2017. december 17.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7 cikkek

Kiszivárgott a Xiaomi Mi MIX 3 hátlapja?

Bár még elég korai a dolog, most érkezett egy állítólagos fotó a Xiaomi Mi MIX 3 hátlapjáról, ami mutat némi hasonlóságot az iPhone X-hez. Az alábbi fotón tehát a forrás szerint a Mi MIX 3 hátlapi panelje látható, de minden bizonnyal csak egy korai prototípusról van szó, hiszen a mobil debütálása még odébb van. Az mindenesetre érdekes, hogy a kamera ... Tovább »

Ilyen lett a Qualcomm 2018-as csúcshardvere, a Snapdragon 845

A Qualcomm tegnap jelentette be az új Snapdragon 845-öt, most pedig a specifikációkat is nyilvánosságra hozták, tehát minden fontos részlet kiderült a gyártó 2018-as csúcslapkájáról. A Snapdragon 845-öt továbbra is a Samsung gyártja 10 nm-es FinFET gyártástechnológiával, ám rengeteg újdonságot és fejlesztést kapunk a 835-höz képest. Az új chipset 8 darab Kryo 385 maggal érkezik, amelyek révén 25%-os teljesítménynövekedésre számíthatunk. ... Tovább »

Újabb részletek a Xiaomi Mi 7-ről

A Xiaomi idén nagyon belehúzott, számos remek telefont dobtak piacra, ám a jövő év sem ígérkezik kevésbé izgalmasnak. Már az év eleje felé bemutatkozhat például a vállalat következő csúcsmodellje, a Xiaomi Mi 7. Kínai források szerint február közepén indítják meg a Xiaomi Mi 7 tömeggyártását, a bemutató pedig márciusban lesz. A mobil egyik nagy újítása a vezetéknélküli töltés lehet, amelyért ... Tovább »

Friss infók a Xiaomi Mi 7-ről

A Xiaomi Mi 7 lesz a népszerű kínai telefongyártó következő zászlóshajója, amiről most friss pletykákkal szeretnénk szolgálni nektek. A legújabb értesülések forrásai tudni vélik milyen kijelzőt, lapkakészletet és kamerarendszert kaphat az ázsiai csúcsmobil.  Abban mondjuk semmi meglepetés nincs, hogy a csúcstelefon belsejében az erőt a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet adja majd. A megjelenítő a Samsung műhelyeiben készülhet, a képátlója 6.01 ... Tovább »

Friss hírek a Xiaomi Mi 7 kapcsán

Bár a Xiaomi Mi 6 még nem mondható egy túlzottan elavult készüléknek a maga alig pár hónapos forgalmazási idejével, a gyártó már természetesen a jövőre, és a következő csúcsmodellre gondol. Egy friss értesülés felfedte a Xiaomi Mi 7 belsejében dolgozó lapkakészletet, annak érkezési idejét, és még egyéb érdekes dolgokat.  Egy szivárogtató szerint a kínaiak következő zászlóshajójában Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet ... Tovább »