2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7
Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 körül volt a tavalyi év legnagyobb okostelefonos fiaskója, amelyet a készülék akkumulátora okozott. Viszont miután a probléma oka kiderült, a gyártó úgy találta, annak orvosolása után semmi akadálya nincs a telefon újbóli forgalomba kerülésének. Most már azt is tudjuk mikor és mennyiért kerülhetnek újra a boltok polcaira a felújított Note 7-es modellek. 

Természetesen abban semmi meglepő nincs, hogy a mobil első körben a vállalat hazájában lesz kapható, mégpedig júniustól kezdődően. Egy ilyen készülék ára átszámítva 620 dollár (~177 ezer forint) lesz, ami 255 dollárral kevesebb, mint amennyiért tavaly a telefont piacra dobták.

Nyilván ebből még nem lehet kitalálni, hogy más országokban mennyibe fog kerülni az okostelefon, de a koreai modellek árából lefaragtak 30 százalékot, és lehetséges, hogy másutt is így lesz.

A felújított Galaxy Note 7 készülékek kisebb akkumulátorral kerülnek forgalomba, ami minden bizonnyal 3200 milliamperórás lesz. Az eredeti telepméret egyébként 3500 milliamperóra volt.

Állítólag körülbelül 300 ezer felújított Samsung Galaxy Note 7 kerül forgalomba Dél-Koreában abból a 3 millióból, amit visszahívtak. A terméket valószínűleg Samsung Galaxy Note 7R (azaz Refurbished) néven fogják piacra dobni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
  • Gibson

    Én simán adnék neki új esélyt, ha szükségem lenne új mobilra. Viszont a jelenleginek nincsen semmilyen problémája vagy hiányossága, így szerencsére nem kell másikat vennem.

  • Évi Jessie

    Remélem nalunk is lesz.. ..❤