2018. február 22.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4 cikkek

Ne használd víz alatt! – Sony Xperia szerviz tanácsok szakértőktől

Sony-Xperia-Z1-viz-alatt

A Sony Xperia okostelefonok vízállósága körül az utóbbi időben elég sok volt a bizonytalanság. Az alábbiakban a SmartClinic szerviz munkatársa szolgál fontos információkkal és hasznos tippekkel ezzel kapcsolatban. Kisebb pálfordulást mutatott be a Sony 2015-ben, ugyanis az évekig “vízálló okostelefon”-ként promotált készülékeikkel kapcsolatban némiképp változtattak álláspontjukon. A japán gyártó, annak ellenére, hogy elmondásuk szerint készülékeik a lehető legmagasabb (IP68) vízállósági ... Tovább »

Új frissítés oldhatja meg a Sony Xperia Z3+ túlmelegedési gondjait

A Sony jelenlegi csúcsmobilja már egy hónapja a piacon van, azonban még mindig nem sikerült megoldani a Qualcomm Snapdragon 810-es chipset rákfenéjét, a túlmelegedést. Ezt orvosolhatja a hamarosan megjelenő 28.0.A.7.24-es számú frissítés. A Qualcomm mérnökei valamit nagyon elronthattak a csúcskészülékekbe szánt Snapdragon 810-esük tervezésekor, ugyanis a chipsetnek komoly hőelvezetési gondjai vannak. A probléma szinte az összes mobilban felütötte a fejét, amelyben ez a CPU ... Tovább »

Megkezdődött a Sony Xperia Z3+ nemzetközi forgalmazása

Végre megindult az előző hónapban bejelentett Sony Xperia Z3+ nemzetközi piacokon való forgalmazása. Az erről szóló hivatalos közleményt a japán vállalat egy blogposztban tette nyilvánossá tegnap. A készülék már kapható egy ideje Japánban, ott az Xperia Z4 nevet viseli, néhány napja pedig az Egyesült Királyságban is megjelent a mobil, ahol 550 fontot kérnek érte. Más helyeken azonban legfeljebb csak előrendelni lehetett a telefont ... Tovább »

Komoly gond a Sony-nál, a tavalyi Xperia Z3 lenyomja az új Z4-et

A Snapdragon 810 túlmelegedési problémája több nagy gyártót is nagyon nehéz helyzetbe hozott, és jó pár idei csúcsmobilt szinte teljesen értelmetlenné tett. Ide tartozik például a Sony Xperia Z4, vagy a készülék nemzetközi variánsa, a Z3+. Nemrég részletesen is beszámoltunk arról, hogy a Sony új zászlóshajóinál milyen gondokat okoz a túlmelegedés. Azon kívül, hogy telefon aggasztóan forróvá válhat, az appok sokszor maguktól ... Tovább »

Sony Xperia Z4v – megérkezett a gyártó első QHD-s mobilja

A japánba szánt Xperia Z4, és a készülék nemzetközi verziója, a Z3+ után újabb Sony csúcsmodell érkezett. Az Xperia Z4v nem teljesen egyezik meg a már említett mobilokkal, történt néhány érdekes változtatás. A Sony Xperia Z4v, mint ahogy a nevéből is sejthető, egy Verzion exkluzív modell, azaz csak az amerikai szolgáltató kínálatában jelenik majd meg. A készülék nem olyan karcsú, ... Tovább »

Frissítést kap a Sony Xperia Z3+ és a Z4 Tablet

A japán gyártó két csúcskategóriás újdonsága hamarosan egy új szoftvert fog kapni, amelyet már a PTCRB is jóváhagyott. A frissítés build száma 28.0.A.7.24 lesz. Ha esetleg nem hallottál volna a PCTRB-ről, akkor eláruljuk, hogy ez nem más, mint az észak-amerikai mobilszolgáltatók közös certifikációs fóruma. A szervezet zöld utat adott a japánok készülékeire szánt javításnak, ami vélhetően nemsokára elérhetővé is válik. ... Tovább »

Túlmelegszik az Xperia Z3+, a Sony javítást ígér

Sajnos úgy látszik, hogy a Qualcomm Snapdragon 810-zel szerelt telefonokat továbbra is kísérti a túlmelegedés átka. Az HTC One M9-ről szinte csak ilyen panaszokat hallani, de a Sony Xperia Z3+/Z4 tulajdonosok sincsenek e téren megelégedve készülékükkel. A japán tech óriás szoftveres javítással mentené a menthetőt.  A problémára először japán Z4 tulajdonosok hívták fel a figyelmet, és az esetek gyakoriságából bizony ... Tovább »

Sony Xperia Z4 – hamarosan jön a nemzetközi modell

A Sony sajtórendezvényt készült tartani május 27-én Tajvanon, és május 28-án Hong Kongban. Helyi források szerint a japán vállalat ezen események keretein belül egy új csúcsmobilt fog bemutatni. Az ePrice Taiwan értesülései szerint a Sony mindkét rendezvényen egy nemzetközi értékesítésre szánt Xperia Z4-et fog felfedni a nagyérdemű előtt. A japán óriás előző hónapban már bejelentett egy Z4 változatot, amelyet kizárólag ... Tovább »

Lebukott a Sony Xperia Z4 Compact és Z4 Ultra

sony-xperia-z2-back

A Sony pár napja mutatta be az Xperia Z4-et Japánban, hamarosan azonban két újabb taggal bővülhet a széria. Ha igazak a hírek, akkor lesz Z4 Compact és Z4 Ultra is. Egy nemrég felbukkant indonéz postai dokumentum több Sony modellt is listáz, és ezek között akad 1-2 igazán érdekes készülék. Az egyik az E5803 kódnevű modell, ami nagy valószínűséggel a Z4 ... Tovább »

Egy rakat valódi fotón az új Sony Xperia Z4

Nemrég hivatalosan is leleplezték a Sony új csúcsmobilját, az Xperia Z4-et, ami egyáltalán nem lett forradalmi, de azért több téren is javult az elődjéhez képet. A bemutató cikkünkben már láthattatok pár sajtóképet, most pedig nézzünk néhány valódi fotót! Négy színben a Z4: Bronz színváltozat: Egymás mellett a Z4 és a Z3 (a fényesebb oldalú és hátuljú a Z4): Fehér Z4 ... Tovább »