2018. január 20.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 cikkek

Kisebb frissítés érkezett a Samsung Gear S2-re

A két éve bemutatott okosóra volt az első olyan eszköz a Samsung kínálatában, amely kör alakú megjelenítőt kapott. A kütyü nagy sikert ért el, és a gyártó továbbra is készít hozzá frissítést. Az új update ugyan nem a Tizen 3.0-s változatát tartalmazza, mint a Gear S3 esetében, csak egy kisebb, mindössze 22 MB-os rendszerfrissítést, ami jobb akkumulátoros és rendszerteljesítményt ígér. ... Tovább »

Megkapja az iOS támogatást a Samsung Gear S2 okosóra

Amikor a Samsung tavaly bemutatta minden tekintetben megújult okosóráját, még csak pletyka szintű információk voltak arról, hogy az új okoskütyü nem csak androidos készülékekkel fog együttműködni, hanem az iOS-t futtató eszközökkel is. A 2016-os CES (Consumer Elecronics Show) kiállításon a Samsung ezt az információt meg is erősítette, de egyéb adatokat nem közöltek, csak annyit, hogy a közeljövőben érkezhet a frissítés. ... Tovább »

Képeken az új Samsung fitnesz tracker

A Samsung egy ideje már meghatározó szereplője az okosórák és fitnesz kiegészítők piacának. A Gear S2 után hamarosan tovább bővíti a kínálatát a gyártó. Az új eszköz belső fejlesztési neve Triathlon, melyről friss fotók is érkeztek. Az új okoskütyü modellszáma SM-R150, és Tizen alapú rendszert futtat. Kinézetét tekintve a Gear S2 sportosabb változatáról van szó, ami szintén kör alakú megjelenítővel és forgatható “gyűrűvel” van felszerelve. ... Tovább »

Nagyon jól fogy a Samsung új okosórája

Az okosórák csak nemrég törtek be a köztudatba, de egyre nagyobb szerephez jutnak ezek a csuklón elhelyezett okos eszközök. Egyre több gyártó készít ilyen kütyüt, a Samsung azonban már szinte a kezdetektől jelen van. A berlini IFA kiállításon bemutatott Gear S2 a dél-koreai vállalat első kör alakú okosórája, melyen Tizen operációs rendszer fut. A Gear S2 és Gear S2 Classic némileg eltér a ... Tovább »

Kiderült a Samsung új okosóráinak ára és megjelenésük időpontja

A Samsung a 2015-ös IFA kiállításon leplezte le két új okosóráját (Samsung Gear S2 és Gear S2 Classic). Mind a két óra kör alakú megjelenítővel rendelkezik, és van 3G-s változat is, mely telefon nélkül is képes a hálózatra kapcsolódni. Amikor a nagyobbik dél-koreai gyártó bemutatta új okos eszközeit, a megjelenés dátumát és az árakat nem árulta el. Most azonban kiszivárogtak ... Tovább »

Beárazták a Samsung Gear S2 okosórát

Az IFA 2015 okosóra dömpingjének a helyszíni beszámolók alapján a Samsung lehet a győztese, ugyanis a Gear S2 igen pozitív első benyomásokat keltett a látogatókban. Habár a megjelenési dátumról és árazásról nem beszélt dél-koreai gyártó a bejelentés során, most a német Saturn elektronikai áruház leleplezte, hogy náluk mikortól és mennyiért lesz kapható a forgatható kávájú okosóra. Az óra három változatban ... Tovább »

A Samsung leleplezte a Gear S2 és S2 Classic okosórákat

Korábban már írtunk róla, hogy a berlini IFA kiállítás keretében több gyártó is le fogja leplezni az okosóráik következő generációját. Nem kivétel ez alól a Samsung sem, amely be is mutatta a Gear S2-t és a Gear S2 Classic-ot. A két óra tudásban és funkciók terén megegyezik, azonban méretbeli és dizájnbeli különbségeik jelentősek. A Samsung vadonatúj okosóráin nem az Android ... Tovább »

Új okosórák tömkelege a láthatáron

A berlini IFA 2015 a jövő héten kezdetét veszi, és az idei kiállítás sztárjai az okosórák lehetnek. Az előzetes híresztelések alapján a legnagyobb gyártók közül az LG, a Samsung, a Huawei, az ASUS és a Motorola is készül valamilyen okos kiegészítő leleplezésére. Kezdjük a Motorolával, amely a méltán híres Moto 360 folytatásával készül. Az új okosórát már élesben tesztelte a ... Tovább »

Előzetes videón a Gear S2, a Samsung új, kerek okosórája

A Samsung nemrég hivatalosan is bemutatta a Note 5-öt és az S6 edge+-t, és az eseményen egy új okosóra, a Gear S2 is említésre került, amit majd csak szeptember elején lepleznek le. A Gear S2-ről van már néhány fotónk és egy előzetes videónk, ráadásul a főbb funkciókat is lehet sejteni. Kezdjük talán azzal, hogy ez lesz a Samsung első kerek ... Tovább »