2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Snapdragon 845

Snapdragon 845 cikkek

Ilyen lett a Qualcomm 2018-as csúcshardvere, a Snapdragon 845

A Qualcomm tegnap jelentette be az új Snapdragon 845-öt, most pedig a specifikációkat is nyilvánosságra hozták, tehát minden fontos részlet kiderült a gyártó 2018-as csúcslapkájáról. A Snapdragon 845-öt továbbra is a Samsung gyártja 10 nm-es FinFET gyártástechnológiával, ám rengeteg újdonságot és fejlesztést kapunk a 835-höz képest. Az új chipset 8 darab Kryo 385 maggal érkezik, amelyek révén 25%-os teljesítménynövekedésre számíthatunk. ... Tovább »

Hivatalos a Snapdragon 845

A Qualcomm a Snapdragon Technology Summit nevű rendezvényen bejelentette új csúcslapkáját, a Snapdragon 845-öt. Frissítés: megvannak végleges specifikációk is, további részletek ebben a cikkben. Sajnos még nem árultak el túl sok részletet, a pontos specifikációkat valamikor a mai nap folyamán hozzák nyilvánosságra, de így is kiderült pár fontos dolog. Most már biztos például, hogy a Snapdragon 835-höz hasonlóan a 845-öt is teljes ... Tovább »

Hamarosan jöhet a Qualcomm Snapdragon 845

Az okostelefonos világ elég centralizált, legalábbis ami a különféle csúcskategóriás készülékeket és azok processzorait illeti. Az idei év slágere ilyen szempontból a Qualcomm által gyártott Snapdragon 835 volt, amit a Snapdragon 845 fog követni, és az új chipset hamarosan hivatalosan is bejelentésre kerül. A lapkakészletről úgy hírlik, hogy többek között a Samsung Galaxy S9 meghajtásáért is felelni fog, ráadásul a ... Tovább »

Ismét keresztbe tesz a Samsung a többi androidos mobilgyártónak

Augusztusban már felmerült a pletyka, miszerint a Samsung felvásárolja az összes Snapdragon 845 processzort, ami első körben legyártásra kerül, és most megerősítést nyert a hír. Újabb forrás erősítette meg, hogy a Galaxy S9 és S9+ készülékekbe kerül elsőként a Qualcomm következő csúcslapkája, és a Samsungnak köszönhetően más gyártók csak jóval később juthatnak majd hozzá a Snapdragon 845-höz. Ugyanaz lesz tehát ... Tovább »

Felbukkant a Qualcomm Snapdragon 845

Idén már lehetett hallani az egyelőre hivatalosan még nem létező Qualcomm Snapdragon 845 chipsetről, ami a félvezetőgyártó következő csúcskategóriás lapkakészlete lehet. A kérdéses SoC újra felbukkant, ezúttal egy hivatalos dokumentumban szerepelt a neve, ami a Qualcomm és az Apple közötti pereskedésben bír fontossággal. Az első jelentések szerint a lapkakészlet 7 nanométeres gyártási technológia révén készülhet, amelynek köszönhetően 25-35 százalékos teljesítménynövekedésre ... Tovább »