2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIX cikkek

Már készül a Xiaomi Mi MIX folytatása

Kevesebb mint négy hónappal azután, hogy a Xiaomi bejelentette a Mi MIX okostelefont, a vállalat megerősítette: dolgoznak a folytatáson. Az állítólag MI MIX II névre hallgató mobil létezéséről egy Weibo poszt formájában nyilatkozott a cég vezérigazgatója, Lei Jun.  A vállalat első embere azt írta, hogy nagy örömmel töltötte el, hogy ismét találkozhatott a nemzetközi dizájner mesterrel, Philip Starckkal, aki felfedte ... Tovább »

Feltűnt a Xiaomi Mi Mix Evo, Snapdragon 835-tel

Xiaomiéknál nem mondhatni, hogy a babérjaikon ücsörögnek a mérnökök, vagy netán a dolgozók. Most egy újabb okostelefonjuk tűnt fel, mégpedig a Geekbench nevű szintetikus tesztprogram weboldalán. A készülék mint Mix Evo található a benchmark program adatbázisában, így vélhetően a korábban bemutatott, és egyébként egészen lenyűgözőre sikeredett Mi MIX egy újabb variánsa lehet. Az új készülék belsejében már az idei csúcskategóriás ... Tovább »

Fehérben is jól mutat a Xiaomi Mi MIX

Ahogyan azt várni lehetett, a Xiaomi bemutatta Mi MIX készülékének fehér változatát a Las Vegas városában tartott CES expón. A vállalat sajtókonferenciáján Hugo Barra, a cég alelnöke fedte fel a szinte keret nélküli szépséget az új szín köntösébe öltöztetve. Természetesen a specifikációk semmit nem változtak a fekete modellhez képest, ellenben egy komoly hiányossága azért akad a készüléknek. A telefont ugyanis, ... Tovább »

Jöhet a Xiaomi Mi MIX nemzetközi kiadása

A Xiaomi Mi MIX a tavalyi év egyik leginnovatívabb csúcsmobilja lett, ám első körben csak Kínában jelen meg. Most azonban egy nagyon érdekes bejelentéssel készül a vállalat. Ez lesz az első alkalom, hogy a Xiaomi képviselteti magát a CES expón, ami a mai napon indult. A gyártó egy Twitter-bejegyzésben árulta el nemrég, hogy egy olyan terméket mutatnak be, ami technológiai ... Tovább »

A Xiaomi elárulta, hogy lesz-e Mi MIX Nano

A Xiaomi Mi MIX egy valóban újszerű megközelítést hozott a telefonok világába, elsősorban a megjelenítője miatt, aminek alig van kávája. Az egyetlen dolog, ami meggátolhatja a totális sikerben, hogy eszméletlen nagy a képernyője, és ez sokaknak nem kedvez. Épp ezért várjuk a kisebbik variáns feltűnését – friss hírek szerint azonban hiába.  Fotókon is láthattuk, illetve számos pletyka főszereplője volt a ... Tovább »

Fehérben is jól néz ki a Xiaomi Mi MIX

A Xiaomi Mi MIX egy erősen limitált darabszámú koncepciómobil, ami eredetileg fekete kerámiaburkolattal került bemutatásra. Most azonban feltűnt egy fehér színű modell is. Az alábbi fotókon egy olyan variáns látható, amit hivatalosan még be sem mutattak. A legszembetűnőbb különbség a fehér szín, de lehetséges, hogy a méret is más, mint az eredeti Mi MIX esetében. Nemrég számoltunk be egy Mi ... Tovább »

Strapateszten a Xiaomi Mi MIX

A Xiaomi Mi MIX kétségtelenül törékenynek tűnik első ránézésre, ám a kerámia ház állítólag nagyon jól bírja a strapát. Nézzük mi az igazság! Az alábbi videón alaposan letesztelik a Mi MIX strapabírását, különös figyelemmel a karcállóságra, érdemes végignézni! Mint kiderül, a kerámia burkolat rettentően kemény, 8-as értékkel bír a Mohs-féle skálán, azaz szinte lehetetlen hétköznapi tárgyakkal megkarcolni, a közelébe sem érnek ... Tovább »

Jön a Xiaomi Mi MIX Nano

Azt hiszem nem túlzok azzal, ha azt állítom a Xiaomi Mi MIX elég durván felkavarta az okostelefonos ipar állóvizét. A többek között félelmetes képernyő/előlap aránnyal rendelkező mobilnak talán egyetlen nehezen kezelhető tulajdonsága van, mégpedig a 6.4 colos kijelzőméret. Ha csak ez tartana vissza a készüléktől, akkor van egy jó hírünk a számodra… A Xiaomi nem véletlenül lett a vezető gyártók egyike, ... Tovább »

Még a Xiaomi Mi MIX-nél is durvább mobillal készül a Meizu

A Xiaomi rendesen felkavarta az okoselefonos állóvizet a Mi MIX-szel, ám könnyen lehet, hogy mégsem ez lesz az év legérdekesebb mobilja. Egyes mérések szerint a Mi MIX valójában “csak” 84.16%-os kijelző/előlap aránnyal bír, és nem 91.3%-kal, mint ahogy a gyártó állította. Ettől persze még egy rendkívüli telefonról van szó, ám a Meizu egy még ennél is kevesebb kávával ellátott mobillal ... Tovább »

10 másodperc alatt elfogyott a Xiaomi Mi MIX

A Xiaomi idén megmutatta, hogy nem csak készülékei kedvező árával tud kitűnni a mobilgyártók közül, hanem innováció terén is. A Mi Note 2-t és a Mi MIX-et is hatalmas érdeklődés övezi, előbbiből 50 másodperc alatt fogyott el az első szállítmány, az utóbbi viszont még ezt is túlszárnyalta, ezzel új rekordot állítva be. Nemrég megindult a Mi MIX forgalmazása, és az első ... Tovább »