2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Redmi Note 5

Xiaomi Redmi Note 5 cikkek

Valódi fotón a Xiaomi Redmi Note 5

A Xiaomi Redmi Note 4 hatalmas siker lett, ami nem is csoda, hiszen egy nagyon kedevző árú és megbízható középkategóriás készülékről van szó. De mivel ez egy jócskán tavalyi modell, eljött az ideje a folytatásnak, ami most egy valódi fotón is megtekinthető.  Nemrégiben napvilágot látott egy valódinak tűnő kép, amelyen ha minden igaz, a Xiaomi Redmi Note 5 tündököl teljes ... Tovább »

Hamarosan jön a Xiaomi Redmi Note 5

A Xiaomi Redmi Note 5 egyelőre még nem hivatalos, de ez hamarosan megváltozhat. A készülék adatlapja nemrégiben feltűnt egy online kereskedő weboldalán, amivel szinte teljesen egyértelműsítette: a mobil nemsokára piacra kerül. A telefon a JD.com nevű online kereskedő webshopjában tűnt fel, ami – ha esetleg nem hallottál volna róla – egy nagy ázsiai forgalmazó. Azért, hogy minden poén ne legyen ... Tovább »

Fotók: megújult dizájnt kap a Xiaomi Redmi Note 5

A napokban több kiszivárgott kép és információ is érkezett a Redmi Note 5-ről, ami a Xiaomi következő slágertelefonja lehet! A mobil fő újítása az előlapon figyelhető meg, ugyanis egy 18:9-es, lekerekített sarkú kijelző kapunk, ami első ránézésre talán az LG G6-hoz hasonlít leginkább. A keret persze nem annyira vékony, mint a friss csúcsmodelleknél, de ne felejtsük el, hogy ez egy ... Tovább »

Fotókon a Xiaomi Redmi Note 5?

Szállingóztak már különféle értesülések a Xiaomi Redmi Note 5-ről, hallottunk például 18:9 képarányú kijelzőről, láttunk rendereket a mobilról, de immáron állítólagos fotókon is megcsodálhatjuk a telefont. Bár a képek minősége nem a legkiválóbb, a lényeg így is látható, és ez egy remek alkalom arra, hogy újra sorra vegyük mire is számíthatunk a készülék kapcsán.  A friss értesülések alapján igen vékony ... Tovább »