2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Wear » Eldőlt az Asus Zenwatch okosórák sorsa
Eldőlt az Asus Zenwatch okosórák sorsa

Eldőlt az Asus Zenwatch okosórák sorsa

Az Asus már 2014 óta dobja piacra az újabb és újabb Zenwatch iterációkat. A legutóbbi a Zenwatch 3 volt 2016-ban. Az évenkénti friss megjelenésből arra következtethetnénk, hogy jól fogy a tajvaniak okosórája, ám a legújabb értesülések szerint messze nem ez a helyzet. 

Egy friss jelentés szerint, amely bizonyos tajvani ipari forrásoktól származik, a vállalatnak nem igazán megy sikeresen az okosórák forgalmazása. A magukat bennfentesnek állító források szerint a cég alig 5-6 ezer darab legyártására ad le megrendelést havonta. Ha hozzávesszük, hogy mondjuk egy Apple mennyit ad el havonta a saját viselhető eszközeiből – egészen pontosan több, mint egy milliót – akkor láthatjuk miért nem kielégítőek ezek a számok az Asus számára.

Így cseppet sem meglepő, hogy a tajvani tech vállalat fejesei azon gondolkodnak, hogy kilépnek az okosóra piacról, és elkaszálják a Zenwatch szériát. Hogy ez a már meglévő Zenwatch 3 órák beszerezhetőségét milyen módon befolyásolja, azt egyelőre nem tudni, de arra nagy az esély, hogy negyedik generáció egyáltalán nem lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd