2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » ZTE Axon M

ZTE Axon M cikkek

Duál kijelzővel debütált a ZTE Axon M

A számolatlan pletykában és kiszivárgott értesülésben szereplő ZTE Axon M végre hivatalossá vált. A telefon azért olyan érdekes, mert két kijelzővel rendelkezik, amelyek a megfelelő pozícióban egyetlen hatalmas megjelenítőfelületté alakulnak. A koncepció nem teljesen új, de az egyelőre a jövő kérdése, hogy a ZTE újdonsága mennyire lesz majd sikeres. Addig is, fussunk át a fontosabb jellemzőkön! Beszéljünk elsőnek a kijelzőről, ... Tovább »

Tesztkörön járt a ZTE két kijelzős okostelefonja

A ZTE Axon M egy különleges okostelefon lesz, aminek a legfőbb érdekessége a két kijelzős kialakítás és az összehajthatóság. Az FCC listázásából kiderült, hogy a mobilon Android 7.1.2 Nougat rendszer fog majd futni, a további részleteket pedig a Geekbench adatbázisa biztosítja számunkra.  A szintetikus tesztalkalmazás szerint a telefonban 4 GB RAM dolgozik karöltve egy négymagos processzorral, ami a Qualcomm műhelyeiből ... Tovább »

Lefotózták a ZTE szétnyitható okostelefonját

A ZTE alá tartozó Axon hamarosan egy felettébb különleges készülékkel fog minket meglepni. Bár a koncepció nem teljesen új, hiszen láttunk hasonlót a japán Kyocera, sőt, a Sony részéről is, azért mégsem egy mindennapi készülék lesz a ZTE Axon M. A telefon két különálló kijelzővel rendelkezik, amelyeket kihajtva egy még nagyobb megjelenítő felület keletkezik.  Bár október 17-én a Nubia brand ... Tovább »