2017. november 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Még nem törölted a Messengert? Ezután valószínűleg fogod!
Még nem törölted a Messengert? Ezután valószínűleg fogod!

Még nem törölted a Messengert? Ezután valószínűleg fogod!

Használja még valaki a Facebook Messengert? Hát persze, rengetegen! Pedig a Facebook mindent megtesz azért, hogy megutáltassa a csevegőjét a felhasználókkal. A ma bejelentett újítás sem lesz túlzottan népszerű.

Kezdjük azzal, hogy a Messenger nagymértékben meríti és lassítja az androidos készülékeket, rengeteg erőforrást használ. Aztán tavaly bejelentették, hogy már üzenetben is kaphatunk reklámokat, és a rettentően idegesítő Napom funkció sem nyerte el igazán a felhasználók tetszését. Hamarosan pedig megint reklámokkal bővül a Messenger, hogy már az alkalmazás kezdőoldalán is hirdetésekkel találjuk szembe magunkat.

A Facebook hivatalosan is bejelentette, hogy már tesztelik az új hirdetési formát Thaiföldön és Ausztráliában. Ha minden jól megy, akkor később természetesen minden felhasználónál megjelenhet az újítás. A reklámblokkok a “Kedvencek” szekció alatt helyezkednek majd el, azaz egyből látszani fognak, ahogy megnyitjuk a Messengert, és így lejjebb tolódnak a további szekciók.

És hogy miért van szükség erre? A Facebook a vállalatokra fogja, állítólag rengetegen jelezték feléjük, hogy szívesen hirdetnének ilyen formában, és hogy hatalmas potenciált látnak a dologban. Az utóbbi biztosan igaz, hiszen 1 milliárd ember használja havi szinten a Messengert.

forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Attila Ökrös

  Miért is törölném? Ott van mellette a három pötty. “terület elrejtése”, oszt csókolom. :)

  • Tomas Horvath /Kaguura/

   Oszt vissza jön….

 • Lenke Mezte

  ….. van még olyan agyatlan, aki ezt a f@szságot használja ? Na hadd ne sorroljak fel kapásból vagy 10 appot, ami 100-szor jobb, biztosabb, nem lassitja-meriti a készüléket ! Amióta beférkőzött a politikába, kormány-közeli cégekhez, s amióta nyitott könyvé tette az okostelókat, hiszitek vagy nem nem, kb. 30 %-ban törölték a műveltebb emberek. Ja, hogy Magyarországon emelkedő tendenciát mutat a használata ? Magáért beszél…….. Mire is jó ez a hátsó ajtó ? Gondolkodj ! (senkit se szeretnék megbántani, ergo – akinek nem inge……. tudod ?)

  • Patrik Lanter

   Én “agyatlan” vagyok , sorolj már fel 10 appot ami fb-ot hasznal es jobb mint a messenger. 😅

 • Simon Tibor

  Milye appot érdemes használni Messenger helyett ami szintén a fb-ot használja ?

  • Piskóti Gergő

   Facebook Lite… nagy fehér jelben van kék ” f ” :) ebben van messenger is,annyi,h a figurák nem mozognak,de látszik minden… és sokkal kevesebb netet ill. energiát használ fel…bár ez is romlott a kezdetek óta,de én már legalább 1 éve ezt használom a normál facebook és messenger helyett.Azok törölve vannak! Üdv :)

 • Statárium

  a legtöbb ismerősöm face-es. Miért is törölném? Mivel nincs pénzem, felőlem bármit reklámozhatnak rajta.

 • Izsó Péter

  1. Delete.
  2. Apk mirror
  3. Download messenger 67.0 >
  4. Install
  5. Enjoy & happy
  :D

 • egy Mindenhova

  Van tőle jobb, ez pedig a jó öreg skype. Igaz a facebook/messenger is skype motort használ, de ha csak a skype-ot használod a messengeres ismerősöket is be tudod hívni. Valószínűleg ebbe a barterbe ezért ment bele anno a microsoft, mert így el tud lopni felhasználókat a facebooktól, a facebook pedig biztos volt magába de jól jött a skype stabil motorja. (én is biztos vagyok benne, h. a felhasználók 99.99%-nak új amit leírtam és kb. ugyan ennyien nem is fognak skype-ot használni csak ezért)