2018. március 19.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7 cikkek

Újabb pletykák a Xiaomi Mi 7-ről

Ismételten az értesülések kereszttüzébe került a Xiaomi következő csúcstelefonja és egyben zászlóshajója, a Mi 7. A legújabb szóbeszédek szerint a telefon egy fölöttébb hasznos és praktikus funkcióval gazdagodhat az elődökhöz képest, ami nem más, mint a vezeték nélküli töltés lehetősége.  A mobilnak üvegből lesz a hátlapja, ami tökéletesen megfelel a kábelektől mentes töltési opció applikálásához, legalábbis ha hihetünk az új ... Tovább »

Ennyibe kerülhet a Xiaomi Mi 7

A Xiaomi híres a remek ár/érték aránnyal bíró készülékekről, illetve arról, hogy komoly hardveres felszereltségű eszközöket alkot, majd értékesít kedvező áron. A legújabb szóbeszéd a következő zászlóshajójuk árát becsüli, ami bizony jóval többe fog kerülni, mint az elődje, ha hihetünk ezeknek az értesüléseknek. A 2017-es Xiaomi Mi 6 360 illetve 435 dolláros áron jelent meg anno kiszereléstől függően. Friss kínai ... Tovább »

Így fog kinézni a Xiaomi Mi 7?

Kiszivárgott néhány állítólagos renderkép a Xiaomi Mi 7-ről, amelyek alapján brutálisan nézhet ki az új csúcsmodell. Fontos kiemelni, hogy a képek nem hivatalos forrásból származnak, és nagy az esély rá, hogy csak koncepciókról van szó, de nem kizárt, hogy valóban valami hasonló lesz a Mi 7. A káva nagyon vékony, de a Mi MIX modellekkel ellentétben itt az alsó keret ... Tovább »

Listázták a 2018-ban érkező Snapdragon 845-ös csúcsmobilokat

Kiszivárgott egy lista, amely számos 2018-as csúcsmobilról rántja le a leplet. Az egyik legelterjedtebb 2018-as csúcslapka kétségtelenül a Snapdragon 845 lesz, a legtöbb gyártó ezzel adja majd ki a zászlóshajóját. Az alábbi kiszivárgott listán időrendben láthatók ezek a készülékek: A kínai karakterek miatt nem mind egyértelmű, ezekről a mobilokról van szó: Samsung Galaxy S9/S9+ LG G7/G7+ Xiaomi Mi 7 HTC ... Tovább »

Kiszivárgott a Xiaomi Mi MIX 3 hátlapja?

Bár még elég korai a dolog, most érkezett egy állítólagos fotó a Xiaomi Mi MIX 3 hátlapjáról, ami mutat némi hasonlóságot az iPhone X-hez. Az alábbi fotón tehát a forrás szerint a Mi MIX 3 hátlapi panelje látható, de minden bizonnyal csak egy korai prototípusról van szó, hiszen a mobil debütálása még odébb van. Az mindenesetre érdekes, hogy a kamera ... Tovább »

Ilyen lett a Qualcomm 2018-as csúcshardvere, a Snapdragon 845

A Qualcomm tegnap jelentette be az új Snapdragon 845-öt, most pedig a specifikációkat is nyilvánosságra hozták, tehát minden fontos részlet kiderült a gyártó 2018-as csúcslapkájáról. A Snapdragon 845-öt továbbra is a Samsung gyártja 10 nm-es FinFET gyártástechnológiával, ám rengeteg újdonságot és fejlesztést kapunk a 835-höz képest. Az új chipset 8 darab Kryo 385 maggal érkezik, amelyek révén 25%-os teljesítménynövekedésre számíthatunk. ... Tovább »

Újabb részletek a Xiaomi Mi 7-ről

A Xiaomi idén nagyon belehúzott, számos remek telefont dobtak piacra, ám a jövő év sem ígérkezik kevésbé izgalmasnak. Már az év eleje felé bemutatkozhat például a vállalat következő csúcsmodellje, a Xiaomi Mi 7. Kínai források szerint február közepén indítják meg a Xiaomi Mi 7 tömeggyártását, a bemutató pedig márciusban lesz. A mobil egyik nagy újítása a vezetéknélküli töltés lehet, amelyért ... Tovább »

Friss infók a Xiaomi Mi 7-ről

A Xiaomi Mi 7 lesz a népszerű kínai telefongyártó következő zászlóshajója, amiről most friss pletykákkal szeretnénk szolgálni nektek. A legújabb értesülések forrásai tudni vélik milyen kijelzőt, lapkakészletet és kamerarendszert kaphat az ázsiai csúcsmobil.  Abban mondjuk semmi meglepetés nincs, hogy a csúcstelefon belsejében az erőt a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet adja majd. A megjelenítő a Samsung műhelyeiben készülhet, a képátlója 6.01 ... Tovább »

Friss hírek a Xiaomi Mi 7 kapcsán

Bár a Xiaomi Mi 6 még nem mondható egy túlzottan elavult készüléknek a maga alig pár hónapos forgalmazási idejével, a gyártó már természetesen a jövőre, és a következő csúcsmodellre gondol. Egy friss értesülés felfedte a Xiaomi Mi 7 belsejében dolgozó lapkakészletet, annak érkezési idejét, és még egyéb érdekes dolgokat.  Egy szivárogtató szerint a kínaiak következő zászlóshajójában Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet ... Tovább »