2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi Band 1S

Xiaomi Mi Band 1S cikkek

Xiaomi Mi Band 1s és Mi Band 2 fillérekért

Rendkívül népszerűek a Xiaomi okoskarkötői, ami nem véletlen, hiszen a kedvező áruk ellenére egész sok mindenre használhatók, és meglehetősen magas minőséget képviselnek. Most a Mi Band 1s és a Mi Band 2 még a szokásosnál is jóval olcsóbban kapható egy akció keretében, érdemes kihasználni a lehetőséget. A Xiaomi Mi Band 1s az eredeti Mi Band pulzusmérővel felturbózott kiadása. Kijelző ugyan még nincs rajta, de tudja jelezni ... Tovább »

Előrendelhető a Xiaomi Mi Band 1S

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Xiaomi bemutatta a Mi Band utódját, a Mi Band 1S-t, és most már elő is rendelhető kütyü. A Mi Band 1S egy remek aktivitásmérő eszköz, követi a napi mozgásunkat és az alvásunkat is. Emellett rezgéssel jelez, ha hívásunk vagy értesítésünk van. Nagyon hasznos lehet még az okos ébresztési funkció is, amivel kipihentebben kelhetünk fel reggel. A ... Tovább »

Hivatalos a Xiaomi Mi Band 1S

A Xiaomi leleplezte a nagy sikert aratott Mi Band utódját, a Mi Band 1S-t, ami nagyrészt megegyezik az előddel, de akad azért újítás is. A Mi Band 1S-nek még mindig nincs kijelzője, persze ez nem feltétlenül baj, hiszen így is rengeteg mindenre használható a készülék. Követi a napi mozgásunkat, számolja az elégetett kalóriát, és reggel visszanézhetjük, hogy mennyire aludtunk jól, ... Tovább »