2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Ezzel a tokkal duplájára növelhető a Galaxy S8 üzemideje
Ezzel a tokkal duplájára növelhető a Galaxy S8 üzemideje
Samsung Galaxy S8

Ezzel a tokkal duplájára növelhető a Galaxy S8 üzemideje

A Galaxy S8 modellek meglehetősen jól sikerültek, ám a gyönyörű kijelző és az erős hardver csak átlagos üzemidővel párosul. Szerencsére egy nemrég megjelent tokkal ezen jelentősen javíthatunk.

Ha nem vagy megelégedve a Galaxy S8 vagy S8+ készüléked üzemidejével, akkor neked találták ki a Mophie Juice Pack névre keresztelt akkumulátoros tokot. Ez a kisebb modell esetében 2950 mAh-val, a nagyobb változatnál pedig 3300 mAh-val növeli meg az eredeti kapacitást, azaz közel dupla üzemidőre számíthatunk. A tok gyártója szerint 33, illetve 39 órával növelik meg a beszélgetési időt a tartozékok.

További előnye a toknak, hogy ezen keresztül egy mágneses csatlakozóval tölthető a mobil. Emellett jó védelmet nyújt, még a nagyon sérülékeny kijelzőt is óvja egy leejtés során. Hátránya viszont, hogy jelentősen növeli a telefon tömegét és méreteit. Az ára pedig nem olcsó, 100 eurót kérnek egy ilyen tokért.

forrás: Morphie

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Scott Riddley

    Undorító lesz tőle a telefon… Inkább nézem, ahogy lemerül minthogy ezt rátegyem…. (nyilván van olyan szituáció amikor jól jöhet. De azt inkább kerülöm! :D )