2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia XA2 Ultra

Sony Xperia XA2 Ultra cikkek

Hivatalos hands-on videón a Sony új mobiljai

A japán Sony három okostelefonnal is megörvendeztetett minket az idei CES kiállításon, kaptunk egy Xperia XA2, egy Xperia XA2 Ultra, valamint egy Xperia L2 készüléket. Az újságírók már elkészítették a saját videójukat a telefonokról, ám a Sony is csinált egy rövid ismertetőt, amit a rajongóknak érdemes lehet megtekinteni. A promóciós célzattal készült felvétel nem meglepő módon a készülékek legszerethetőbb funkcióit ... Tovább »

Bemutatták a Sony Xperia XA2, XA2 Ultra és az Xperia L2 mobilokat

Ahogy az várható volt, a Sony a mai napon három új okostelefont leplezett le. A sokat pletykált “keret nélküli” csúcsmobil még várat magára, de a most bemutatott készülékek is megérdemlik a figyelmet. Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra Az Xperia XA2 és XA2 Ultra is Snapdragon 630 processzorral érkezett, ám az előbbi egy 5.2 colos, az utóbbi pedig 6 colos ... Tovább »

Napokon belül bemutatják a Sony új mobiljait

Az utóbbi hetekben egyre több információ szivárgott ki a Sony új okostelefonjairól, és most a gyártó hivatalosan is közzétette a hamarosan megrendezésre kerülő bemutatója időpontját. A Sony január 8-án (itteni idő szerint 14:00-tól), a CES kiállításon tart egy sajtótájékoztatót – derül ki a gyártó közleményéből. Azt persze nem árulták el, hogy milyen készülékeket fognak leleplezni az eseményen, de mivel mostanában ... Tovább »

Sajtóképeken a Sony három új telefonja

A korábbi renderelt képek után most valódi sajtófotók érkeztek a Sony három új készülékéről, az Xperia XA2, az Xperia XA2 Ultra és az Xperia L2 modellekről. Sony Xperia XA2 Várható specifikációk: 5 vagy 5.2 colos Full HD kijelző, Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB ROM, 23 és 8 MP-es kamerák. Sony Xperia XA2 Ultra Várható specifikációk:6 colos Full HD kijelző, ... Tovább »

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra és Xperia L2 renderképek

Három új Sony mobil dizájnja is kiszivárgott még a bemutató előtt. Nézzük, hogy milyen lesz az Xperia XA2, az XA2 Ultra és az Xperia L2. Mindhárom mobil @OnLeaks jóvoltából szivárgott ki, akinek az ilyen jellegű információi hitelesek szoktak lenni. A renderek állítólag a készülékek valódi dimenziói és dizájnja alapján készültek. Kezdjük is az Xperia XA2 és XA2 Ultra modellekkel, amelyek így ... Tovább »

Ilyen lesz a Sony Xperia XA2 Ultra – Fotók és specifikációk

Tavaly szeptemberben egy benchmark applikáció révén kiderültek egy érkezőfélben lévő Sony okostelefon specifikációi. Akkor még csak a modellszámot ismertük, ami H4233 volt, illetve az eredmények alapján egy középkategóriás mobil képe rajzolódott ki lelki szemeink előtt. Most végre már pontosan tudni véljük melyik telefonról is van szó, és fotókon is megtekinthető az újdonság. A malajziai termék tanúsítványi szervezet, vagyis a SIRIM ... Tovább »