2017. szeptember 26.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium cikkek

Így néz ki a Sony 4K-s csúcsmobilja pirosban

A Sony Xperia XZ Premium előrendelése nemrég indult meg hazánkban, most pedig felbukkant egy új színváltozat. Nézzük milyen lesz piros színben az új csúcsmodell! A Sony mobilja eredetileg két színben debütált (Fényes króm és Mélytengeri fekete), majd nem sokkal később leleplezett a gyártó egy Bronze Pink kiadást, ami inkább a hölgyeknek szól. Most pedig kiszivárgott néhány fotó a negyedik színváltozatól, ami ... Tovább »

Értékes ajándék jár a 4K-s Sony Xperia XZ Prémiumhoz

Már hazánkban is előrendelhető a Sony legújabb csúcsmobilja, az Xperia XZ Premium, ráadásul elég korrekt áron. Egyelőre a Telekomnál indult meg az előrendelés, ahol 220.560 Ft a készülék listaára, ám most egy 100.000 Ft értékű Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) vezetéknélküli fejhallgatót is adnak hozzá ajándékba. A Telekom június 8-án kezdi a kiszállítást, és a többi forgalmazónál is jövő hónapban indul ... Tovább »

Tesztelték a 4K-s Sony Xperia XZ Premiumot

Elvileg egy szűk hónap múlva jelenik meg Európában a Sony eddigi legerősebb csúcsmobilja, az Xperia XZ Premium, ám most felbukkant az újdonság a Geekbench nevű tesztprogram adatbázisában, így kiderült, hogy mire számíthatunk nyers erő terén. A Sony Xperia XZ Premium volt az első Snapdragon 835-ös processzor bejelentett okostelefon, és a teljesítménye is ennek megfelelően alakul. Egymagos tesztben 1943 pontot szerzett a mobil, ... Tovább »

Megvan mikor jelenik meg a Sony eddigi legerősebb csúcsmobilja

A Sony Xperia XZ Premium volt ez első csúcsmobil, amit Snapdragon 835-ös lapkával jelentettek be, és most kiderült, hogy mikortól lesz kapható a készülék Európában. A német O2 szolgáltató weboldalán azt írják, hogy június 1-jén indul az új csúcsmodell kiszállítása, és az Amazonon is ugyanez a dátum olvasható. Ez lehet tehát az európai megjelenés időpontja, de nagy valószínűséggel hazánkba egy kis késéssel ... Tovább »

Kiderült mikor jelenhet meg a Sony díjnyertes 4K csúcsmobilja

A Sony Xperia XZ Premium nyerte a legjobb új készüléknek járó díjat a 2017-es MWC-n, és most kiderült, hogy mikor jelenhet meg a csúcsmodell. A brit Clove Technology weboldalán már előrendelhető a készülék, és ott azt írják, hogy május 7-én indul a kiszállítás. Ez persze még egyáltalán nem hivatalos információ. Ha a korábbi évek tapasztalatait is figyelembe vesszük, akkor szinte ... Tovább »

Ezt választották a legjobb új mobilnak 2017-ben

A 2017-es MWC expón rengeteg díjat kiosztottak. Arról már nemrég beszámoltunk, hogy legjobb tavalyi mobilnak a Galaxy S7 edge-et választották, most viszont az újonnan bemutatott készülékek közül is díjazták a legjobbat. Az MWC-t is rendező GSMA nevű szervezet szerint a most bemutatott új készülékek közül a Sony Xperia XZ Premium lett a legjobb. A japán csúcsmobil többek között a 4K ... Tovább »

Hivatalos a Sony Xperia XZs és XZ Premium

A Sony végre felfedte új zászlóshajóit, az 5.5 colos 4K kijelzővel ellátott Xperia XZ Premium-ot, illetve a kisebb képernyővel rendelkező Xperia XZs-t. Az előbbi valamikor késő tavasszal jelenik meg, míg a kompaktabb mobil már korábban, áprilisban megérkezik, így a Sony végre lenyűgözhet minket a Motion Eye kamera tudásával.  Tehát így nevezik az új kamerát, amely a két friss csúcsmobilban megtalálható. A ... Tovább »