2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok
Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Friss: ekkor kapnak Android 6.0-t a Samsung mobilok

Korábban már közöltünk egy ütemtervet a Samsung mobilok Marshmallow frissítéséről, most azonban frissebb hírek érkeztek.

A mostani információk alapján történt egy kis csúszás az eredeti tervhez képest, ami mondjuk nem is túlzottan meglepő. A legfrissebb ütemterv szerint elsőként a Note 5 és az S6 edge+ kerül majd sorra, de január helyett februárban.

Samsung-galaxy-android-6-update-roadmap-696x345

Az S6 és az S6 edge februárban vagy márciusban frissülhet, utánuk pedig a Note 4, a Note Edge és az S5 következik, ezek március-április környékén kaphatnak Android 6.0-t.

Egyébként ez nem a teljes lista, csak az első fázis, jóval több Samsung készülék kapja meg a friss szoftvert, de azt még nem tudni, hogy melyik mikor kerül sorra.

forrás: Mobilpicker

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • foxxika

    camera2 api-t a népnek :) ( Note 4 :) )

  • De Fresnoy1

    Van egy nagyon sanda gyanúm, sok Samsungos saját tapasztalat alapján, hogy vastagon túl leszünk már áprilison mire lesz 6-os Android a telómon. (Note 4) Egyszerűen borzalmas amit a samu művel szerintem a frissítésekkel. Szerintem ennél sokkal rugalmasabbnak kellene lenniük. Lehet ez csak az én véleményem. Bezzeg az egyre vaskosabb árcédulákat azonnal kifizettetik. :)

  • Gábor Zsengellér

    2016.05.05.-e van. Note 4-re még sehol sincs a frissítés, de az S5 már megkapta :(