2018. február 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Erre jó a Samsung Galaxy Note 4-hez tartozó S Pen!
Erre jó a Samsung Galaxy Note 4-hez tartozó S Pen!

Erre jó a Samsung Galaxy Note 4-hez tartozó S Pen!

Három évvel ezelőtt a Samsung nagyot robbantott, amikor piacra dobta a legelső Note készüléket. Nem csak egy remek telefont adott az emberek kezébe, de annak segítségével megreformálta a telekommunikációt, és példátlanul népszerűvé tette a nagy kijelzős készülékeket, amelyeket ma már a sajtó, és a felhasználók is “phablet” néven ismernek. A nagy kijelző mellett a Note sorozat legnagyobb dobása mindig a hozzá adott stylus – S Pen – volt, ami minden egyes szériával egyre jobb lett. A lenti videón a Samsung bemutatja, hogy mire is képes a legújabb Note-hoz tartozó S Pen.

Számos érdekes és hasznos funkció lesz elérhető a vadonatúj S Pen-nel. A Smart Select segítségével például több képet lehet majd egyszerre másolni, és akár emailhez csatolni. Arra is használhatod az S Pent, hogy felszedj egy kis információt, aztán azt egy másik applikáción, vagy weboldalon felhasználd. A Photo Note segítségével lefotózhatsz egy jegyzetet vagy vázlatot, és szerkesztheted azt a későbbiekben. Ezen funkciók leginkább majd azoknak jönnek jól, akik leendő csúcsmodelljüket elsősorban üzleti felhasználásra szánják.

Idén a Samsungnak több versenytárssal is számolnia kell, hála az Apple iPhone 6 Plus-nak és az LG G3-nak, továbbá vannak pletykák egy HTC One (M8) Max-ról is, ami állítólag kimagasló specifikációkkal érkezik majd. Az S Pen így végső soron könnyen lehet fontos tényező a vásárlásnál, amikor a vevőnek ezek közül a remek phabletek közül kell választania.

Ti kihasználjátok a stylus adta lehetőségeket a mobilotokon? Írjátok meg nekünk kommentben!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd