2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X cikkek

Friss képeken a Samsung hajlítható kijelzős mobilja

Nemrég ért véget a CES expó, amelyen rengeteg technológiai újításról rántották le a leplet. Azonban nem mindent mutattak meg a nagyközönségnek, a Samsung régóta várt hajlítható telefonját például csak néhány iparági képviselő próbálhatta ki. Szerencsére pár fontos részlet így is kiszivárgott… A hírek szerint a Samsung elhozott egy működő prototípus a kiállításra, amely nagyon hasonlít az alábbi ábrákon látható készülékre. ... Tovább »

7,3″-os hajlítható OLED kijelzővel jöhet a Samsung 2018-as nagyágyúja

Már évek óta pletykálják az első valódi hajlítható kijelzős mobilt, de tavaly a Samsung hivatalosan is elárulta, hogy 2018-ban tervezik bemutatni a saját megoldásukat, amelyről most érkezett néhány érdekes infó. Egy ismert dél-koreai lap, az ET News szerint a Samsung futurisztikus mobilja egy 7,3 colos flexibilis OLED kijelzővel érkezik, és a kérdéses panelt már áprilisban elkezdhetik legyártani. A készülék prototípusát ... Tovább »

Ilyen lehet a Samsung Galaxy X felhasználói felülete

Egy párszor már volt szerencsénk írni a Samsung hajlítható okostelefonjáról, vagyis a Galaxy X készülékről. De hogy pontosan miként fog festeni a szerkezet, arról még nem tudtunk érdemben tudósítani. Az alább részletezett szabadalmi dokumentum viszont talán enged majd némi betekintést a különleges okosmobil működésébe. A szabadalmat a Samsung jelentette be, és a hozzátartozó ábrákon remekül ki lehet venni mire lesz ... Tovább »

Nehéz lesz hozzájutni a Samsung hajlítható mobiljához

Azt már hivatalosan is megerősítette a Samsung, hogy jövőre tervezik piacra dobni az első hajlítható kijelzős telefonjukat, ám valószínűleg ezt nem lesz egyszerű beszerezni. Most még javában tart a keret nélküli őrület, de a Samsung már a következő nagy trend megalkotásán dolgozik, ami nem más lesz, mint a kettéhajtható mobil. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a régi kagylótelefonokat, a ... Tovább »

Ismét felbukkant a Samsung Galaxy X?

Egy vadonatúj Samsung okostelefon kapta meg a tanúsítványát a Bluetooth SIG hivatalától. A listázásból kiderül, hogy a készülék az SM-G888N0 modellszámot viseli, és a jelentések szerint nem más, mint a Samsung régóta pletykált hajlítható mobilja. A telefon a Galaxy X nevet fogja viselni, ha az eddigi értesülések nem tévednek, de erről már korábban is lehetett olvasni. Azért hiszik az újonnan feltűnt ... Tovább »

Hivatalos: még várnunk kell a hajlítható Samsung telefonokra

Egy friss bejelentésből kiderült, hogy lesznek hajlítható Samsung okostelefonok, de egy jó darabig még várnunk kell rájuk. A megjelenítők gyártásáért felelős Samsung Display főmérnöke, Kim Tae-Woong ugyanis azt nyilatkozta, hogy a keret nélküli megjelenítők jól fogynak, és nincs értelme elkapkodni egy olyan technológiát, aminek a forgalomba kerülése 2019-nél hamarabb bajosan történhet meg.  Ez a kinyilatkoztatás véget is vetett minden olyan spekulációnak, ... Tovább »

A Note 8 előtt jöhetnek a hajlítható Galaxy X mobilok

Hála egy kínai szivárogtatónak – akinek többek között a Galaxy S8-ról is voltak releváns értesülései -, néhány nagyon érdekes információt sikerült megtudnunk a dél-koreai vállalat egyik fontos új dobásáról: a hajlítható okostelefonokról. A Galaxy X-en kívül ráadásul a Galaxy Note 8-cal kapcsolatban is volt mondanivalója.  A szóban forgó illető az mmddj_china felhasználónevet viseli Twitteren, ahol egy tweet formájában közzétette, hogy a Galaxy Note ... Tovább »

Megvan mikor indul a hajlítható Samsung okostelefonok gyártása

A hajlítható okostelefonok koncepciója még most is a jövőt idézi, holott a Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy a jelen kézzelfogható részévé tegye azokat. A dél-koreai óriásvállalat állítólag 2017 harmadik negyedévében fogja elkezdeni a prototípusok gyártását többezres nagyságrendben.  A Samsung már többször mutatott be különféle flexibilis kijelzőket, amelyek négy csoportba sorolhatók: ívelt, hajlított, hajlítható és feltekerhető. A kijelzőtechnológiák már készen állnak, ... Tovább »

Lebukott a Samsung Galaxy X1 és X1 Plus

Már számtalanszor hallhattunk a Samsung új, hajlítható kijelzős mobiljáról, ami állítólag még idén megérkezik. A legfrissebb hírek szerint ráadásul nem is egy, hanem két változat lesz ugyanabból a készülékből. A fejlesztés Project Valley kódnéven fut, és eddig úgy tudtuk, hogy az érkező készülék végleges neve Galaxy X lehet. Most azonban egy kínai forrás két új modellt említ, az egyik a ... Tovább »

Kiderült mikor jöhet a Samsung Galaxy X

A Samsung már évek óta dolgozik egy valódi hajlítható mobilon, és idén végre piacra is kerülhet a készülék Galaxy X néven. Az alapötlet zseniálisan hangzik: a mobil kihajtott állapotban egy nagy, tablet méretű kijelzővel bír, összehajtva pedig egy kompakt készüléket kapunk, ami könnyedén zsebre rakható. A fejlesztés Project Valley (völgy) kódnéven fut, ahol a “V” az eszköz kialakítására utal. Az innovatív ... Tovább »