2017. november 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Ezzel készül az Oppo a Samsung Galaxy A5 és az iPhone 6 ellen!
Ezzel készül az Oppo a Samsung Galaxy A5 és az iPhone 6 ellen!

Ezzel készül az Oppo a Samsung Galaxy A5 és az iPhone 6 ellen!

A kínai gyártó ismét a hírek kereszttüzébe került, ugyanis már a TEENA-nál járja kötelező köreit legújabb okostelefonja, ami az R8207 kódnevet viseli. Dizájn terén túl sok innovációt nem, de hardveres oldalon egészen kellemes összetevőket kínál az Oppo újdonsága, remélhetőleg kellően mérsékelt áron.

Miközben a mindenki által jól ismert Find 7a-t kőkeményen leárazták a Black Friday alkalmából, az Oppo ezzel a másik készülékkel járult a TEENA színe elé. A TEENA Kína legfontosabb telekommunikációs hivatala, itt adnak engedélyt a gyártóknak az értékesítésre, és bizony itt buknak le legtöbbször az izgalmas újdonságok is.

oppo-r8027

Az R8207 esetében is bőven akadnak figyelemreméltó érdekességek: 5 hüvelykes  HD felbontású TFT kijelző (itt szinte biztos, hogy csak félregépelt a forrásunk, mert a többi specifikációhoz már bőven illene az IPS panel), nyolcmagos, 1.5 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 13 megapixeles hátlapi kamera LED villanóval, és egy 5 megapixeles modul az előlapon, gondolván a selfie-k szerelmeseire.

Oppo-R8207

A mobil egészen karcsúnak számít a maga 6.85 mm-es vékonyságával, bár az még egyelőre kérdéses, hogy mekkora akku fért ebbe az egykezes használatra még bőven alkalmas készülékházba.

A hozzáértők szerint teljesen nyilvánvaló, hogy az iPhone 6 és a Samsung Galaxy A-széria konkurenciájának készült ez az okostelefon, ami egy megfelelő árazással komoly esélyekkel indulhat. Persze mindezt úgyis a vevők döntik el, szóval a kérdés adott: Nektek hogyan tetszik az Oppo újdonsága?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
 • Bánatos Ferencné

  Senkinek nem ajánlott az oppo mobilok megvásárlása.Szánalmas a support.
  N1 magára hagyva.
  Find 5 még KK-t sem kapott
  Find 7 most kapott KK-t amikor az már több mint egy éve elérhető volt ráadásul brutál bugos és össze vissza hazudozák,hogy jön a javítás de hetek óta csak bujkálnak az oppo alkalmazottak elég benézni a hivatalos fórumra lángól a felháborodástól.A magyar nagykövet ráadásul nem képviseli a felhasználók érdekeit mindenemü valós kritikára kitíltással válaszol.
  Ha nem hisztek mekem tényleg nézzetek be a hivatalos fórumba BRUTÁLIS az elégedetlenség!JOGOSAN.
  Megemlíteném még azt is ,hogy specifikációkban is hazudtak a weboldalukon úgy szerepelt hónapokig ,hogy tudja a find 7 a 1080p @60 FPS.t aztán nem is.Amikor meg szólsz,hogy hogy is van ez? bekamuzzák,hogy majd lesz egyszer…ahah lassan 3/4 éve hazudják és még mindig nincs ……Nem is lesz a kínai headquarters megírta már rég de az europai kommunikációs maneger behazudja…

 • David

  Szar. Samsung galaxy S5 veri. Vagy a Notete 4. Akár iphone 5/6 is. Oppo-t nem vennék SOHA. Szar. Galaxy S6 sokkal jobbra készül. Vagy Sony xperia z4.

  • Müller Günther

   Nálad nagy a baj, nem kicsi! :)

  • Bánatos Ferencné

   Az oppo maga nem szar …A hivatalos supportja na az szar.
   Sajnos sokak mint pl én akiknek nem opcio a custom rom(Mert itt aztán van rá bőven )azok szívnak erősen.
   Egyébként meg ne nevettesd már ki magad az s5 -el….Blotwarezett zárt lagtenger….Knoxon párolva….

 • David

  S5-öm van. Nem hiszem hogy oppo verné. Ha veri èn elverem oppot!