2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 cikkek

Ezért nem kap egy rakat korábbi csúcsmobil Android 7.0-t

A legtöbbször a gyártókon múlik, hogy mely készülékeikre adják ki a legújabb szoftvert, de van, amikor nem őket kell hibáztatni a frissítés elmaradása miatt. Az Android 7.0 esetében is ez lehet a helyzet, ugyanis állítólag a Qualcomm elég komoly gátat szabott az új verzió terjedésének. Egyes híresztelések szerint a Qualcomm nem fogja kiadni a szükséges grafikai drivereket a Snapdragon 800 ... Tovább »

Hasznos újítást hoz egyes Sony mobilokra a Marshmallow új béta kiadása

Hamarosan újabb Marshmallow béta szoftver érkezik a programban résztvevő Sony Xperia modellekre, ami hoz néhány fontos változást. Az új, 23.5.A.1.203 build számú szoftver közel 400 javítást és fejlesztést tartalmaz. Megoldották többek között az “Ismeretlen hívás/Privát szám” hibát, és már nem omlik össze a Naptár alkalmazás. A legfontosabb fejlesztés azonban, hogy ezentúl bármelyik appot át tudjuk majd helyezni memóriakártyára, és ezzel rengeteg hely ... Tovább »

Hivatalos Android N béta a Sony Xperia Z3-ra

A Google nemrég elérhetővé tette az Android N második fejlesztői kiadását, természetesen csak az újabb Nexus készülékekre. Most azonban olyan meglepő dolog történt, amire egyáltalán nem számítottunk. Eddig soha nem volt még arra példa, hogy valamelyik Android verzió bétáját nem Nexus mobilra is kiadták volna, most azonban megtört a jég, mégpedig a Sony és a Google együttműködése révén. Az Android ... Tovább »

Ne használd víz alatt! – Sony Xperia szerviz tanácsok szakértőktől

Sony-Xperia-Z1-viz-alatt

A Sony Xperia okostelefonok vízállósága körül az utóbbi időben elég sok volt a bizonytalanság. Az alábbiakban a SmartClinic szerviz munkatársa szolgál fontos információkkal és hasznos tippekkel ezzel kapcsolatban. Kisebb pálfordulást mutatott be a Sony 2015-ben, ugyanis az évekig “vízálló okostelefon”-ként promotált készülékeikkel kapcsolatban némiképp változtattak álláspontjukon. A japán gyártó, annak ellenére, hogy elmondásuk szerint készülékeik a lehető legmagasabb (IP68) vízállósági ... Tovább »

Megindult a Sony Xperia Z2 és Z3 modellek Android 5.1-es frissítése

A Sony végre megindította a legújabb Android verzió, azaz az 5.1.1 kiadását a készülékeire. Egyelőre az Xperia Z2 és Z3 széria tagjai kapják meg a friss rendszert, de hamarosan további modellek csatlakoznak a sorhoz. A japán gyártó egy hivatalos sajtóközleményben adta a világ tudtára, hogy megindultak a legújabb frissítések. Első körben az Xperia Z3, a Z3 Compact, a Z3 Tablet Compact, ... Tovább »

Sony Xperia Z2 és Z3 – hamarosan itt az Android 5.1.1-es frissítés

Sony-Xperia-Z2-purple

A Sony korábban hivatalosan is megerősítette. hogy egy rakat készüléke megkapja a legfrissebb, 5.1.1-es Androidot, és néhány tulajnak már nem is kell túlzottan sokat várni, hiszen hamarosan megindulnak az első frissítések. A Sony japán divíziója nemrég arról számolt be, hogy még ebben a hónapban megindítják az Android 5.1.1-es frissítést a Sony Xperia Z2 és Z3 széria készülékeire. Az új szoftver ... Tovább »

Komoly gond a Sony-nál, a tavalyi Xperia Z3 lenyomja az új Z4-et

A Snapdragon 810 túlmelegedési problémája több nagy gyártót is nagyon nehéz helyzetbe hozott, és jó pár idei csúcsmobilt szinte teljesen értelmetlenné tett. Ide tartozik például a Sony Xperia Z4, vagy a készülék nemzetközi variánsa, a Z3+. Nemrég részletesen is beszámoltunk arról, hogy a Sony új zászlóshajóinál milyen gondokat okoz a túlmelegedés. Azon kívül, hogy telefon aggasztóan forróvá válhat, az appok sokszor maguktól ... Tovább »

Frissítést kap a Sony Xperia Z3+ és a Z4 Tablet

A japán gyártó két csúcskategóriás újdonsága hamarosan egy új szoftvert fog kapni, amelyet már a PTCRB is jóváhagyott. A frissítés build száma 28.0.A.7.24 lesz. Ha esetleg nem hallottál volna a PCTRB-ről, akkor eláruljuk, hogy ez nem más, mint az észak-amerikai mobilszolgáltatók közös certifikációs fóruma. A szervezet zöld utat adott a japánok készülékeire szánt javításnak, ami vélhetően nemsokára elérhetővé is válik. ... Tovább »

Túlmelegszik az Xperia Z3+, a Sony javítást ígér

Sajnos úgy látszik, hogy a Qualcomm Snapdragon 810-zel szerelt telefonokat továbbra is kísérti a túlmelegedés átka. Az HTC One M9-ről szinte csak ilyen panaszokat hallani, de a Sony Xperia Z3+/Z4 tulajdonosok sincsenek e téren megelégedve készülékükkel. A japán tech óriás szoftveres javítással mentené a menthetőt.  A problémára először japán Z4 tulajdonosok hívták fel a figyelmet, és az esetek gyakoriságából bizony ... Tovább »

Sony Xperia Z3+ európai megjelenés és árak

A Sony múlt héten mutatta be az Xperia Z4 nemzetközi piacokra szánt változatát, a Z3+-t, ami már ebben a hónapban megjelenik Európában. Olaszországban június utolsó hetében kezdik meg a készülék forgalmazását, ahol az ajánlott fogyasztói ár 699 euró lesz. Az Egyesült Királyságban pedig már elő is rendelhető a mobil, 549 angol fontos áron. Konkrét, Magyarországra vonatkozó információink egyelőre nincsenek, de ... Tovább »