2018. március 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Fotón a duál kamerás Oppo R11
Fotón a duál kamerás Oppo R11
Illusztráció

Fotón a duál kamerás Oppo R11

Az Opporól már régóta beszélik, hogy készül egy olyan okostelefonnal, amelynek duál hátlapi kamerája lesz. Az állítólag R11 névre hallgató mobilról már magunk is hírt adtunk, amikor egy benchmark program lebuktatta a specifikációit, most viszont egy fotón azt is meg tudjuk mutatni, milyen lesz a kínaiak üdvöskéje. 

A kiszivárgott kép minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azért a lényeget így is látni lehet. A GSMArenás srácok rámutatnak a komoly iPhone 7 Plus hasonlóságokra, ezekkel egyébként mi sem tudunk vitába szállni, pláne ha a kamerát, vagy az antennacsíkokat nézzük. Ha valakinek csak az Apple formaterve kell, de inkább Androidban gondolkodik, akkor jobb ha figyelemmel kíséri az R11 pályafutását.

A GFXBench adatbázisa szerint a készülék 5.5 colos Full HD megjelenítőt, 16 megapixeles duál hátlapi kamerát, 20 megapixeles előlapi érzékelőt, Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészletet, valamint 4 GB RAM-mot kaphat. A telefon belső tárhelye 64 GB-os lehet, amire már fel lesz telepítve az Android 7.1.1-es verziója.

Állítólag lesz egy 6 hüvelykes R11 Plus modell is, amit az R11 társaságában fognak felfedni a nagyérdemű előtt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd