2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Smart Clinic

Smart Clinic cikkek

Nélkülözhetetlen kiegészítők az új okostelefonod mellé

Ha karácsonyra egy új okostelefont kaptál és még nem tapasztaltad, hogy mennyire sérülékeny és kiszolgáltatott egy ilyen készülék csupaszon, akkor van Neked néhány hasznos tippünk a Smart Clinic jóvoltából. Jogosan merülhetnek fel azok a gondolatok benned, hogy egyáltalán miért van szükséged tokra és üvegfóliára. Az ehhez hasonló kérdésekre három fontos okot is tudunk mondani, amelyekre lehet, hogy nem is gondoltál. ... Tovább »

Praktikus ajándék ötletek karácsonyra Xperiásoknak, nem csak Xperiákra

Hallod a távolból a karácsonyi csengő jellegzetes hangját? Ünnepi lázban ég a város, a díszek már egyébként is több hónapja kikerültek az utcára, és az utolsó gyertyákat gyújtjuk az adventi koszorún. Egy tökéletes karácsonyhoz mindig a lehető legjobban fel kell készülni, hogy kényelmesen, kipihenten töltsd az ünnepeket. A karácsonyi időszak sarkalatos pontja az ajándékozás. Ez az, amivel talán a legtöbb ... Tovább »

Okostelefon kiegészítők az utak szerelmeseinek

Mit nyújtanak számodra az autós kiegészítők? Ha tapasztalt okostelefon használó vagy, már biztosan rájöttél, hogy nem csak a telefonod kényelmes használatához járulnak hozzá, hanem annak jó pár funkcióját csak ezekkel tudod igazán kihasználni. A telefonok alkalmazásai segítenek neked az élet minden területén, otthon, a munkahelyen, de akár a kettő között, utazás alatt is. Hallgathatsz róla zenét a reggeli dugóban, hogy ... Tovább »

LG V10-em van, biztosan kell rá tokot vennem?

Nem. Ha csak arra volt szükséged, hogy valaki megerősítsen ebben az egyébként nem túl előnyös döntésedben, akkor már végeztél is a cikkel. Ha azonban valóban érdekel, hogy milyen körülmények között milyen védelemre van szüksége okostelefonodnak, szívesen elmondjuk, mire kell figyelned és milyen LG V10 tokok közül válogathatsz. Egy okostelefon számos módon megsérülhet. A legáltalánosabb eset, hogy zsebből vagy táskából előkapva ... Tovább »

Kártyatartós Samsung Galaxy tokok

Előfordult már veled, hogy reggel sietve kellett munkába vagy suliba indulnod, és ennek eredményeképpen a személyid és a bérleted is otthon maradt? Ilyenkor két opció áll fenn: visszafordulsz és elkésel vagy nem rendülsz meg, továbbhaladsz és vállalod annak kockázatát, hogy esetleg megbüntetnek. Mutatok Neked egy egyszerű, mégis hatékony módszert arra, hogyan kerülheted el az ilyen kellemetlen szituációkat. Úgy gondoltam, készítek ... Tovább »

Típushibák – Így orvosolhatod a Samsung Galaxy S6 Edge leggyakoribb hibáit

Nem jelenik meg értesítés az oldalsó menüsávon? Túl gyorsan merül a készüléked akkumulátora vagy teljesítmény problémával küszködsz? Tömör, de átfogó összegzés a Galaxy S6 Edge készülékkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekről és problémákról. A Galaxy S6 Edge nem jelenít meg értesítéseket Ha egy okostelefonon nem működik az értesítés funkció, az már gyakorlatilag nem is teljes értékű okostelefon. A Galaxy S6 Edge ... Tovább »

Típushibák – Így orvosolhatod az LG Nexus 5 újraindulási problémáit

Az LG G4 típushibák és azok szoftveres és hardveres megoldási lehetőségeinek ismertetése után a Nexus 5 leggyakrabban előforduló hibajeleit is górcső alá vettük, hogy megoldhassuk az esetlegesen jelentkező problémákat. Ha találkoztál már a Nexus 5 időnkénti újraindulásával, vagy érdekel, hogy milyen problémával fordulnak legsűrűbben szakszervizhez a Nexus 5 tulajdonosok, mindenképpen érdemes elolvasnod a Smart Clinic által összeállított ismertetőt! A jobbik ... Tovább »

Szerviztechnikus munkatársat keres partnerünk, a Smart Clinic

Az alábbiakban a Smart Clinic álláshirdetését olvashatod. Ha érdekel a dolog, akkor jelentkezz a megadott elérhetőségen! Budai mobiltelefon, tablet és notebook szervizeinkbe keresünk elektrotechnikai végzettséggel rendelkező szerviztechnikus szakembert. Feladatok: Szervizünkbe érkező mobileszközök, tabletek, notebookok bevizsgálása, hibafelmérése és javítása, ha szükséges alaplapi javítások elvégzése A szakszerű javítások elvégzéséhez szükséges alkatrészigény felmérése Javításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok elvégzése Elvárások: Elektronika szakirányú végzettség Forrasztás ... Tovább »

Típushibák – Így orvosolhatod az LG G4 Wifi problémáit

Sokan 2015 legjobb okostelefonjának kiáltották ki az LG G4-et. Ha nem is feltétel nélkül, de a titulus többé-kevésbé megállja a helyét, ugyanis ez a készülék ár-érték arányát tekintve valóban rendkívül jó vétel, és egy-két hibát leszámítva teljes mértékben megbízható telefon. Az egyik leggyakrabban előforduló típushiba az LG G4 nem működő Wifi-je, melyre egyre többen panaszkodnak, ezért a Smart Clinic garancián ... Tovább »

Ne használd víz alatt! – Sony Xperia szerviz tanácsok szakértőktől

Sony-Xperia-Z1-viz-alatt

A Sony Xperia okostelefonok vízállósága körül az utóbbi időben elég sok volt a bizonytalanság. Az alábbiakban a SmartClinic szerviz munkatársa szolgál fontos információkkal és hasznos tippekkel ezzel kapcsolatban. Kisebb pálfordulást mutatott be a Sony 2015-ben, ugyanis az évekig “vízálló okostelefon”-ként promotált készülékeikkel kapcsolatban némiképp változtattak álláspontjukon. A japán gyártó, annak ellenére, hogy elmondásuk szerint készülékeik a lehető legmagasabb (IP68) vízállósági ... Tovább »