcsmodelljéből, ami Galaxy S8 Active néven érkezhet, most pedig felbukkant egy fotó a készülékről! Az alábbi adatlap a Qi vezetéknélküli töltési szabványért felelős szervezet oldalán tűnt fel, azaz jó eséllyel valódi a fotó. A kép alapján a Galaxy S8 Active egyenes kijelzővel jön, és ... Tovább »

Felbukkant a Samsung Galaxy S8 Active

A Samsung Galaxy S8 nemrégiben kikerült a boltok piacaira, de hamarosan lesz belőle Active változat is, hála az AT&T nevű amerikai szolgáltatónak. A telefon kódneve nemrégiben kiszivárgott, akkor még “Cruiser”-ként ismerte mindenki. A készüléket azonban végül egy nem mindennapi módon buktatták le: a Netflix nevű stream szolgáltató rántotta le róla a leplet, természetesen véletlenül. A Netflix többek között megerősítette a ... Tovább »