2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Sony

Sony cikkek

Sony Xperia Z1 – vízálló vagy sem?

Sony-Xperia-Z1-viz-alatt

Az Advertising Standards Authority of South Africa (ASASA) állásfoglalása értelmében a Sony Xperia Z1 mobilok a továbbiakban nem forgalmazhatóak vízálló készülékként. Mindez azután történt, hogy Dél-Afrikában egy hölgy telefonja felmondta a szolgálatot egy nappal azután, hogy azt víz alatt használta. Állítása szerint az előírásoknak megfelelően a reteszeket lezárta, ennek ellenére a készüléke nem adott életjelet. A Sony szerviz központja szerint a ... Tovább »

Sony Xperia Z2 vs Z3 – megéri a váltás?

A Sony jelenlegi termékpolitikája némiképp eltér a megszokottól, ha a többi, nagy konkurens gyártót vesszük alapul. Míg a legtöbben (lásd. Samsung, LG, Apple, HTC) annak a hívei, hogy évente bőven elég a nagyközönséget egy-egy darab zászlóshajóval megörvendeztetni, a Sony ezt kicsit máshogy gondolja, ezért nem évente, hanem félévente adják ki aktuális csúcsmobiljukat. De vajon megérheti a Sony-hoz hű vásárlóknak ilyen ... Tovább »

Sony Xperia Z3 széria – nem biztos, hogy megéri a bootloader nyitás

Sony Xperia Z3

A Sony Mobile megerősített egy rossz hírt az olyan Xperia Z3 és Z3 Compact tulajdonosok számára, akik esetleg szeretnék készülékük bootloaderét kinyitni. Egy nyitott bootloader előnye lehet például az, hogy számos olyan, külső fejlesztő által készített kernelt használhatunk telefonunkon, amik jobb teljesítményt eredményezhetnek, ennek azonban hátrányai is vannak. A Z3 szériánál az a gond, hogy így elveszíthetünk néhány “haladó funkciót” ... Tovább »

Sony SmartBand teszt – még van mit tanulnia

Az okos kiegészítők az utóbbi pár évben valósággal elleptek minket. Szinte minden gyártó előrukkolt a saját eszközével, legyen az karkötő, óra, vagy épp egy pulzusmérő. Emlékszem, a karperecekre még a Jawbone UP termék bejelentésekor figyeltem fel. Akkor még mások nem igen gyártottak ilyet, de már akkor sem tetszett, hogy nem lehet rendesen rögzíteni a csuklón, valamint minden egyes adatátvitelhez a ... Tovább »

Víz alatt csomagolták ki a Sony Xperia Z3-at!

xperia-z3-unboxing

Nem ritka, hogy 1-1 új csúcsmodellről kicsomagoló videót készítenek, de ezek azért a legtöbbször nem szoktak túl izgalmasak lenni. Persze ha az egész eseményt a víz alá helyezzük, akkor már teljesen más a helyzet. A Carphone Warehouse munkatársai egy medence alján csomagolták ki a Sony új csúcsmodelljét, az Xperia Z3-at, ami ugye vízálló, így tehát meg sem kottyan neki a feladat. ... Tovább »

Sony Xperia Z3 és Z3 Compact – rekord üzemidő!

Sony-Xperia-Z3-es-Z3-Compact

Hatalmas érdeklődés övezi a Sony új csúcsmodelljeit, amik bár papíron kevés újdonságot hoztak, a részleteket tekintve azonban mégis nagyon jók lettek. Az egyik ilyen fontos részlet az üzemidő, ami általában a legnagyobb gondot jelenti a jelenlegi csúcsmobiloknál. Az első tesztek alapján a Sony új készülékei kifejezetten jól teljesítenek ezen a téren, és szinte az összes versenytársukat maguk mögé utasítják. A PhoneArena saját szintetikus ... Tovább »

Sony Xperia Z2 teszt – szamurájkard

A Sony már bemutatta legújabb csúcsmodelljét, az Xperia Z3-at, de ne felejtkezzünk el arról, hogy a Z2 is még csak fél éves. Jelen tesztünk ez utóbbi készülékről szól, ami már csak azért is megérdemli a figyelmet, mert a Z3 alig tartalmaz hozzá képest újítást. Előszó, tartozékok Hölgyeim és uraim, akár hisszük, akár nem, a telekommunikációs iparág napjainkra eljutott egy olyan szintre, ... Tovább »

Máris a Sony Xperia Z4-ről pletykálnak!

Sony Xperia Z3

Még csak most mutatták be a Sony Xperia Z3-at, de mivel a gyártó fél évente ad ki új csúcsmodellt, már annyira nem is lehet messze az Xperia Z4. Az új Z4 várhatóan jövő év elején mutatkozik majd be, és minden bizonnyal szakítanak a két generáció óta meglévő Snapdragon 801-es processzorral, amit a 805-ös vagy esetleg a 64-bites 810-es válthat. Érdekes kérdés ... Tovább »

Töltsd le a Sony Xperia Z3 háttérképeit!

Hatalmas érdeklődés övezte a Sony új csúcsmodelljének bemutatóját, de sokan nem elégedettek, hiszen hardveres téren alig fejlődött az új Xperia Z3. Ahogy azt már megszokhattuk, az új zászlóshajók általában új háttérképekkel is érkeznek. Nincs ez másképp az Xperia Z3 esetében sem, aminek a teljes háttérképcsomagját letöltheted ezen a linken. Használd őket bátran, elég jók is akadnak közte. AndroidSPIN Tovább »

Itt az új Sony Xperia Z3 és Z3 Compact!

Sony-Xperia-Z3-es-Z3-Compact

A Sony leleplezte legújabb csúcsmobiljait, név szerint az Xperia Z3-at és az Xperia Z3 Compact-ot. A korábban kiszivárgott hírek miatt viszonylag kevés meglepetést hozott a bemutató, de a mostani információk legalább már hivatalosak. A Z3 egy 5.2 colos 1080p-s kijelzőt kapott, ami megegyezik az elődjével. A Z3 Comapct 4.6 colos (720p) lett, azaz valamivel nagyobb, mint a 4.3 colos Z1 ... Tovább »