2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus cikkek

Maga a Samsung árult el 3 újítást a Galaxy S9-ből

A Samsung nemrég kiadott három rövid előzetes videót a Galaxy S9 modellekhez, amelyek mind egy-egy érdekes funkcióra koncentrálnak. Mindhárom videó 15 másodperces, és egyértelműen utalnak arra, hogy miket várhatunk az új csúcsmobiloktól. Az első felvétel végén van egy lassítás, ami arról árulkodik, hogy komoly fejlődés várható a lassított videók terén. A korábbi hírek szerint 480fps-es rögzítésre lesz képes a Galaxy ... Tovább »

Kiderült mire lesz képes a Galaxy S9 hardvere

A Galaxy S9 modellek jelenhetnek meg először az új Snapdragon 845 processzorral, és a Qualcomm nemrég demonstrálta egy kisebb rendezvényen, hogy mennyire is lesz erős a friss csúcshardver. A Snapdragon 845-ben a legújabb Cortex-A75 és A55 architektúrára épülő magok dolgoznak, és a maximális órajel 2.8GHz-re nőtt. Az új chipset átlagosan 26%-kal lett erősebb a 835-től, a grafikai teljesítmény pedig még ennél ... Tovább »

Képeken a Galaxy S9 összes színváltozata!

A tegnapi lila színű modell után most az összes Samsung Galaxy S9 és S9+ változatról érkeztek valódi sajtóképek. Nézzük, hogy milyen színekben lesz kapható a Galaxy S9! Midnight Black Titanium Grey Coral Blue Lilac Purple További friss hírek a Galaxy S9 modellekről ezen a linken. Neked melyik színben jön be leginkább a mobil? Forrás: @evleaks Tovább »

Friss sajtóképeken a Samsung Galaxy S9 modellek!

Korábban már kiszivárgott egy sajtókép, amelyen a Galaxy S9 és S9+ előlapja látszott, a mostani rendereken azonban a hátlap és az oldalak is megmutatkoznak. Ezúttal is Evan Blass szállította a kiszivárgott sajtóképeket, azaz szinte biztosra vehető a valódiságuk. Egy különleges színváltozatot láthatunk, amely Lilac Purple névre hallgat. Samsung Galaxy S9: Samsung Galaxy S9+: A bemutató február 25-én lesz, addig is itt ... Tovább »

Fotókon a Galaxy S9 és S9+ akkumulátora

Már volt néhány pletyka arról, hogy mekkora aksit kapnak az új Samsung Galaxy S9 modellek, most azonban érkezett pár fotó, amelyek lerántják a leplet a kapacitásról. A képek egy ismert kiszivárogtatótól származnak, és amennyiben valódiak, semmi változás nem lesz az elődökhöz képest. A Galaxy S9 akkumulátora marad 3000 mAh-s, a Galaxy S9+-ba pedig egy 3500 mAh-s telep kerülhet. Mindez egy ... Tovább »

Kiderült: ezekkel a mobilokkal készül a Samsung idén

Nemrég kiszivárgott a Note 8 új szoftverének béta verziója, és az adatcsomagból nem csak az derült ki, hogy mely készülékek kapják még meg az Oreót, hanem az is, hogy milyen újdonságokkal készül a vállalat 2018-ban. Egy rakat új Samsung mobil és tablet kódneve került napvilágra. Nem mindről tudjuk, hogy pontosan milyen készüléket takar, de némelyik már ismert. Itt a teljes ... Tovább »

Kamu Galaxy S9+ 30.000 Ft-ért? Kipróbáltuk!

A kínai gyártók már régóta másolják a nagyobb vállalatok sikeres termékeit, az utóbbi években pedig az is elterjedt, hogy már egy új készülék bemutatója előtt lemásolják azt. A Galaxy S9 is így járt, és mi beszereztük a csúcsmobil egyik klónját. Az alábbi videón egy nagyjából nettó 30.000 Ft-ba kerülő Galaxy S9+ hasonmást mutatunk be nektek. Joggal merülhet fel a kérdés, ... Tovább »

Kombinált azonosítási rendszerrel jöhet a Samsung Galaxy S9

A Samsung hamarosan érkező zászlóshajói, a Galaxy S9 és S9+ egy új kombinált azonosítási rendszerrel jöhetnek, amelynek IntelligentScan lesz a neve. A gyártó igyekszik két különböző biometrikus eljárást ötvözni a megnövelt biztonság, valamint feloldási sebesség érdekében. A dél-koreai vállalat “Beállítások” alkalmazásában bukkantak rá a funkció leírására, ami lényegében kombinálja az arcfelismerés és az írisz-szkenner lehetőségeit. A cég szerint így sokkal ... Tovább »

Töltsd le a Galaxy S9 gyári háttérképét!

A Galaxy S9 modellek megjelenésére még várnunk kell 1-2 hónapot, azonban most kiszivárgott a készülékek gyári háttérképe, amelyet akár már most is felhasználhatsz. Az alábbi, megbízható forrásból származó sajtóképen is látható az új háttér: Ha kedvet kaptál hozzá, akkor ezen a linken tudod teljes méretben letölteni a képet. A bemutató február 25-én lesz, addig is további érdekes híreket itt találsz a ... Tovább »

Elképesztően drágák lesznek a Samsung Galaxy S9 modellek

Már nagyjából lehet sejteni, hogy milyenek lesznek a hamarosan érkező Galaxy S9 modellek, és nem meglepő módon rettentően sokba kerülnek majd. Az egyik ismert kiszivárogtató, aki korábban sok Samsung készülék árát jósolta meg, most azt állítja, hogy a Galaxy S9 és S9+ duó lesz az eddigi legdrágább a Galaxy mobilok történetében. Sorry but your leakers are WRONG… #GalaxyS9 #GalaxyS9Plus DUO ... Tovább »