2017. augusztus 18.
Szerviz
Kezdőlap » Vernee Thor Plus

Vernee Thor Plus cikkek

A Vernee szerint akár egy hetet is kibír a Thor Plus egyetlen töltéssel

Hamarosan elrajtol a Vernee új készüléke, a Thor Plus, mely köszönhetően a hatalmas, 6200 mAh-s akkumulátorának és a Super AMOLED kijelzőnek, igen jó használati idővel kecsegtet. A Thor Plusban lévő aksit egy hagyományos töltő csak 3-4 óra alatt töltené fel, ezért váltott a gyártó. A Pumpexpress 2.0 technológiával felszerelt, és 9V-on leadott 2A-es teljesítménnyel ellátott töltő mindössze 90 perc alatt feltölti ... Tovább »

Már rendelhető a Vernee Thor Plus, hatalmas aksival és AMOLED kijelzővel

Már olvashattatok az oldalunkon a Vernee Thor Plus-ról, mely hatalmas akkumulátorával igyekszik kiemelkedni a mezőnyből. Augusztus végéig még előrendelhető kedvezményes áron, mivel ekkor kezdik majd el kézbesíteni az első darabokat. A Thor Plus egy 5.5 colos Super AMOLED kijelzővel érkezik, alul található egy dedikált Home gomb (mely természetesen tartalmaz ujjlenyomat-olvasót), felül pedig 8 megapixeles szelfikamerát kapunk. A hátlap letisztult, és a fő ékessége ... Tovább »

Vernee Thor Plus – Az akkumulátorok úttörője

Napjainkban egyre nagyobb kijelzővel jelennek meg a mobilok, miközben egyre több program fut rajtuk. Ha ehhez hozzávesszük a növekvő használati igényt, rögtön láthatjuk, hogy égető probléma lett megoldást találni az egyre nagyobb energiafogyasztásukra. Sok gyártó épít be óriás akkumulátort a készülékükbe, de egyelőre a Vernee megoldása tűnik a legígéretesebbnek. Egy mindössze 7.9 mm vékony mobilba sikerült 6200 mAh-s telepet beépíteni, mely kiemelkedik a mezőnyből. ... Tovább »

Vernee Thor Plus – Hatalmas aksi és AMOLED kijelző

2017 elején az MWC-n a Vernee bemutatta a Thor Plus-t, amelynek legnagyobb érdekessége, hogy hatalmas akkumulátor került egy karcsú készülékházba. A mobil mostanában fog megjelenni, és már elő is rendelhető. A gyártó oldalán két fontos jellemzőt emelnek ki: 6200 mAh-s akkumulátorral érkezik a Thor Plus, és emellett Super AMOLED kijelzővel lesz szerelve. A képeken jól látható, hogy kifejezetten vékonynak tűnik a készülék, ami nem ... Tovább »

Új 10 magos processzorral és 8 GB RAM-mal jön a Vernee Apollo 2

Már ebben a hónapban bemutatkozik a Vernee 2017-es csúcsmobilja, ami az első Helio X30-cal szerelt okostefon lehet, de nem ez lesz az egyetlen erénye. A gyártó nemrég bejelentette, hogy részt vesznek a február végén megrendezésre kerülő MWC kiállításon, és azt is elárulták, hogy milyen újdonságokra számíthatunk. A legérdekesebb az új zászlóshajó lehet, a Vernee Apollo 2, amit a 10 magos, ... Tovább »