2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi 6 ár

Xiaomi Mi 6 ár cikkek

Akcióban a fekete Xiaomi Mi 6

A Xiaomi Mi 6 ott van a legütősebb 2017-es csúcsmobilok között, és a kiemelkedő tudása ellenére viszonylag kedvező árcédulát kapott. Most ráadásul még az eredeti árnál is olcsóbban lehet a telefonhoz jutni! A Tomtop weboldalán 410 dollárba kerül a csúcsmodell 6 GB RAM-mal és 64 GB-os tárhellyel szerelt variánsa (fekete színben), ám a “YYMXM6” kuponkóddal most 30 dollár kedvezményt kapsz, ... Tovább »

Máris megindult a Xiaomi Mi 6 nemzetközi előrendelése

A Xiaomi még csak most mutatta be új csúcsmobilját, a Mi 6-ot, de meglepő módon már meg is indult a készülék nemzetközi előrendelése. A Xiaomi Mi 6 egy 5.15 colos Full HD kijelzővel bír, és a Snapdragon 835 hajtja 6 GB RAM társaságában, azaz egy ütős készülékről van szó. A hátlapra 12 megapixeles duál kamera került 2x-es optikai zoommal, akárcsak ... Tovább »

Kiderült a Xiaomi Mi 6 modellek várható ára

A Xiaomi Mi 6-ról szóló legaktuálisabb pletyka ezúttal a készülék különféle változatait, illetve azok árait tartalmazza. Az alapmodellen kívül egy Xiaomi Mi 6 Plus-ról is említést tesz az értesülés. Lássuk elsőnek a Xiaomi Mi 6 változatokat: 4 GB RAM 32 GB belső tárhellyel párosítva 268 eurónak megfelelő összegért lehet majd a miénk, azonban ha keveslenénk a háttértárat, lehetőségünk lesz ugyanennyi ... Tovább »