2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Sony frissítés

Sony frissítés cikkek

Két újabb Sony mobil Android Oreo frissítése indult meg

A Sony már jó néhány csúcsmobilját frissített Android Oreóra, most pedig a középkategóriát is célba vették, és elkezdték kiadni a 8.0-s szoftvert az Xperia X és X Compact modellekre. Az említett készülékek a 34.4.A.0.364 build számú rendszert kapják meg, amely az Android 8.0-nál bevezetett újítások mellett egyéb fejlesztéseket is tartalmaz. A Predictive Capture például magától készít képet, ha a fotózott személy éppen ... Tovább »

Újabb Sony mobilok kaptak Android 8.0-t

A Sony elég nagy hangsúlyt fektet a mobiljai frissítésére, hiszen már több készülékére is kiadta a legújabb szoftvert. A Sony Xperia XZ Premium után most újabb két modell frissítése indult meg. A hétvégén jelzett be a telefon néhány Sony Xperia XZ és XZs tulajnál, hogy elérhető a legújabb, Android 8.0-ra épülő rendszer. A telepítéshez 1.2 GB-nyi adat letöltése szükséges, amit ... Tovább »

A Sony lerántotta a leplet: ezért jönnek lassan az Android frissítések

Már szinte unalomig ismételt kérdés, hogy mikor kap frissítést egy-egy androidos készülék, és rengetegszer felmerül a kritika, hogy bizony igen lassan jutnak el az új szoftverek a felhasználókhoz. A Sony azonban igyekszik tisztázni a helyzetet! A japán gyártó összedobott egy infógrafikát, ami a szoftverek útját mutatja be a Google-től egészen a felhasználókig. Ez egy sokkal összetettebb folyamat, mint azt sokan ... Tovább »

Elindult a Sony Xperia XZ Premium Android 8.0 frissítése

A Sony Xperia XZ Premium méltó nevéhez, egy valódi csúcskategóriás fenevad, amit a gyártó igyekszik szoftveresen is naprakészen tartani, több más készülékkel egyetemben. A telefonra megérkezett az Android 8.0 Oreo rendszer, így a tulajdonosok végre örülhetnek az aktuális zöld robotos rendszer előnyeinek, újdonságainak. Tehát a mai naptól elindult a frissítés, az érintett készülékek értesítési sávjában hamarosan megjelenik a figyelmet felhívó ... Tovább »

Hivatalos: ezek a Sony mobilok kapnak Android 8.0-t

A Sony legújabb csúcsmobiljai, az Xperia XZ1 és XZ1 Compact már Android 8.0-val debütáltak a napokban, de bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy mely korábbi modellek kapják meg az Oreo frissítést. A Sony hivatalosan is elárulta, hogy a 2017-es Xperia X készülékek, valamint a tavalyi Xperia X, X Performance, X Compact és XZ modellek kapják meg a legújabb Androidot. Íme a teljes ... Tovább »

Újabb két Sony Xperia mobil frissült

Két mobilját is frissítette a Sony a közelmúltban, mégpedig Android 7.0-ról a 7.1.1-es verzióra. A Sony Xperia X és az Xperia X Compact már korábban megkapta az Android 7.0-t, most pedig a gyártó kiadta rájuk a 7.1.1-et is. Az új szoftver már tartalmazza a legfrissebb, június 1-jei biztonsági csomagot is. A frissítések OTA-n keresztül érkeznek a mobilokra, de mivel ez is ... Tovább »

Android 7.1.1-et kapott két új Sony mobil

Két Sony mobil Android 7.1.1-es frissítése is megindult a napokban, és szerencsére a hazai felhasználók is örülhetnek. Egyik olvasónk, István jelezte, hogy tegnap reggel Android 7.1.1-re frissült az Xperia XZ mobilja, és úgy tudjuk, hogy ezzel egy időben az Xperia X Performance-ra is kiadta a szoftvert a Sony. A frissítés inkább csak kisebb Android 7.1-es újításokat hoz, de már tartalmazza ... Tovább »

Hasznos funkció érkezhet a Sony mobilokra

A Sony “Concept for Android” programja egy új, kísérleti szoftvert takar, és ebbe kerülnek bele először a gyártó újításai. Most új frissítést kaptak a tesztelők, ami egy régóta várt szemkímélő opciót is tartalmaz. Az új Android szoftver a programban résztvevő Xperia X tulajok számára érhető el. A verziószám itt már 7.1.1, és tartalmazza a januári biztonsági frissítést is. Hasznos újítás a ... Tovább »

Újabb Sony Xperia mobilok kapták meg az Android Nougat frissítést

A Sony újabb Xperia modellek Nougat frissítését indította meg. Az Xperia X család után a régebbi készülékek is sorra kerültek. Tegnap az Xperia Z5 család tagjaira vált elérhetővé az Android 7.0 egyes régiókban, ma pedig az Xperia Z3+ is csatlakozott a sorhoz. Fontos megjegyezni, hogy nem mindenki egyszerre kapja meg a frissítést, érdemes türelemmel várni. Az Android 7.0 rengeteg újítást hoz a ... Tovább »

Újabb Sony mobilok kapták meg az Android 7.0-t

Ha egy Sony Xperia X vagy X Compact mobilod van, akkor mindenképpen örömmel fogod olvasni ezt a bejegyzést. Persze csak ha szereted a naprakész rendszereket a telefonjaidon. A Sony ugyanis ezekre a készülékekre is kiadta az Android Nougat frissítést.  A frissítés első hullámai már elindultak, és konkrétan a következő változatok részesülhetnek az idén bemutatott új Android verzió hasznos újításaiban: Xperia X (F5121), Xperia X ... Tovább »