2018. február 25.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1 cikkek

EU Express szállítás – Most éri meg igazán Kínából telefont rendelni!

Az egyik legnagyobb kínai webáruház, a Gearbest végre visszahozta az EU Express szállítási módot a mobilokra és tabletekre, amely garantáltan áfa- és vámmentes, azaz nem kell aggódni az extra fizetnivalók miatt. Nézzük a részleteket! Mi általában az EU raktáras rendelést szoktuk ajánlani, hiszen ebben az esetben akár pár nap alatt megkapod a megvásárolt terméket, és nem kell rá áfát és ... Tovább »

A Xiaomi Mi A1 már meg is kapta az Android 8.0 Oreo frissítést

Csak nemrég adták ki az Android 8.0 frissítés bétáját a Xiaomi Mi A1-re, és már a végleges szoftver is elkészült. A Xiaomi Mi A1 a gyártó első Android One mobilja, és MIUI helyett stock Androidot futtat, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban megérkeznek rá a frissítések. A gyártó 2017 végére ígérte a mobilra az Android 8.0-t, és tartotta is a szavát, hiszen az év ... Tovább »

Hasznos funkciót kap a Xiaomi Mi A1 az Android 8.0 frissítéssel

A Xiaomi Mi A1 kétségtelenül az egyik legjobb ár/érték arányú középkategóris mobil manapság, és a hamarosan érkező Android 8.0 frissítés után még jobb lesz a készülék. A Mi A1 egyik érdekessége, hogy gyári Android rendszert futtat, így sokkal hamarabb érkeznek rá a frissítések, mint a legtöbb telefonra. A Xiaomi már ki is adta rá az Android 8.0 béta verzióját, ami ... Tovább »

Új színben adták ki a Xiaomi Mi A1-et

A Xiaomi Mi A1 a vállalat első gyári Androiddal érkező mobilja, és a kiváló ár/érték arányának köszönhetően hatalmas siker lett, ezért most kiadtak belőle egy új színváltozatot Special Edition Red néven. A vörös Xiaomi Mi A1 gyönyörű lett, de sajnos egyelőre csak Indonéziában kapható, átszámolva nagyjából 61 ezer forintos áron. Reméljük hamarosan más régiókban is megjelenik, mert igény egész biztosan ... Tovább »

Xiaomi Mi A1 előrendelés a Tomtop weboldalán

A Xiaomi itthon is közkedvelt márka lett mostanra, és már előrendelhető az egyik legújabb készülékük, ami nagyon jóra sikerült, ezért különösen ajánlott vétel. A Xiaomi Mi A1 remekül sikerült, és ha másik processzor került volna bele, bizony most prémium kategóriás csúcskészülékként harangoznánk be. Mielőtt valaki azt hinné hogy ez hátrány, gyorsan leszögezzük, hogy nem az. Ezt leszámítva ugyanis szinte minden ... Tovább »

Gyári Androiddal debütált a Xiaomi Mi A1, és Magyarországra is jön!

Megérkezett a Xiaomi Mi A1 okostelefon, a gyártó első Android One készüléke, ami végre valahára hivatalosan is kapható lesz Magyarországon. Hurrá! Az Android One olcsó telefonokat takar gyári (módosítatlan) Androiddal, gyors és rendszeres frissítésekkel, illetve kedvező árcédulával. A Xiaomi Mi A1-re is jellemző mindez, de ezúttal a specifikációk is igen ütősek lettek. A most bemutatott Xiaomi Mi A1 a Mi 5X-re épül, ... Tovább »