2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » YouTube

YouTube cikkek

Jön a sötét téma a YouTube alkalmazásba

Már régóta van a sötét téma a YouTube asztali felületén, ami sokaknak lehet egy remek opció például a szemek kímélésére, főleg ha egy alapvetően nagy fényerejű monitort használ az ember. Az ötlet annyira kelendőnek bizonyult, hogy a funkció elérhetővé vált a videómegosztó mobilos applikációjában is.  A rossz hír az, hogy egyelőre csak az almás mobilok tulajdonosai örülhetnek a “Sötét Téma” ... Tovább »

3 hasznos újítást is kaphat a YouTube alkalmazás

Az egyik ismert androidos tech oldal szétkapta a YouTube alkalmazás legújabb telepítőjét, és három friss, rejtett funkciót is találtak, amelyek mindegyike elég hasznosnak tűnik. Az első fontos újítás a sötét téma, amiről régóta pletykálnak, de sajnos még mindig nem tette elérhetővé a Google. A másik egy inkognitó mód, amit ha bekapcsolunk, akkor az app nem tárolja, hogy mikre keresünk, és ... Tovább »

Elindult a Napidroid YouTube-csatornája!

Korábban már írtam nektek, hogy nagy újítások lesznek a Napidroiddal kapcsolatban, és most meg is történt az első lépés, ami nem más, mint egy YouTube-csatorna. Sok érdekes tartalommal készülünk, úgyhogy mindenképpen iratkozz fel! Régóta szerettünk volna egy csatornát, eddig azonban idő hiányában nem igazán működött a dolog. Most viszont csatlakozott hozzánk egy új csapattag, aki már ismerős lehet azoknak, akik ... Tovább »

A YouTube is megkapta a Facebook nem túl közkedvelt funkcióját

Érdekes látni, hogy a különböző közösségi platformok mennyire feltűnően másolják egymás funkcióit, ahelyett hogy valami egyedit találnának ki. Az utóbbi idők egyik legnagyobb trendje a Snapchat által kitalált Stories, amely egy kicsit módosított formában most a YouTube-ra is beköltözött. A Facebook minden lehetséges szolgáltatásába integrálta a sztorikat (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp), ami egyedül az Instagramon lett sikeres, és most a ... Tovább »

Keret nélküli YouTube-mobilon dolgozhat a Google

Egy friss jelentés szerint a Google csendben dolgozik egy új okostelefonon, amely a “YouTube Edition” jelzőt viseli, és természetesen olyan funkciókkal lesz ellátva, amik segítik a videós szolgáltatás használatát. Az újdonság a legfrissebb trendeknek megfelelően egy 6 colos, 18:9-es kijelzőt kaphat vékony kávával, és az egyelőre ismeretlen 8 magos processzorhoz 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely jár majd. ... Tovább »

Hasznos újítások a YouTube alkalmazásban

Két remek YouTube-os újításra derült fény a napokban, az egyiket már élesítették is, a másik pedig a közeljövőben kerülhet bevezetésre. Egyre népszerűbbek a 18:9-es és hasonló képaránnyal rendelkező telefonok, így éppen itt volt az ideje annak, hogy a YouTube-videók a teljes képernyőt kitöltsék ezeken a mobilokon. A legutóbbi frissítés óta egy egyszerű két ujjas nagyítással átválthatunk 16:9-es nézetből teljes képernyősre, ... Tovább »

A YouTube korlátozta a HDR videók felbontását Androidon

A Google szeptemberben kiadott frissítése után vált elérhetővé a HDR videók lejátszása a YouTube alkalmazáson belül, most pedig eszközöltek némi módosítást ezzel kapcsolatban. Az új lejátszási forma megjelenése után lehetőség volt 4K-s és 1440p-s HDR videók nézésére is. A felhasználói visszajelzések alapján azonban elég rosszul működött a lejátszás, ugyanis gyakran szétesett a kép és megakadt a videó. A Google elég ... Tovább »

Zavaró újítást kap a YouTube alkalmazás

A Facebookot és a Messengert leszámítva általában pozitív változásokra számíthatunk egy-egy app frissítésekor, ám a Google most egy elég zavaró újítást tesztel a YouTube alkalmazásban. Sokan rühellik a maguktól elinduló videókat, éppen ezért volt egy kis felháborodás, amikor a Facebookon bevezették ezt, hamarosan pedig a YouTube alkalmazásba is belekerülhet a funkció. Egyeseknél már fel is bukkant az újítás, ami annyit ... Tovább »

Megújult a YouTube alkalmazás Androidon

A Google már teszteli egy ideje az androidos YouTube app új kinézetét, most azonban hivatalosan is bejelentették, hogy megváltozott a felület! Ha megnyitod a YouTube alkalmazást a mobilodon, akkor valószínűleg már az új elrendezés fogad (ha nem, akkor frissítsd az appot). A legszembetűnőbb változás, hogy a menüsáv alulra költözött, és az ikonok feliratot is kaptak, azaz már nem kell találgatni, ... Tovább »

Régóta várt új funkció az androidos YouTube alkalmazásban!

YouTube-Android

Sok hiányosságban szenvedett korábban a YouTube mobilos alkalmazása, például nem tudtuk részletesen beállítani a lejátszandó videó minőségét, csak azt, hogy HD/HQ módban akarjuk-e nézni. Most azonban ez a probléma megoldódott a legújabb 5.7-es frissítésben, és már több lehetséges felbontás közül is választhatunk (144p. 240p, 360p stb.). Az opciók persze attól is függnek, hogy maga a videó milyen minőségben lett feltöltve, de azért ... Tovább »