2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia X

Sony Xperia X cikkek

Újabb két Sony Xperia mobil frissült

Két mobilját is frissítette a Sony a közelmúltban, mégpedig Android 7.0-ról a 7.1.1-es verzióra. A Sony Xperia X és az Xperia X Compact már korábban megkapta az Android 7.0-t, most pedig a gyártó kiadta rájuk a 7.1.1-et is. Az új szoftver már tartalmazza a legfrissebb, június 1-jei biztonsági csomagot is. A frissítések OTA-n keresztül érkeznek a mobilokra, de mivel ez is ... Tovább »

Nagy változások a Sony-nál, megszűnik egy Xperia széria

Sajnos az Xperia X sorozat nem teljesített valami jól az eladások terén, egyrészt az ára miatt, másfelől a már jól megszokott, Xperia Z családra jellemző funkciók hiánya okán. Emiatt a Sony komoly változtatásokra kényszerült. Egy nemrégiben tartott rendezvény során, amelyet a japán vállalat a befektetőinek dedikált, a tech óriás megerősítette, hogy a jövőben nem kíván a felső-középkategóriás “Premium Standard” készülékekkel foglalkozni. ... Tovább »

A héten érkezik az Android 7.1.2 egyes Sony mobilokra

A Google csak nemrég adta ki a legfrissebb Android verziót, a 7.1.2-t, és Sony hamarosan elérhetővé is teszi az erre épülő béta szoftverét. A Sony-nak vagy egy “Concept for Android” nevű programja, amely arról szól, hogy egyes felhasználók élesben is tesztelhetik a gyártó legújabb szoftvereit. Egy friss bejelentés szerint már ezen a héten elérhető lesz a 7.1.2-es verzió előzetes kiadása. Persze túl nagy ... Tovább »

Újabb Sony mobilok kapták meg az Android 7.0-t

Ha egy Sony Xperia X vagy X Compact mobilod van, akkor mindenképpen örömmel fogod olvasni ezt a bejegyzést. Persze csak ha szereted a naprakész rendszereket a telefonjaidon. A Sony ugyanis ezekre a készülékekre is kiadta az Android Nougat frissítést.  A frissítés első hullámai már elindultak, és konkrétan a következő változatok részesülhetnek az idén bemutatott új Android verzió hasznos újításaiban: Xperia X (F5121), Xperia X ... Tovább »

Ezek a Sony mobilok kapnak Android 7.0-t

A Google a napokban bejelentette az Android 7.0 végleges verzióját, és most a Sony hivatalosan is elárulta, hogy mely készülékeire fogja kiadni az új szoftvert. A Sony közleménye szerint az alábbi készülékei kapnak Android 7.0-s frissítést: Xperia Z3+ Xperia Z4 Tablet Xperia Z5 Xperia Z5 Compact Xperia Z5 Premium Xperia X Xperia XA Xperia XA Ultra Xperia X Performance Nagyon úgy néz ki, ... Tovább »

Friss fotókon a Sony új csúcsmobilja

Körülbelül egy hete mutattuk meg nektek annak a Sony mobilnak a fotóit, ami a japán vállalat következő zászlóshajó kategóriájú készüléke lehet. A valószínűleg az Xperia X Performance-t váltó modellről most érkezett egy pár újabb kép, amelyeket megtekintve még jobban szembeötlik az előd formatervétől való határozott eltérés.  Sajnos még nem tudni milyen névre fog hallgatni a japánok készüléke, egyelőre be kell ... Tovább »

Csúcsmobilokkal vetekszik a Sony Xperia X hazai ára

Magyarországon is megjelent a Sony Xperia X, és ahhoz képest, hogy nem ez a Sony csúcsmobilja, elég vaskos árcédulát kapott. Az Xperia X egy 5 colos Full HD kijelzővel, Snapdragon 650 processzorral, 3 GB RAM-mal, 23 és 13 megapixeles kamerapárossal, valamint egy 2620 mAh-s akksival bír, ami elvileg 2 napos üzemidőre elég. Fotózási téren nem lehet panaszunk, de a hardver azért ... Tovább »

Sony Xperia X vízállósági teszt

Az új Sony Xperia X családból egyedül a zászlóshajó, az X Performance vízálló, a sima X sajnos nem, legalábbis hivatalosan. De vajon ez azt is jelenti, hogy a mobil egyáltalán nem bírja a vizet? Az alábbi videón két percre víz alá merítenek egy Sony Xperia X-et, és az elején még a felvétel készítője sem bízik abban, hogy a mobil túléli a próbát. Nézzük ... Tovább »

Egy másik Sony mobil lehet az új Xperia X nagy konkurenciája

A Sony Xperia X lassan Magyarországon is megjelenik (sőt, elvétve már kapható is), ám a viszonylag magas kezdőár miatt házon belül is komoly konkurenciája lehet a mobilnak. Az Xperia X egy teljesen korrekt felsőkategóriás készülék, de nagyjából 190 ezer forintos áron fog megjelenni, ami azt jelenti, hogy alig lesz olcsóbb az Xperia Z5-nél, aminek azért már csökkent az ára tavaly óta. ... Tovább »

A Sony Xperia X is túlmelegedései problémákkal küzd?

A Snapdragon 810-zel szerelt Sony Xperia Z3+ esetében sokat hallhattunk túlmelegedési problémákról tavaly, de ez ugyebár a múlté, az idei Sony mobilokkal nincs ilyen gond. Legalább is ezt hittük egészen mostanáig… Az Xperia X-ben lévő Snapdragon 650 nem annyira problémás lapka, egyre több felső-középkategóriás készülékben találkozhatunk vele, és eddig nem igazán olvashattunk túlzott melegedésről. Ám a Sony mobiljával valami gond van, ... Tovább »