2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Redmi Note 4 Pro

Xiaomi Redmi Note 4 Pro cikkek

Két új színt kapott a Xiaomi Redmi Note 4

Nem csak a Samsung kiváltsága, hogy utólag új színváltozatokat vezessen be, ezúttal a Xiaomi tett hasonlóképpen a Redmi Note 4-gyel, és az eredmény szemet gyönyörködtető lett. A Xiaomi megfizethető phablete eredetileg szürkében, ezüstben és aranyban jelent meg, most viszont bejelentették a kék és a fekete változatokat is, ráadásul változatlan áron. Szerintem nagyon jók lettek. A Redmi Note 4 erősebb kiszerelését ... Tovább »

Xiaomi Redmi Note 4 Pro teszt

Megérkezett hozzánk tesztelésre a Xiaomi egyik friss készüléke, a Redmi Note 4 Pro, ami tulajdonképpen megegyezik a sima Redmi Note 4-gyel, csak több memóriát és tárhelyet kapott. Doboz, tartozékok A Redmi Note 4 Pro egy kisméretű, fehér dobozban érkezik, amelyen a készülék képe is visszaköszön. A fedelet leemelve egyből a mobil tárul elénk, alatta pedig csak a legszükségesebb tartozékokat találjuk: ... Tovább »

Máris megvásárolható a Xiaomi Redmi Note 4

A Xiaomi múlt héten mutatta be a Redmi Note 4-et, ami egy 10 magos processzorral és nagy aksival szerelt prémium phablet. Most pedig már akár Magyarországról is rendelhető a készülék, mégpedig nagyon kedvező áron! A Xiaomi Redmi Note 4 unibody fémháza alatt egy 4100 mAh-s aksi lapul, ami kifejezetten jó üzemidőt sejtet. A megjelenítésért egy 5.5 colos Full HD kijelző felel, a ... Tovább »