2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Eldöntötték: ez most a legjobb új okostelefon
Eldöntötték: ez most a legjobb új okostelefon
fotó: The Verge

Eldöntötték: ez most a legjobb új okostelefon

Az EISA (Európai kép- és hangszövetség) zsűrije több rangos díjat is kiosztott az okostelefonok között, és kiválasztottak egyet, amit összességében a legjobbnak találtak.

Évente két olyan megmérettetés szokott lenni, amikor egy szakmai zsűri dönt arról, hogy melyik a legjobb okostelefon. Február-március környékén a Mobile World Congress (MWC) szakkiállításon választanak egy győztest, augusztusban pedig az EISA hozza meg döntését.

Samsung Galaxy S8

Az EISA vezető szakújságírókból álló zsűrije idén a Galaxy S8-at választotta a legjobb okostelefonnak. Külön kiemelték a gyönyörű Infinity Display megjelenítőt, a remek kamerát, valamint az új Bixby asszisztenst.

További díjakat is kiosztottak: a legjobb fogyasztói okostelefon a Honor 8 Pro lett a méretes aksi és a kellemes kinézet miatt, a legjobb kameramobil pedig a Huawei P10, köszönhetően a megújult duál Leica kamerának. A kínai gyártó egy harmadik díjat is bezsebelt, ugyanis a Huawei Watch 2 lett a legjobb viselhető kütyü.

forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Jakesz

  A legjobb kamera hogy lehetett a P10-é? Az S8 kamerája mind minőségben, mind sebességben lepipálja a P10-ét. De, ha a zsűri a duplakamerára izgult fel, akkor ott van a szifon 7 plus, aminek a kamerában szintén jobb, ha másban nem is. A Huawei szépen tör felfelé, de a konkurenciához képest kamerában még azért le van maradva.

  • killuminati

   Majd azért arra ügyeljen a kedves zsűri, hogy fél év múlva, amikor belassul és agyatlan mód merülni kezd a telefon a rengeteg blootware-től, ne felejtse el visszavonni a díjat… 😂

   • Ghost4Rider

    Szifon boy triggered

    • killuminati

     Ghost4Rider niggered. 😂

   • hogabesz

    Ohh, az ájóesz. Ott valóban nincs bloatware. Nincs rá szükség, hiszen az epöl saját maga lassítja be az ájfonokat a frissítéseivel. Igen, tapasztalat, használtam 2008-2014ig.

 • Ghost4Rider

  Megérdemelte.