2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » Ulefone MIX

Ulefone MIX cikkek

Teszt: nézzük mit tud az Ulefone MIX!

Nemrég megkaptuk tesztelésre az Ulefone MIX-et, amely egy olcsó, szinte keret nélküli kijelzővel szerelt mobil. A telefon papíron igen jónak tűnik, de nézzük hogyan teljesít a mindennapokban! Doboz, tartozékok A mobil egy kisméretű, egyszerű, fehér dobozban érkezik, amelyen a készülék dizájnja köszön vissza. A fedőt leemelve egyből a telefont láthatjuk, alatta pedig számos tartozék lapul. Az Ulefone MIX-hez jár egy ... Tovább »

Már rendelhető az Ulefone MIX, és most nagyon jó áron kínálják

Újabb “keret nélküli” mobilt ajánlunk nektek, amely kedvező ára mellé egész korrekt belsőt kapott. Az Ulefone MIX-ről már írtunk nektek, de mostanra elérhető lett a “keret nélküli” készülék, mely erősen a Xiaomi Mi MIX-re hajaz. 5.5 colos IPS kijelzőt kapunk, ami HD felbontással bír, és vékony keret határolja fent és két oldalt, emiatt elég kompakt a telefont. Processzorból a már ... Tovább »

Ulefone MIX előrendelési akció

Az Ulefone sem akart kimaradni a sorból, és máris előrendelhető a saját “keret nélküli” MIX készüléke, amit most akciós áron kínálnak. A már ismerős dizájn még most is nagyon tetszetősnek tűnik. Egy 5.5 colos HD felbontású kijelző uralja az előlapot, és a kompakt méret, valamint a kerekítések miatt egy kézbe illő telefont kapunk. A már jól ismert MTK6750T processzor került ... Tovább »