2017. október 21.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 cikkek

Már rendelhető a Redmi Note 4 matt fekete kiadása B20 támogatással

A Xiaomi Redmi Note 4 egyik változatát mi is teszteltük korábban, és nagyon tetszett a telefon, de az sajnos nem támogatta a hazánkban sok helyen elterjedt B20-as LTE sávot. Most viszont megérkezett az új, matt fekete modell, ami ráadásul már egy nemzetközi kiadás, azaz támogatja a B20-at is. Az említett új modellt a Helio X20 helyett a Snapdragon 625 hajtja, ... Tovább »

Két új színt kapott a Xiaomi Redmi Note 4

Nem csak a Samsung kiváltsága, hogy utólag új színváltozatokat vezessen be, ezúttal a Xiaomi tett hasonlóképpen a Redmi Note 4-gyel, és az eredmény szemet gyönyörködtető lett. A Xiaomi megfizethető phablete eredetileg szürkében, ezüstben és aranyban jelent meg, most viszont bejelentették a kék és a fekete változatokat is, ráadásul változatlan áron. Szerintem nagyon jók lettek. A Redmi Note 4 erősebb kiszerelését ... Tovább »

Xiaomi Redmi Note 4 Pro teszt

Megérkezett hozzánk tesztelésre a Xiaomi egyik friss készüléke, a Redmi Note 4 Pro, ami tulajdonképpen megegyezik a sima Redmi Note 4-gyel, csak több memóriát és tárhelyet kapott. Doboz, tartozékok A Redmi Note 4 Pro egy kisméretű, fehér dobozban érkezik, amelyen a készülék képe is visszaköszön. A fedelet leemelve egyből a mobil tárul elénk, alatta pedig csak a legszükségesebb tartozékokat találjuk: ... Tovább »

Máris megvásárolható a Xiaomi Redmi Note 4

A Xiaomi múlt héten mutatta be a Redmi Note 4-et, ami egy 10 magos processzorral és nagy aksival szerelt prémium phablet. Most pedig már akár Magyarországról is rendelhető a készülék, mégpedig nagyon kedvező áron! A Xiaomi Redmi Note 4 unibody fémháza alatt egy 4100 mAh-s aksi lapul, ami kifejezetten jó üzemidőt sejtet. A megjelenítésért egy 5.5 colos Full HD kijelző felel, a ... Tovább »

Hivatalos a Xiaomi Redmi Note 4

Ahogyan azt vártuk, a Xiaomi bemutatta a Redmi Note 4 készüléket. A telefon prémium fémházat, méretes kijelzőt, tízmagos processzort és kellemesen méretű akkumulátort kapott. Nem szokásom belecsempészi túl sűrűn a személyes véleményem az írásokba, de az első ami kicsúszott a számon a specifikációkat olvasva az volt, hogy ” jó kis telefon ez”. És tényleg, mert a megjelenítőt a phablet kedvelők ízléséhez ... Tovább »

Helio X20 lapkával jöhet a Xiaomi Redmi Note 4

A Xiaomi Redmi Note 3 folytatását várhatóan július 27-én mutathatják be, és már korábban is pletykáltak róla ezt-azt. Most egy doboz, illetve a rárótt információk révén idő előtt megismerhetjük milyen is lesz a Redmi Note 4. Szóval valaki volt olyan kedves, és lefotózta a készülék csomagolását, amin ugyebár ott virít, hogy mire is képes az okostelefon. A kiszivárgott fotón tisztán ... Tovább »