2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Ulefone Armor 2

Ulefone Armor 2 cikkek

Ulefone Armor 2 – Ez bizony bírja a gyűrődést

Aki strapatelefont keres, annak érdemes számolnia az Ulefone Armor 2-vel is, ami remek hardverrel rendelkezik, és most szuper áron elérhető. Kinézetre egy igazi tank a Ulefone mobilja, aminél nem igazán kell megijedni ha elejtjük. Az 5 colos Full HD kijelző maximálisan védve van, és az IP68-as tanúsítvány por- és vízállóságot is biztosít a készüléknek. Hardverből nagyon elkényeztet minket a gyártó, ... Tovább »

Ulefone Armor 2 – Izmos strapatelefon rengeteg memóriával

Combosra sikerült az Ulefone Armor 2, amiben nem spóroltak a memóriával és a háttértárral sem. A megjelenítő 5 colos, és Full HD felbontással rendelkezik, míg a “páncélozott” házban az MTK Helio P25 8 magos chipsetje teljesít szolgálatot. Memóriából egészen elképesztő mennyiséget, 6 GB-ot kapunk. Ez azért meglepő, mert még a legújabb Samsung csúcskészülékekben is csak 4 GB van. Belső tárhellyel sem ... Tovább »

Masszív strapamobil jön 6 GB RAM-mal

A legtöbb strapabíró okostelefon bár ellenáll az ütéseknek, elemeknek, nagy részük hardveresen meglehetősen szerény felszereltséggel bír. Nem így az Ulefone Armor 2, ami hamarosan végre hivatalosan is forgalomba kerül. Legalábbis erről szólnak a legújabb kínai pletykák, amelyeket egy a gyártó által kiadott videó is megerősít. Cikkünk főszereplője az igencsak pozitív fogadtatásban részesült Ulefone Armor közvetlen utóda, amit egyébként egyébként már az ... Tovább »