2017. november 22.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X cikkek

Ilyen lehet a Samsung Galaxy X felhasználói felülete

Egy párszor már volt szerencsénk írni a Samsung hajlítható okostelefonjáról, vagyis a Galaxy X készülékről. De hogy pontosan miként fog festeni a szerkezet, arról még nem tudtunk érdemben tudósítani. Az alább részletezett szabadalmi dokumentum viszont talán enged majd némi betekintést a különleges okosmobil működésébe. A szabadalmat a Samsung jelentette be, és a hozzátartozó ábrákon remekül ki lehet venni mire lesz ... Tovább »

Nehéz lesz hozzájutni a Samsung hajlítható mobiljához

Azt már hivatalosan is megerősítette a Samsung, hogy jövőre tervezik piacra dobni az első hajlítható kijelzős telefonjukat, ám valószínűleg ezt nem lesz egyszerű beszerezni. Most még javában tart a keret nélküli őrület, de a Samsung már a következő nagy trend megalkotásán dolgozik, ami nem más lesz, mint a kettéhajtható mobil. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a régi kagylótelefonokat, a ... Tovább »

Ismét felbukkant a Samsung Galaxy X?

Egy vadonatúj Samsung okostelefon kapta meg a tanúsítványát a Bluetooth SIG hivatalától. A listázásból kiderül, hogy a készülék az SM-G888N0 modellszámot viseli, és a jelentések szerint nem más, mint a Samsung régóta pletykált hajlítható mobilja. A telefon a Galaxy X nevet fogja viselni, ha az eddigi értesülések nem tévednek, de erről már korábban is lehetett olvasni. Azért hiszik az újonnan feltűnt ... Tovább »

Hivatalos: még várnunk kell a hajlítható Samsung telefonokra

Egy friss bejelentésből kiderült, hogy lesznek hajlítható Samsung okostelefonok, de egy jó darabig még várnunk kell rájuk. A megjelenítők gyártásáért felelős Samsung Display főmérnöke, Kim Tae-Woong ugyanis azt nyilatkozta, hogy a keret nélküli megjelenítők jól fogynak, és nincs értelme elkapkodni egy olyan technológiát, aminek a forgalomba kerülése 2019-nél hamarabb bajosan történhet meg.  Ez a kinyilatkoztatás véget is vetett minden olyan spekulációnak, ... Tovább »

A Note 8 előtt jöhetnek a hajlítható Galaxy X mobilok

Hála egy kínai szivárogtatónak – akinek többek között a Galaxy S8-ról is voltak releváns értesülései -, néhány nagyon érdekes információt sikerült megtudnunk a dél-koreai vállalat egyik fontos új dobásáról: a hajlítható okostelefonokról. A Galaxy X-en kívül ráadásul a Galaxy Note 8-cal kapcsolatban is volt mondanivalója.  A szóban forgó illető az mmddj_china felhasználónevet viseli Twitteren, ahol egy tweet formájában közzétette, hogy a Galaxy Note ... Tovább »

Megvan mikor indul a hajlítható Samsung okostelefonok gyártása

A hajlítható okostelefonok koncepciója még most is a jövőt idézi, holott a Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy a jelen kézzelfogható részévé tegye azokat. A dél-koreai óriásvállalat állítólag 2017 harmadik negyedévében fogja elkezdeni a prototípusok gyártását többezres nagyságrendben.  A Samsung már többször mutatott be különféle flexibilis kijelzőket, amelyek négy csoportba sorolhatók: ívelt, hajlított, hajlítható és feltekerhető. A kijelzőtechnológiák már készen állnak, ... Tovább »

Lebukott a Samsung Galaxy X1 és X1 Plus

Már számtalanszor hallhattunk a Samsung új, hajlítható kijelzős mobiljáról, ami állítólag még idén megérkezik. A legfrissebb hírek szerint ráadásul nem is egy, hanem két változat lesz ugyanabból a készülékből. A fejlesztés Project Valley kódnéven fut, és eddig úgy tudtuk, hogy az érkező készülék végleges neve Galaxy X lehet. Most azonban egy kínai forrás két új modellt említ, az egyik a ... Tovább »

Kiderült mikor jöhet a Samsung Galaxy X

A Samsung már évek óta dolgozik egy valódi hajlítható mobilon, és idén végre piacra is kerülhet a készülék Galaxy X néven. Az alapötlet zseniálisan hangzik: a mobil kihajtott állapotban egy nagy, tablet méretű kijelzővel bír, összehajtva pedig egy kompakt készüléket kapunk, ami könnyedén zsebre rakható. A fejlesztés Project Valley (völgy) kódnéven fut, ahol a “V” az eszköz kialakítására utal. Az innovatív ... Tovább »

Így fog kinézni a Samsung hajlítható okostelefonja

Még a hajlított kijelzők sem váltak általánossá, de a Samsung már a következő nagy durranáson dolgozik, ami a hajlítható okostelefonok eljövetele lesz. Az első ilyen mobilnak már idén meg kellett volna érkeznie egyes hírek szerint, de december 31-ig ez már szinte biztosan nem fog megtörténni. Az viszont már most kiderült, hogy hogyan nézhet majd ki a Project Valley kódnéven futó masina, ugyanis feltűnt ... Tovább »

Két hajlítható kijelzős Samsung mobil jön jövőre

Már nem világrengető újdonság, hogy a Samsung hajlítható kijelzővel szerelt okostelefonokon dolgozik. A koncepció a Project Valley kódnév alatt fut, és a Bloomberg értesülései szerint már jövőre megismerkedhetünk a futurisztikus újdonságokkal, melyekből szám szerint kettő fog érkezni.  A jelentés szerint a Samsung zászlóshajói hajlítható OLED megjelenítőket fognak használni. Egyikőjük kijelzőjét félbe lehet majd hajtani, hogy még kompaktabb legyen, míg a másik ... Tovább »