2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Vernee Mars

Vernee Mars cikkek

Itt a 6 GB RAM-mal szerelt Vernee Mars Pro, és most 100 darabot kisorsolnak

Végre megjelent a Vernee Mars Pro, ami az egyik legolcsóbb mobil 6 GB RAM-mal, és a gyártó most 100 embernek ingyen felkínálja a készüléket tesztelésre, amiket természetesen utána meg is lehet tartani. A Vernee Mars Pro egy mindössze 7.6 mm vékony fémházat kapott, a kijelzője pedig 5.5 colos, Full HD felbontású, és alig van oldalsó kávája. A karcsúság ellenére egy méretes, ... Tovább »

Akcióban az Android 7.0-s Vernee Mars

Ha már korábban is szemeztél a Vernee prémium készülékével, akkor itt az ideje lecsapni rá, ugyanis most nagy kedvezménnyel kapható a mobil, akár EU raktárról is! Röviden a készülékről: A Vernee Mars egy 5.5 colos Full HD kijelzővel bír, amit a 8 magos Helio P10 hajt 4 GB RAM és 32 GB belső tárhely mellett. A hátlapon egy 13 megapixeles, ... Tovább »

Akcióban a Vernee Mars és az Apollo Lite

A Vernee egy egész friss márka, ám viszonylag hamar bekerült a köztudatba, hiszen remek mobilokat dobott piacra kedvező árakon. Ráadásul a telefonjaik sok kínai modellel ellentétben teljes körű 4G támogatást kaptak, így Európa-szerte problémamentesen használhatók. Kezdjük is mindjárt a Vernee Mars nevű modellel, ami dizájnban hasonlít az új iPhone 7-re, ám sok mindenben felülmúlja az almás mobilt, elég csak az ... Tovább »