2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Fotókon a Nokia 9, kiderült egy rakat részlet
Fotókon a Nokia 9, kiderült egy rakat részlet

Fotókon a Nokia 9, kiderült egy rakat részlet

Eddig leginkább csak pletykákat hallhattunk az új Nokia csúcsmobilról, most viszont elég sok konkrét információ érkezett néhány valódinak tűnő fotó társaságában.

Az egyik francia androidos blog, a frandroid.com kaparintotta meg a Nokia 9 prototípusát, amelyről számos részletet megosztottak. Sajnos a készülék egy speciális tokban van, aminek pont az a célja, hogy eltakarja a dizájnt, de azért így is elég sok minden látszik.

A kijelző 5.3 colos lesz, QHD felbontású, és Always On funkcióval is felruházzák. A meghajtásról a Snapdragon 835 fog gondoskodni 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett, szoftveres téren pedig Android 7.1.1-et kapunk. A készülék alján USB-C port lesz, de megmarad a jack csatlakozó is, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles duál kamerarendszer teljesít majd szolgálatot, mégpedig egy színes és egy monokróm szenzorral.

Az ár Európában 750 euró lehet, azaz nem lesz túlzottan olcsó a Nokia csúcsmobilja, de ez nem is annyira meglepő.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Érdi Gábor

    A paraméterek szimpatikusak.
    Az ára “borsos” de átlagos.
    Ha a felépítési minőségben azt hozza mint a nokia 6, és marad a stock droid..
    Sok-sok év után újra elgondolkodom rajta, hogy legyen egy nokia telefonom (utóljára a Nokia 800-on gondolkodtam még mikor a windows phone 7 megjelent és még nem lehetett tudni a platform él-e vagy hal-e (végül akkoriban Xperia P-t vettem helyette, de a 800as designja a mai napig tetszik)..