2017. március 29.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X cikkek

Megvan mikor indul a hajlítható Samsung okostelefonok gyártása

A hajlítható okostelefonok koncepciója még most is a jövőt idézi, holott a Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy a jelen kézzelfogható részévé tegye azokat. A dél-koreai óriásvállalat állítólag 2017 harmadik negyedévében fogja elkezdeni a prototípusok gyártását többezres nagyságrendben.  A Samsung már többször mutatott be különféle flexibilis kijelzőket, amelyek négy csoportba sorolhatók: ívelt, hajlított, hajlítható és feltekerhető. A kijelzőtechnológiák már készen állnak, ... Tovább »

Lebukott a Samsung Galaxy X1 és X1 Plus

Már számtalanszor hallhattunk a Samsung új, hajlítható kijelzős mobiljáról, ami állítólag még idén megérkezik. A legfrissebb hírek szerint ráadásul nem is egy, hanem két változat lesz ugyanabból a készülékből. A fejlesztés Project Valley kódnéven fut, és eddig úgy tudtuk, hogy az érkező készülék végleges neve Galaxy X lehet. Most azonban egy kínai forrás két új modellt említ, az egyik a ... Tovább »

Kiderült mikor jöhet a Samsung Galaxy X

A Samsung már évek óta dolgozik egy valódi hajlítható mobilon, és idén végre piacra is kerülhet a készülék Galaxy X néven. Az alapötlet zseniálisan hangzik: a mobil kihajtott állapotban egy nagy, tablet méretű kijelzővel bír, összehajtva pedig egy kompakt készüléket kapunk, ami könnyedén zsebre rakható. A fejlesztés Project Valley (völgy) kódnéven fut, ahol a “V” az eszköz kialakítására utal. Az innovatív ... Tovább »

Így fog kinézni a Samsung hajlítható okostelefonja

Még a hajlított kijelzők sem váltak általánossá, de a Samsung már a következő nagy durranáson dolgozik, ami a hajlítható okostelefonok eljövetele lesz. Az első ilyen mobilnak már idén meg kellett volna érkeznie egyes hírek szerint, de december 31-ig ez már szinte biztosan nem fog megtörténni. Az viszont már most kiderült, hogy hogyan nézhet majd ki a Project Valley kódnéven futó masina, ugyanis feltűnt ... Tovább »

Két hajlítható kijelzős Samsung mobil jön jövőre

Már nem világrengető újdonság, hogy a Samsung hajlítható kijelzővel szerelt okostelefonokon dolgozik. A koncepció a Project Valley kódnév alatt fut, és a Bloomberg értesülései szerint már jövőre megismerkedhetünk a futurisztikus újdonságokkal, melyekből szám szerint kettő fog érkezni.  A jelentés szerint a Samsung zászlóshajói hajlítható OLED megjelenítőket fognak használni. Egyikőjük kijelzőjét félbe lehet majd hajtani, hogy még kompaktabb legyen, míg a másik ... Tovább »

Videón a Samsung hajlítható, feltekerhető OLED kijelzője

A Samsung egy igazán érdekes, összetekerhető kijelzőt demózott a napokban a Display Week 2016 nevű rendezvényen San Franciscóban, amiről most kikerült egy látványos videó. Az alábbi videón egy 5.7 colos, Full HD felbontású OLED panel látható, ami nem csak hajlítható, de akár újságszerűen fel is tekerhető egy 10 mm átmérőjű hengerre. A kijelző még csak egy prototípus, és maga a panel 0.3 mm ... Tovább »

5 új Samsung csúcsmobil jöhet jövőre

A Samsung következő nagy dobása a Galaxy Note 6 lesz, ami nyáron debütálhat, most azonban nem erről, hanem a vállalat 2017-es palettájárol érkeztek friss hírek. A pletykák szerint a Samsung öt új csúcsmobillal készül jövőre. Természetesen lesz Galaxy S8 és S8 edge, valamint számíthatunk Galaxy Note 7-re és Note 7 edge-re. Ezek állítólag mind “2.5K”, azaz feltehetően QHD kijelzővel érkeznek. ... Tovább »