2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S8 törésteszt

Samsung Galaxy S8 törésteszt cikkek

Ez a Samsung Galaxy S8 gyenge pontja

A Samsung Galaxy S8 az egyik legszebb mobilos kijelzőt kapta, ami az Infinity Display nevet viseli. A németországi test.de oldal tesztjéből azonban kiderül, hogy a megjelenítő sokkal könnyebben törik, mint más készülékeké.  A német cég készített egy speciális teszteszközt, ami lehetővé teszi bárminek a leejtését 80 centiméteres magasságból, újra és újra. Egy ilyen próbatétel összességében vizsgálja az adott készülék strapabírását. A ... Tovább »

Extrém strapateszten a Samsung Galaxy S8

Normál töréstesztet már mutattunk a Galaxy S8-ról, most viszont nézzünk meg egy másikat, amelyben a készülék karcállóságát, hajlíthatóságát és tűzállóságát is próbára teszik! Az alábbi videón a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatorna tulajdonosa végzi el a szokásos strapatesztjét a Galaxy S8-on, amelyben fontos szerepet játszik egy kés és egy öngyújtó is. A mobil kifejezetten jól bírja a strapát, érdemes végig nézni a felvételt. ... Tovább »

Samsung Galaxy S8 kés és kalapács teszt

A nemrég bemutatott Samsung Galaxy S8 kétségtelenül egy remek készülék lett, és kifejezetten drága is, ám ez nem mindenkit akadályoz meg abban, hogy komolyabb fizikai behatásokkal tegye próbára. A népszerű videós, TechRax már jó ideje rongál mobilokat és egyéb műszaki cikkeket, nézzük, hogy mire ment egy késsel és egy kalapáccsal az S8 nagyobbik változata ellen: A telefon Gorila Glass 5 borítása egyébként ... Tovább »

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 törésteszt

Megérkeztek az első Samsung Galaxy S8 töréstesztek, amelyekből kiderül, hogy mennyire lett strapabíró az új csúcsmodell. Két videót is mutatunk, mindkettőn az iPhone 7-tel kerül összevetésre a Samsung mobilja. Az első videón viszonylag kis magasságból ejtik le mindkét készüléket, elsőként a hátlapra, utána az alsó élre, majd végül kijelzővel lefelé. Az első két esést minkét mobil túlélte minimális karcokkal, a Samsung ... Tovább »