2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Snapdragon 835

Snapdragon 835 cikkek

Tesztelték a Samsung Galaxy S8 processzorát

Minden bizonnyal a Samsung Galaxy S8 lesz az első okostelefon, amit Snapdragon 835 processzorral szerelnek, és most kaphatunk egy kis betekintést abba, hogy milyen teljesítménnyel bír az új chipset. Az a hír járja, hogy a Samsung lecsapott az összes elérhető Snapdragon 835 processzora, így más gyártók majd csak utánuk dobhatnak piacra ezzel szerelt csúcsmobilt. Ez már csak azért is könnyen megeshetett, ... Tovább »

Bemutatták a Qualcomm Snapdragon 835-öt

qualcomm

Las Vegas városában javában zajlik a CES expó, ahol a Qualcomm belejelentette a következő nagy dobását, a Snapdragon 835-öt. A cél a Snapdragon 820 méltó utódát prezentálni a világ számára, és végigfutva a specifikációkat, úgy tűnik ez most sikerült is a sárkányos gyártó számára. A Qualcomm Snapdragon 835 az első olyan tömeggyártásban lévő lapkakészlet, ami a 10 nanométeres FinFET eljárás ... Tovább »

Jövő héten érkezik a Qualcomm Snapdragon 835

Twitteren jelentette be a Qualcomm, hogy a Snapdragon 835 a jövő héten megrendezésre kerülő Las Vegas-i CES expón fog debütálni egy erre dedikált keynote alkalmával. A chipset számos újítást hoz magával, többek között energiatakarékosság, illetve még jobb gyorstöltési lehetőség jellemzi. A lapkakészlet már Quick Charge 4.0 technológiával érkezik, amivel 5 perc töltéssel 5 óra használati időt nyerhetünk, és 15 perc alatt 50%-ra ... Tovább »

Elképesztő AnTuTu pontot ért el a Snapdragon 835, az Apple A10-et is beelőzte

A Qualcomm múlt hónapban jelentette be hivatalosan a Snapdragon 835-öt, és most megérkeztek az első teszteredmények, amelyek brutális teljesítményről árulkodnak. Az új chipset több, mint 181 ezer pontot gurított AnTuTuban, amivel nem csak a Snapdragon 821-et utasította maga mögé, hanem még az iPhone 7 modellekben megtalálható bivalyerős Apple A10 processzort is. Utóbbi 172 ezer pont körül teljesít átlagosan. Az új ... Tovább »

Snapdragon 835-tel jöhet az Oppo Find 9

Kevés olyan okostelefon van, amiről annyit pletykáltak volna, mint az Oppo Find 9, anélkül, hogy valaha bemutatásra került volna. A telefont korábban idén júniusra vártuk, sajnos azonban nem érkezett meg, és mint tudjuk, ebben az évben már nem is fog. A legfrissebb pletykák azonban felfedik, hogy mikor számíthatunk a készülék érkezésére, illetve, hogy milyen belbeccsel fog rendelkezni.  Az év folyamán ... Tovább »

A Qualcomm bejelentette a Snapdragon 835-öt

A Qualcomm hivatalosan is bejelentette a Snapdragon 835-öt, ami a gyártó 2017-es csúcshardvere lesz, és a Samsung segítségével készül majd. Az új egység 10 nm-es FinFET eljárással készül, ami jobb teljesítményt, kisebb fogyasztást és olcsóbb előállítást eredményez, mint például a Snapdragon 820-nál használt 14 nm-es technológia. A Snapdragon 835 pontos specifikációit még nem fedte fel a Qualcomm, de azt elárulták, hogy ... Tovább »