2018. február 22.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5 cikkek

Újabb Sony Xperia mobilok kapták meg az Android Nougat frissítést

A Sony újabb Xperia modellek Nougat frissítését indította meg. Az Xperia X család után a régebbi készülékek is sorra kerültek. Tegnap az Xperia Z5 család tagjaira vált elérhetővé az Android 7.0 egyes régiókban, ma pedig az Xperia Z3+ is csatlakozott a sorhoz. Fontos megjegyezni, hogy nem mindenki egyszerre kapja meg a frissítést, érdemes türelemmel várni. Az Android 7.0 rengeteg újítást hoz a ... Tovább »

Ezek a Sony mobilok kapnak Android 7.0-t

A Google a napokban bejelentette az Android 7.0 végleges verzióját, és most a Sony hivatalosan is elárulta, hogy mely készülékeire fogja kiadni az új szoftvert. A Sony közleménye szerint az alábbi készülékei kapnak Android 7.0-s frissítést: Xperia Z3+ Xperia Z4 Tablet Xperia Z5 Xperia Z5 Compact Xperia Z5 Premium Xperia X Xperia XA Xperia XA Ultra Xperia X Performance Nagyon úgy néz ki, ... Tovább »

Egy másik Sony mobil lehet az új Xperia X nagy konkurenciája

A Sony Xperia X lassan Magyarországon is megjelenik (sőt, elvétve már kapható is), ám a viszonylag magas kezdőár miatt házon belül is komoly konkurenciája lehet a mobilnak. Az Xperia X egy teljesen korrekt felsőkategóriás készülék, de nagyjából 190 ezer forintos áron fog megjelenni, ami azt jelenti, hogy alig lesz olcsóbb az Xperia Z5-nél, aminek azért már csökkent az ára tavaly óta. ... Tovább »

Visszakapja a Stamina módot a Sony Xperia Z5 család

A Sony Xperia Z5 széria tagjait birtoklók hamarosan újra élvezhetik a Stamina mód előnyeit. A fícsör az Android 6.0 Marshmallow rendszer érkezésével tűnt el, ám hamarosan visszatér egy frissítésnek köszönhetően. Az update build száma 32.2.A.0.224, és már elkezdték kiszórni a következő készülékekre: Sony Xperia Z5, Z5 Dual, Z5 Compact, és hamarosan a Z5 Premium is belekerül a listába. Az Android 6.0.1-es szoftver ... Tovább »

Sony: ezeket az újításokat hozza az Android 6.0

A Sony nemrég megindította az Xperia Z5 modellek Marshmallow frissítését, és az alkalomból a gyártó kiadott egy listát és pár screenshotot a legfontosabb újításokról. Az Xperia Z5, a Z5 Compact és a Z5 Ultra készülékekre Japánban már elérhető az új szoftver, és hamarosan más régiókba is megérkezhet. Az alábbi újításokra lehet számítani (csak a legfontosabbakat szedtük össze): Új animációk a ... Tovább »

Ne használd víz alatt! – Sony Xperia szerviz tanácsok szakértőktől

Sony-Xperia-Z1-viz-alatt

A Sony Xperia okostelefonok vízállósága körül az utóbbi időben elég sok volt a bizonytalanság. Az alábbiakban a SmartClinic szerviz munkatársa szolgál fontos információkkal és hasznos tippekkel ezzel kapcsolatban. Kisebb pálfordulást mutatott be a Sony 2015-ben, ugyanis az évekig “vízálló okostelefon”-ként promotált készülékeikkel kapcsolatban némiképp változtattak álláspontjukon. A japán gyártó, annak ellenére, hogy elmondásuk szerint készülékeik a lehető legmagasabb (IP68) vízállósági ... Tovább »

Sony: megindultak az Android 6.0-s frissítések

A japán Sony több okostelefonjára is beütemezte az Android 6.0-s szoftver kiadását, és most meg is indult a frissítés, elsőként az Xperia Z5-re. A hírek szerint a Sony elkezdte kiadni az Xperia Z5 készülékekre a Marshmallow szoftvert, mégpedig OTA-n keresztül. Egyelőre tehát csak az alap modellről van szó, de akár napokon belül megindulhat a Z5 Compact és a Z5 Premium ... Tovább »

Rózsaszín Sony Xperia Z5 debütált

Ha a Sony legújabb csúcsmobiljának jelenlegi színválasztéka nem elégíti ki az igényeidet, akkor is van még remény, ugyanis a gyártó most bővítette a palettát. A készülék hamarosan rózsaszínben is elérhető lesz. Jelenleg 4-féle színben vásárolható meg a Sony Xperia Z5, ezek a következők: fekete, fehér, zöld és arany. Nemrég azonban bejelentette a gyártó, hogy rózsaszínben is megjelenik a készülék. Az ... Tovább »

Rózsaszín Sony Xperia Z5 jöhet

Következő hírünknek talán hölgy olvasóink fognak a legjobban örülni, főleg azok, akik kedvelik a csajos színeket. A Sony ugyanis egy rózsaszín Xperia Z5 modellt tervez piacra dobni, legalábbis ezt állítják tajvani források.   Sajnos rögtön le is kell egy picit lomboznom a magyar lányokat, ugyanis a készülék valószínűleg a Chungwa Telecom, vagyis az egyik tajvani szolgáltató exkluzív modellje lesz. Persze ... Tovább »

Jövő hónapban indul a Sony mobilok Android 6.0-s frissítése

Egy bennfentes infókkal rendelkező, ismert tech újságíró szerint a Sony januárban indítja meg a készülékei Marshmallow frissítését, kezdve az Xperia Z5 szériával. A Sony tehát jövő hónapra készül el a legújabb szoftverével, ami először a Z5, a Z5 Compact és a Z5 Premium modellekre lesz elérhető, majd ezután kerülnek sorra a korábbi készülékek. Egész sok Sony modell frissül majd egyébként Android 6.0-ra, ... Tovább »