2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Redmi 5

Xiaomi Redmi 5 cikkek

Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus ajánló – 2018 slágermobiljai lehetnek

A bemutatásukkor már írtunk nektek az új Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus mobilokról, amelyek a gyártó hazájában brutálisan jó áron jelentek meg. Számunkra persze nem volt ennyire jó a helyzet eleinte, hiszen a nemzetközi webshopok csak előrendeléseket gyűjtöttek, ráadásul jelentős felárat kértek. Mostanra viszont alakult a helyzet, és már megéri elgondolkozni valamelyik modell beszerzésén. Az utóbbi időben rengeteg olcsó ... Tovább »

Nem lesz Xiaomi Redmi Note 5

December 7-én startolt a Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus, de sokan vártak még egy készülékre, a Redmi Note 5-re. Nagyon úgy fest azonban, hogy erre a modellre hiába várnak a rajongók, mert a legfrissebb értesülések szerint nem lesz ilyen nevű mobilja a gyártónak. A MIUI fórum egyik moderátora szerint a Xiaomi a Redmi Note 5 helyett mutatta be ... Tovább »

Máris előrendelhető a Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus

Nemrég debütáltak az új Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus készülékek, amelyek igen jó áron kínálnak korrekt hardvert és vékony kávájú 18:9-es Full Screen kijelzőt. A megjelenésre még várni kell egy keveset, de a Geekbuying már megindította a nemzetközi előrendelést, így akár már most lefoglalhatod a saját példányodat. (Linkek a cikk végén.) A sima Redmi 5 egy 5.7 colos ... Tovább »

Itt az új Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus

A Xiaomi bemutatta legújabb mobiljait, a Redmi 5 és Redmi 5 Plus készülékeket, amelyek a specifikációkat, az árakat és a dizájnt elnézve egész biztosan rekordokat fognak dönteni. A Xiaomi Redmi 5 egy 5.7 colos, 18:9-es, HD+ (1440×720) kijelzőt kapott vékony kerettel, a meghajtásról pedig a 14 nm-es, 8 magos Snapdragon 450 gondoskodik. Memória tekintetében 2/16 és 3/32 GB-os modellek vannak, ... Tovább »

Ilyen lehet a Xiaomi Redmi 5

A Redmi sorozat a Xiaomi legfelkapottabb termékcsaládja, amelynek Note és “sima” variánsai szinte minden évben komoly sikereket hoznak az ázsiai gyártónak. A Note változat ötödik generációja nemrég napvilágra került, és most követte kisebb társa is, a Redmi 5. Akárcsak a Redmi Note 5, ez a készülék is egy 18:9 képarányú megjelenítővel lesz ellátva, ami manapság már szinte alapvetőnek számít az ... Tovább »

Kiszivárgott a Xiaomi Redmi 5

Több kiszivárgott kép tanúskodik a Xiaomi Redmi 5 hardveres jellemzőiről és dizájnjáról, amelyek nemrég tűntek fel a Weibo nevű kínai közösségi oldalon. Ráadásul nem csak a specifikációk derültek ki, de még a várható árakról is lehullott a lepel. Mint ahogyan az várható volt, a Xiaomi Redmi 5 kétféle lapkakészlettel, valamint RAM kapacitással kerül forgalomba. Az egyik variáns lelke a Qualcomm Snapdragon ... Tovább »